Merhaba robot süpürge mi kullanıyorsunuz acaba. şu daire şeklinde olanlardanHerkese mutlu haftalar.
Sabaha karşı eşimi havaşa bıraktım, sonrasında gelip yeniden uyuduğum için geç kaldım. Akşamdan çantaları hazır ettiğim için yetiştim, oğlumu ananeye bıraktım sonra işe geçtim. Yüzüm gözüm şiş
şimdi de ev incelemelerindeyim, 4-5 kat çıkıp iniyorum spordan sayıyorum
Dün binevi serbest yedim içtim.
Bugün hemen toparlanma vakti
....
Evimizin yeni üyesi temizreizzzz” çok güzel süpürüyor evi. Ve herşey toplu yerinde duruyor. Süpürcez diyeoğlum dahi oyuncakları yerde bırakmıyor.
Ev temiz, akşamdan bugünün yemeklerini yaptım. Bezelye. Annemler ve oğlum içinde poça yaptım.
....
Not. Vizeler yaklaşıyor çalışma tempomu arttırmam gerek .
Ben de dünü serbest gün ilan ettim:) Bu sabah karatay kahvaltısını yaptım. Diğer eve kadar yürüdüm:)Herkese mutlu haftalar.
Sabaha karşı eşimi havaşa bıraktım, sonrasında gelip yeniden uyuduğum için geç kaldım. Akşamdan çantaları hazır ettiğim için yetiştim, oğlumu ananeye bıraktım sonra işe geçtim. Yüzüm gözüm şiş
şimdi de ev incelemelerindeyim, 4-5 kat çıkıp iniyorum spordan sayıyorum
Dün binevi serbest yedim içtim.
Bugün hemen toparlanma vakti
....
Evimizin yeni üyesi temizreizzzz” çok güzel süpürüyor evi. Ve herşey toplu yerinde duruyor. Süpürcez diyeoğlum dahi oyuncakları yerde bırakmıyor.
Ev temiz, akşamdan bugünün yemeklerini yaptım. Bezelye. Annemler ve oğlum içinde poça yaptım.
....
Not. Vizeler yaklaşıyor çalışma tempomu arttırmam gerek .
İnşallah sonuçları temiz çıkar. Siz de burda bizlerle paylaşırsınız mutlu haberiBebeğimizin ense kalınlığı 6.5 çıktı.DNA için kan verdim sonuç bekliyoruz.moralim çok bozuk.
Kızım okula başlamasının 2.gününden itibaren hasta. Son 1 yıldır hiç hasta olmayan çocuk burun akıntısı ve öksürmekten yatamıyor resmen. Okula başlayan her çocuk hasta oluyor derlerdi demek böyle oluyormuşSelamlar hanımlar,
Bugün İpek kreşe başladı. İlk gün programı olarak okula saat 11:00’de gittik. 45 dakika kadar bahçede takıldık ve eve döndük. Öğretmenler sadece yanımızdan arada laf atarak geçtiler.
Yarın iki saat kadar kalacağız. Bugün hevesle gitti geldi bakalım, umarım böyle devam eder.
Evet roborock s 5 max ve çok güzelMerhaba robot süpürge mi kullanıyorsunuz acaba. şu daire şeklinde olanlardan
bende paylaşayım ozaman :)Bu haftanın menüsünü yazayım
Pazartesi: Patlıcan musakka
Salı: Yaprak sarma
Çarşamba: Bezelye
Perşembe: Yeşil Mercimek
Cuma: Dışarıdan
Cumartesi: Fırında Kaşarlı Köfte
Pazar: Serbest gün
Ne güzelEvet roborock s 5 max ve çok güzel
Hiç anlamıyorum şu şeylerden. Cesaret de edemem o nedenle.Biraz da son zamanlardaki ufak yatırımlarımdan bahsedeyim size :)
Bir buçuk ay önce alt coin alımına başlamıştım. Çok ufak bir miktarla; 1000 tl taksitli faizsiz nakit avans çekip yatırdım. Bugün yaklaşık 3 katına yaklaştı miktar, şaşkınım :) Şöyle ki takibi de zevkli. Aldığım fiyatın üzerini %20-25 gibi birim fiyat artışı koyup o fiyattan satış emri veriyorum. Biraz düşünce tekrar alım yapıyorum. Fazla dağılmadan 2-3 alt coin etrafında dönüyorum.
Bunun dışında Tcmb başkanı değişikliği olmadan 2 gün önce güzel kar açıklaması sebebiyle bir hisseye girmiştim. Pazartesi endeks çok düşünce benim hissede etkilendi tabi ama çabuk toparladı. Ondan sonraki günler endeksin çok üzerinde bir ivme kazandı, bakalım temettü dağıtımı da olacak beklemedim. Bunun dışında önümüzdeki günlerde birkaç hissede eşit dağıtım yöntemi ile halka arz var, onlara girmeyi planlıyorum. Oransal dağıtımda çok para bağlanmayınca pek kazanılmıyor ama eşit dağıtım fena değil. Bir süre tavan gidiyor ilk halka arz hisseleri. Hisse paylaşımı yasak olduğu için yazmıyorum, meraklısı googledan araştırabilir.
Eşim tarafında da (inşaat mühendisi) kısa süreli bir iş için birkaç arkadaş teklif verdiler, dönüş bekliyoruz. Olursa yatırıma yönlendirilecek bir miktar daha geçer elimize. Beklemedeyiz.
Eskisinden neden vazgeçtiniz. Yeni aldınız merak ettimHadi yeni robot süpürgemizle olan deneyimimizden de bahsetmeden geçmeyeyim :) Kendisini( roborock s5 max) 5 gündür kullanıyoruz; haritasını çıkartmak çok kolay oldu. Hergün 2 tur süpürme yaptırdım, 2 kezde mobunu kullandık. Fazlasıyla tatmin edici. Çok kontrollü hareketleri var. Evimizin düzeni zaten süpürgenin çalışmasını kolaylaştıracak şekildeydi zorlayan bir konu olmadı. Sadece yatak odasındaki bazanın altına girmiyor maalesef. Eskisi sıfır giriyordu zaten bunun yüksekliği fazla geldi. Sanırım bazanın ayaklarını yükselteceğiz biraz. Eskisini (anker eufy 11s) annene vermeyi teklif ettim, kullanmayı tercih etmezse letgo dan satmayı düşünüyorum.
Günaydın, eskisi random dolaşıyordu bundan onceki evim küçük oldugu için yetiyordu, fakat daha büyük bi eve geçince yetersiz kaldı. Bir de silme performansını denemek istedim. İhtiyacıma gore optimal makina bu oldugu için tercih ettimEskisinden neden vazgeçtiniz. Yeni aldınız merak ettim
Estagfurullah olur mu. Bu coinler tamamen talebe göre şekilleniyor ya ekonomi bilmekle alakası yok. Sadece duracağın yeri bilmem lazım. Bir de girerken kaybettiğinizde sizi üzmeyecek kadar bir miktar kullanmak gerekHiç anlamıyorum şu şeylerden. Cesaret de edemem o nedenle.
Alt coin hiç duymadım.cok cahilim
güzel günlerde kullanın. benim de çok bir bilgim yok bu makinalar ile ilgili . bir kaç kişinin vloglarında gördüm ama ayrıntılı bilgi yoktu.Günaydın, eskisi random dolaşıyordu bundan onceki evim küçük oldugu için yetiyordu, fakat daha büyük bi eve geçince yetersiz kaldı. Bir de silme performansını denemek istedim. İhtiyacıma gore optimal makina bu oldugu için tercih ettim
hayırlı yatırımlarınız olsun . bol kazanç dilerim .Estagfurullah olur mu. Bu coinler tamamen talebe göre şekilleniyor ya ekonomi bilmekle alakası yok. Sadece duracağın yeri bilmem lazım. Bir de girerken kaybettiğinizde sizi üzmeyecek kadar bir miktar kullanmak gerek