Bende de geç kalma oluyor. Çocuklar her işi ağırdan alıyorlar. Zaten zamanın da çok farkında değiller yaş itibariyle. Stresli bir durum.ben de yazayım .
bugün
sabah 07.30 kalktım.
patates yemeği pişirdim.
1 tepsi kek pişirdim. kahvaltı için.
bardaklara süt koydum .
pırasaları ince ince kavurmalık doğradım (öğlen gelince yumurta kırarım üstüne dedim)
ekspresso mak. ile kahve pişirdim. (ocak üstü) filtre kahve ile yaptım
350 ml termosa koydum . koşarak çıktım evden. hep bi geç kalma durumu oluyor.
işe geldim.
biraz çalıştım . telefonlar vs ler .
öğlen arası. tekrar eve gidiş.
yemeğimi yedim.
çocuklara yemek koydum .
küçüğü aldım anasınıfına bıraktım. park yeri bulmak zordu. yağmur da vardı.
işe geç kaldım . hızlıca geldim.
saat 4 de büyük oğlumu arayacağım kardeşini alacak anasınıfından
eve gidince ne pişiririm bilmiyorum . öğlen yediklerini yerler mi.
çay demlemek istiyorum . her akşamkı gibi. bi harala gürele.
Buna da şükür.
çok katılıyorum . aynı şeyler bizde de var .Bende de geç kalma oluyor. Çocuklar her işi ağırdan alıyorlar. Zaten zamanın da çok farkında değiller yaş itibariyle. Stresli bir durum.
Dünden bakla, patlıcan vardı. Patlıcan mıııı, ıııyyyyy dediler öğlen. Sandviç yap diye tutturdular. Ben de tadına bakın diye tutturdum. Sevdiler. Ekmekle, yoğurtla yediler. Kendimi zafer kazanmış komutan gibi hissettim.Ortanca diyor ki, aslında ıyyy demeyecekmişiz, tadına bakacakmışız. Ölür müsün, öldürür müsün?! E bunu biliyorsun da, iki saat ne yalvarttırıyorsun?! Çalışan anne olmak zor.
Çocuğu okula attık mı işin yarısı bitti.çok katılıyorum . aynı şeyler bizde de var .
çok dil döküyorsun .
tükeniyor insan .
işte anne olunca istemsiz yapıyoruz .
çalışınca ayrı koşturma var .
verimli hale nasıl getiririz günümüzü ona bakıyoruz.
Alyacım temiz çıkacak inşallah sonuçlarBir hafta sonra çıkacak cnm. Umarım sağolun inş
Sen buraya yazdıkça ben de motive oluyorumBaşlangıç: 81.4 kg
1. Hafta kontrol: 80kg fark- 1.4kg
2. Hafta kontrol: 79.1kg fark- 900 gr
Başlamasaydım eğer belki de 82 lerdeydim
Lütfen sağlıklo beslenmeye adım atalım minik minik ilerleyelim
Spor en azından 15-20 dk egzersiz
Tüm önerlerim önce kendimegelinim sana söylüyorum kızım sen anla
yoğun geçmiş aslında gününüz . dolu dolu sanki.Selamlar hanımlar,
Ben bugün kendim için kızımın piyano dersinin bitmesini beklerken 52 sayfa kitap okudum. Microblading için fiyat aldım. Onun dışında günüme köle Isaura olarak devam ettim
Evim için genel temizlik yaptım, ekilmeyi bekleyen kaktüslerim için toprak ve şamdanlarım için mum aldım.
Ailem için sağlıklı yemekler pişirdim, motivasyonum olmamasına rağmen kızımı derse götürdüm. Annemin yakın arkadaşının doğumgünüydü, kurs dönüşü ona hediye ve pasta alıp annemi 1 saatliğine arkadaşına götürdüm
Yapmam gerektiği halde, bazen yorgunluktan bazen de motivasyonsuzluktan yapamadığım şeyler var, bazıları süreli işler acilen planlama yapmam lazım. Az az da olsa başlamam gerektiğinin farkındayım. Bu konuda tatlı bir kıvılcım fena olmazdı ama kıvılcımın çakacağı, ilhamın geleceği yok bakalım
Koala tavana boş boş bakmaya gidiyor
çok güzel ama . bayıldım fotoya da ayrıcaDün annemin tansiyonu yükselince kardiyolojiye götürdüm; ilaçları değişti.çok şükür daha iyi bugün.
akşam mantı açtım. 1.5 saatimi aldı ama ramazan da kolaylık olacak
sabah bulaşık mk açtım.
Evi havalandırdım
Eşyaları yerlerine koydum
Evi süpürttüm
kendim için;
-Hemen Her ay online eğitimlere katılıyorum
-haftada en az üç gün mumlar yakıyorum
-haftada yine üç gün ayak masaj cihazı ile ayaklarımı suda bekleterek masaj yaptırıyorum- inanılmaz rahatlatıcı-tırnak batığıma da çok iyi geliyor
-haftada bir mun ışıklarında ve masaj müziğinde duş alıyorbakımlarımı öyle yapıyorum- saunadan sonra masaj yaptırıyormuş hissi veriyor- çok severim de
Bugün tartı günüm. Bu hafta -sık yazmadığımdan tahmin edebileceğiniz gibi - birebir uyamadım beslenmeme ama fena değilim yine de .
sabit olsam dahi benim için başarı
Herkese günaydın
Nisan geldiiii
Hemen program yapmalıyım
Fotoğraf da tam şu an
nisan geldi havalar artık daha freshSen buraya yazdıkça ben de motive oluyorum
Ben geçen cuma başladım, bugün 900 gr vermişim. Haftaiçinde regl oldum ve 2-3 gün çok başağrısı ve halsizliğim oldu, o yüzden spora düzenli devam edemedim ve kaçamaklar yaptım. Yine de oğlumu bebek arabasına koyup yürüyüş yapmaya çalıştım.
Tatlı isteğimde epey azalma oldu. Regl olduğum ilk gün bir tatlı krizine girdim. İnstagramda diyet sayfaların birinde tahibli sufle tarifi görmüştüm, ondan yaptım bayıldık. Oğlum da yedi. Bu arada çok kalorili bir tatlı oldu ama en azından rafine şekerli değil.
Alternatif üretmek iradeyi güçlendiriyorSen buraya yazdıkça ben de motive oluyorum
Ben geçen cuma başladım, bugün 900 gr vermişim. Haftaiçinde regl oldum ve 2-3 gün çok başağrısı ve halsizliğim oldu, o yüzden spora düzenli devam edemedim ve kaçamaklar yaptım. Yine de oğlumu bebek arabasına koyup yürüyüş yapmaya çalıştım.
Tatlı isteğimde epey azalma oldu. Regl olduğum ilk gün bir tatlı krizine girdim. İnstagramda diyet sayfaların birinde tahibli sufle tarifi görmüştüm, ondan yaptım bayıldık. Oğlum da yedi. Bu arada çok kalorili bir tatlı oldu ama en azından rafine şekerli değil.
çok güzel ama . bayıldım fotoya da ayrıca
iyiye ve daha güzele odaklan tabi. hayat bu hep istediklerimizi de verir . unutma bunu.Herkese merhaba;
Ben de kızımı 12 Nisanda kreşe başlatacağım. Allah yavrularımızı iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Hayatımın bir kırılma evresine gireceğim. Ablam yanımızdan ayrılıyor. O olmayınca sorumluluklar değişecek, kızımın alışma süreci işin içine girecek, Bakalım umarım bu kaos ortamından fazla yara almadan kurtulurum.
Şu aralar sürekli hatırlatıyorum kendime. Hayatın bizim için gösterdiği yoldan keyif almaya çalış diyerek. Yoksa hep bir şeyleri başardıktan sonra mutlu olacağıma kendimi odaklarsam, hayatımın tamamını mutsuz olarak geçireceğim.. :)
Hayırlısı olsun hakkınızda, çekirdek aile ile başbaşa kalmak sorumluluklar açısından başta zorlasa da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Kızın da kreşe çabuçak alışır umarımHerkese merhaba;
Ben de kızımı 12 Nisanda kreşe başlatacağım. Allah yavrularımızı iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Hayatımın bir kırılma evresine gireceğim. Ablam yanımızdan ayrılıyor. O olmayınca sorumluluklar değişecek, kızımın alışma süreci işin içine girecek, Bakalım umarım bu kaos ortamından fazla yara almadan kurtulurum.
Şu aralar sürekli hatırlatıyorum kendime. Hayatın bizim için gösterdiği yoldan keyif almaya çalış diyerek. Yoksa hep bir şeyleri başardıktan sonra mutlu olacağıma kendimi odaklarsam, hayatımın tamamını mutsuz olarak geçireceğim.. :)
Tahinli suflenin tarifini verir misin?Sen buraya yazdıkça ben de motive oluyorum