Popüler Konu Verimli Rutin

Herkese mutlu haftalar.
Sabaha karşı eşimi havaşa bıraktım, sonrasında gelip yeniden uyuduğum için geç kaldım. Akşamdan çantaları hazır ettiğim için yetiştim, oğlumu ananeye bıraktım sonra işe geçtim. Yüzüm gözüm şiş😁
şimdi de ev incelemelerindeyim, 4-5 kat çıkıp iniyorum spordan sayıyorum ☺️
Dün binevi serbest yedim içtim.
Bugün hemen toparlanma vakti🌱
....
Evimizin yeni üyesi temizreizzzz” çok güzel süpürüyor evi. Ve herşey toplu yerinde duruyor. Süpürcez diye🤣 oğlum dahi oyuncakları yerde bırakmıyor.
Ev temiz, akşamdan bugünün yemeklerini yaptım. Bezelye. Annemler ve oğlum içinde poça yaptım.
....
Not. Vizeler yaklaşıyor çalışma tempomu arttırmam gerek .
merhaba sahihuban:)
eşiniz iş için istanbuldaydi diye biliyorum tayini geri geldi mi :)

güzel günlerde kullanın. benim de çok bir bilgim yok bu makinalar ile ilgili . bir kaç kişinin vloglarında gördüm ama ayrıntılı bilgi yoktu.
benim de çok ihtiyacım var aslında. bu aldığınız makinanın fiyatı nedir .
Merhaba,
biz geçen hafta 4.100 e aldık

güzel günlerde kullanın. benim de çok bir bilgim yok bu makinalar ile ilgili . bir kaç kişinin vloglarında gördüm ama ayrıntılı bilgi yoktu.
benim de çok ihtiyacım var aslında. bu aldığınız makinanın fiyatı nedir .
Çok tesekkurler, gecen hafta 3920. 2 gün sonra 100tl daha düşmüştü ama.

Sizden fikir alayım arkadaşlar🙃 beyaz koltuk almıştık, kahve deri koltugun yanında çok iyi duruyor fakat oturma kısmı müthiş bir hızla kirleniyor😏 nerdeyse aldığıma pişman oluyırdum ki fotodaki çözümü buldum. Nasıl olmuş sizce?
Kumaşçıdan döşemelik kumaş aldım, koltuğun kenarlarına sıkıştırıp uç kısmına püskül yapıp diktim. Kumaşın temizliği kolay artı kirlendikçe makinaya atarım, ütü istemiyor. Misafir geldikçe de kaldırırım diye düşündüm, beyaz haline aşığım çünkü🙈

Eklentiler

• 1B75F625-54A1-43DE-898E-77ADCD8D6900.jpeg
    1B75F625-54A1-43DE-898E-77ADCD8D6900.jpeg
    171,1 KB · Görüntüleme: 132
Hadi yeni robot süpürgemizle olan deneyimimizden de bahsetmeden geçmeyeyim :) Kendisini( roborock s5 max) 5 gündür kullanıyoruz; haritasını çıkartmak çok kolay oldu. Hergün 2 tur süpürme yaptırdım, 2 kezde mobunu kullandık. Fazlasıyla tatmin edici. Çok kontrollü hareketleri var. Evimizin düzeni zaten süpürgenin çalışmasını kolaylaştıracak şekildeydi zorlayan bir konu olmadı. Sadece yatak odasındaki bazanın altına girmiyor maalesef. Eskisi sıfır giriyordu zaten bunun yüksekliği fazla geldi. Sanırım bazanın ayaklarını yükselteceğiz biraz. Eskisini (anker eufy 11s) annene vermeyi teklif ettim, kullanmayı tercih etmezse letgo dan satmayı düşünüyorum.
Yataktan memnunsanız ayaklarını değiştirip yükseltebilirsiniz
Biz de öyle düşünüyoruz☺️ Tek girmediği yer orası

Sizden fikir alayım arkadaşlar🙃 beyaz koltuk almıştık, kahve deri koltugun yanında çok iyi duruyor fakat oturma kısmı müthiş bir hızla kirleniyor😏 nerdeyse aldığıma pişman oluyırdum ki fotodaki çözümü buldum. Nasıl olmuş sizce?
Kumaşçıdan döşemelik kumaş aldım, koltuğun kenarlarına sıkıştırıp uç kısmına püskül yapıp diktim. Kumaşın temizliği kolay artı kirlendikçe makinaya atarım, ütü istemiyor. Misafir geldikçe de kaldırırım diye düşündüm, beyaz haline aşığım çünkü🙈
Kumaşın dokusu çok hoş
Görüntüsü de hoş
Güle güle kullan
Seviyorum işe yarar şeyler üretilmesini

elecda elecda sizin tadilat ne durumda ela karar verdi mi odasına değişikliğine

Ne güzel
Ben de istiyorum ama biraz daha vakit var galliba bizim için. Ev çok dağılıyor.
O süpürge sayesinde derli toplu olunur mu bilemedim.
Mecburi bi topluluk sağlayabilir bizimkilere belki
Kesinlikle dağınıklık sıfır
Oğlum bile alıştı
Oyuncaklarını oda dışında bırakmıyor☺️Mutfaktan çıkarken sandalyeleri dahi kaldırıyorum her şey yerli yerinde duruyor

merhaba sahihuban:)
eşiniz iş için istanbuldaydi diye biliyorum tayini geri geldi mi :)
Merabaaaa
Maalesef hala ist da. Önümüzdeki hafta dava açacağız kurumuna . Eş durumu için.
aynı şehirde zaten kurum yok en yakın ile 60 km uzaklıktayız oraya isteyeceğiz inşaallah

Hayat seçimlerden ibaret. Öyle gerçek bir söz ki,
Sağlıksız beslenmeyi sağlıklı beslenmeye tercih edersem, sonucu kilo alımı, adet düzensizliği, kalp şeker tansiyon hastalıkları, hantallık, çirkinlik.

Ders çalışmayı, dizi izlemeye tercih edersem, sonucu başarı , hayallere bir adım daha yaklaşma, nitelikli donanımlı insan olma ve aileye çevreye o gelişme halini yansıtma, değiştirme, geliştirme.

uykuyu ibadet etmeye tercih edersem, sonucu pişmanlık, ah vah etme, hüzün ve huzursuzluk, uzaklaşmış hissi.

Kitap okumayı EsraErol izlemeye tercih edersem, sonucu tamamlanmış hissi, başakların tek tek dolması, öğrenme hazzı, uygulama, paylaşma ve bir işe yarar olma.

bu tercihler sayılamayacak kadar çok. Ancak ben sadece birkaçını önceledim.
bir saat önce bir tercih yaptım, üzerim açık ig de gezerken uyuya kalmayı reddettim ve kalkıp kahvemi demledim, mumlarımı yakıp bir de sevdiğim sakin bir müzik açtım. Ve öğrenmenin hazzı paylaşacak olmanın heyecanı sardı her bir yanımı...

.....

Geceye not: 5 sene sonra nasıl bir insan olacağın, şimdi okuduklarına izlediklerine arkadaş edindiklerine gördüğün yerlere bağlı... ve sen hayat denilen şu döngüde “ iyi bir hikaye” bırakmak arzusundasın. Bir şeye yaramak, şifalanmak ve şifa olmak amacındasın. Vazgeçme üşenme ve erteleme. En doğru zaman “ şimdi” ...
@bir.garip.sevinc

ne dolmuşum 🥰

Biraz da son zamanlardaki ufak yatırımlarımdan bahsedeyim size :)
Bir buçuk ay önce alt coin alımına başlamıştım. Çok ufak bir miktarla; 1000 tl taksitli faizsiz nakit avans çekip yatırdım. Bugün yaklaşık 3 katına yaklaştı miktar, şaşkınım :) Şöyle ki takibi de zevkli. Aldığım fiyatın üzerini %20-25 gibi birim fiyat artışı koyup o fiyattan satış emri veriyorum. Biraz düşünce tekrar alım yapıyorum. Fazla dağılmadan 2-3 alt coin etrafında dönüyorum.
Bunun dışında Tcmb başkanı değişikliği olmadan 2 gün önce güzel kar açıklaması sebebiyle bir hisseye girmiştim. Pazartesi endeks çok düşünce benim hissede etkilendi tabi ama çabuk toparladı. Ondan sonraki günler endeksin çok üzerinde bir ivme kazandı, bakalım temettü dağıtımı da olacak beklemedim. Bunun dışında önümüzdeki günlerde birkaç hissede eşit dağıtım yöntemi ile halka arz var, onlara girmeyi planlıyorum. Oransal dağıtımda çok para bağlanmayınca pek kazanılmıyor ama eşit dağıtım fena değil. Bir süre tavan gidiyor ilk halka arz hisseleri. Hisse paylaşımı yasak olduğu için yazmıyorum, meraklısı googledan araştırabilir.
Eşim tarafında da (inşaat mühendisi) kısa süreli bir iş için birkaç arkadaş teklif verdiler, dönüş bekliyoruz. Olursa yatırıma yönlendirilecek bir miktar daha geçer elimize. Beklemedeyiz.
Okuduklarımdan hiç bir şey anlamadım 🙈 sadece para ve yatırım işlerinden hiç anlamadığımı anladım 🤣

Gayet güzel görünüyor 😃

adilemir adilemir biz 3700 tl ye aldık ertesi gün piyasa uçtu
Ve 4000 tl leri buldu
Bugün baktığımda 4300 tl fiyatlara ulaşmış. Biz geçen hafta aldık.
Bu zamanda bişeyi aldın aldın almadım fiyat fena uçuyo
resmen kullanmak için aldığımız herşey yatırıma dönüşüyor.
Kumaşın dokusu çok hoş
Görüntüsü de hoş
Güle güle kullan

çok tesekkurler 🙏 aynen ben de evde kendi başıma çözüm üretmeyi seviyorum😊

Hadi yeni robot süpürgemizle olan deneyimimizden de bahsetmeden geçmeyeyim :) Kendisini( roborock s5 max) 5 gündür kullanıyoruz; haritasını çıkartmak çok kolay oldu. Hergün 2 tur süpürme yaptırdım, 2 kezde mobunu kullandık. Fazlasıyla tatmin edici. Çok kontrollü hareketleri var. Evimizin düzeni zaten süpürgenin çalışmasını kolaylaştıracak şekildeydi zorlayan bir konu olmadı. Sadece yatak odasındaki bazanın altına girmiyor maalesef. Eskisi sıfır giriyordu zaten bunun yüksekliği fazla geldi. Sanırım bazanın ayaklarını yükselteceğiz biraz. Eskisini (anker eufy 11s) annene vermeyi teklif ettim, kullanmayı tercih etmezse letgo dan satmayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah 💕

Bence gayet güzel olmuş 👍

Kumaşın dokusu çok hoş
Görüntüsü de hoş
Güle güle kullan

Hala çizimleri bekliyoruz. 3 hafta kadar sürer demişlerdi. Bu hafta 3. hafta bakalım:)

X