Popüler Konu Verimli Rutin

merhaba sahihuban:)
eşiniz iş için istanbuldaydi diye biliyorum tayini geri geldi mi :)

Merhaba,
biz geçen hafta 4.100 e aldık

Çok tesekkurler, gecen hafta 3920. 2 gün sonra 100tl daha düşmüştü ama.

Sizden fikir alayım arkadaşlar beyaz koltuk almıştık, kahve deri koltugun yanında çok iyi duruyor fakat oturma kısmı müthiş bir hızla kirleniyor nerdeyse aldığıma pişman oluyırdum ki fotodaki çözümü buldum. Nasıl olmuş sizce?
Kumaşçıdan döşemelik kumaş aldım, koltuğun kenarlarına sıkıştırıp uç kısmına püskül yapıp diktim. Kumaşın temizliği kolay artı kirlendikçe makinaya atarım, ütü istemiyor. Misafir geldikçe de kaldırırım diye düşündüm, beyaz haline aşığım çünkü

Eklentiler

• 1B75F625-54A1-43DE-898E-77ADCD8D6900.jpeg
    171,1 KB · Görüntüleme: 132
Yataktan memnunsanız ayaklarını değiştirip yükseltebilirsiniz
Biz de öyle düşünüyoruz Tek girmediği yer orası

Kumaşın dokusu çok hoş
Görüntüsü de hoş
Güle güle kullan
Seviyorum işe yarar şeyler üretilmesini

elecda sizin tadilat ne durumda ela karar verdi mi odasına değişikliğine

Ne güzel
Ben de istiyorum ama biraz daha vakit var galliba bizim için. Ev çok dağılıyor.
O süpürge sayesinde derli toplu olunur mu bilemedim.
Mecburi bi topluluk sağlayabilir bizimkilere belki
Kesinlikle dağınıklık sıfır
Oğlum bile alıştı
Oyuncaklarını oda dışında bırakmıyorMutfaktan çıkarken sandalyeleri dahi kaldırıyorum her şey yerli yerinde duruyor

merhaba sahihuban:)
eşiniz iş için istanbuldaydi diye biliyorum tayini geri geldi mi :)
Merabaaaa
Maalesef hala ist da. Önümüzdeki hafta dava açacağız kurumuna . Eş durumu için.
aynı şehirde zaten kurum yok en yakın ile 60 km uzaklıktayız oraya isteyeceğiz inşaallah

Hayat seçimlerden ibaret. Öyle gerçek bir söz ki,
Sağlıksız beslenmeyi sağlıklı beslenmeye tercih edersem, sonucu kilo alımı, adet düzensizliği, kalp şeker tansiyon hastalıkları, hantallık, çirkinlik.

Ders çalışmayı, dizi izlemeye tercih edersem, sonucu başarı , hayallere bir adım daha yaklaşma, nitelikli donanımlı insan olma ve aileye çevreye o gelişme halini yansıtma, değiştirme, geliştirme.

uykuyu ibadet etmeye tercih edersem, sonucu pişmanlık, ah vah etme, hüzün ve huzursuzluk, uzaklaşmış hissi.

Kitap okumayı EsraErol izlemeye tercih edersem, sonucu tamamlanmış hissi, başakların tek tek dolması, öğrenme hazzı, uygulama, paylaşma ve bir işe yarar olma.

bu tercihler sayılamayacak kadar çok. Ancak ben sadece birkaçını önceledim.
bir saat önce bir tercih yaptım, üzerim açık ig de gezerken uyuya kalmayı reddettim ve kalkıp kahvemi demledim, mumlarımı yakıp bir de sevdiğim sakin bir müzik açtım. Ve öğrenmenin hazzı paylaşacak olmanın heyecanı sardı her bir yanımı...

.....

Geceye not: 5 sene sonra nasıl bir insan olacağın, şimdi okuduklarına izlediklerine arkadaş edindiklerine gördüğün yerlere bağlı... ve sen hayat denilen şu döngüde “ iyi bir hikaye” bırakmak arzusundasın. Bir şeye yaramak, şifalanmak ve şifa olmak amacındasın. Vazgeçme üşenme ve erteleme. En doğru zaman “ şimdi” ...
@bir.garip.sevinc

ne dolmuşum

Okuduklarımdan hiç bir şey anlamadım sadece para ve yatırım işlerinden hiç anlamadığımı anladım

Gayet güzel görünüyor

resmen kullanmak için aldığımız herşey yatırıma dönüşüyor.
Kumaşın dokusu çok hoş
Görüntüsü de hoş
Güle güle kullan

çok tesekkurler aynen ben de evde kendi başıma çözüm üretmeyi seviyorum

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah

Bence gayet güzel olmuş

Kumaşın dokusu çok hoş
Görüntüsü de hoş
Güle güle kullan

Hala çizimleri bekliyoruz. 3 hafta kadar sürer demişlerdi. Bu hafta 3. hafta bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…