Popüler Konu Verimli Rutin

merhaba minikkoala kızın kaç aylık ve pianoya nereye götürüyorsun rica etsem bilgi verebilir misin? Ankaradasın diye hatırlıyorum, ben de kurs arayışındayım, bu pandemi de nasıl olacak bilmiyorum ama bale, piano ve jimnastik öncelik verdiğim uğraşlar.

kahvaltı

-dün aynı araçta çalıştığım iş arkadaşımın annesi covid pozitif çıktı. Pazartesi den beri rahatsız.
-o sebeple evde eşim ve oğlumdan izoleyim. Maskeliyim.
-hatırlayanlar vardır eylül ayında oğlum ve ben covid geçirmiştik Allah korusun hepimiziiiiiii
-biraz tadım kaçık ama hayırlısıııı .. boş durmak yok

Eklentiler

• image.jpg
    207,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızım 4.5 yaşında, 6 aydır baleye 4 aydır da piyanoya gidiyor. Ankaradayım ben evet canım, gönderiyorum sana

Kızım 4.5 yaşında, 6 aydır baleye 4 aydır da piyanoya gidiyor. Ankaradayım ben evet canım, gönderiyorum sana
Merhaba benim oğlum 1.5 yaşında, gözlemlediğim kadarıyla dansa ilgisi var. Ben de zamanı gelince kurslara başlatmak istiyorum. Çocuklar kaç yaşında bir kursa gidebilir duruma geliyorlar?

Merhaba benim oğlum 1.5 yaşında, gözlemlediğim kadarıyla dansa ilgisi var. Ben de zamanı gelince kurslara başlatmak istiyorum. Çocuklar kaç yaşında bir kursa gidebilir duruma geliyorlar?
Benim kızımda da aynı şekilde çok erken yaşta başladı, arayışa girdiğimde hep 4 yaş cevabıyla karşılaştım. Hem fiziksel gelişimi hem de yer yön edinimi için uygun demişlerdi. Tabii pop dance ya da hiphop grupları oluyor orada daha küçük yaşta çocuklar da görüyorum. Eğlenceli olabilir oğlunuz için

Ben meb e bağlı bir dans okulu olsun istedim, bir de bale ve cimnastik arasında kalmıştım. Bale istedi, iyi de gidiyor. Hem grup derslerine katılıyor hem de özel ders alıyor. Piyanoya ilgisi yok mesela, süreç içerisinde bunu anladım ama bu dönem ona iyi geliyor sanırım o yüzden devam ettireceğim.

Ah bu çocuklar, alışınca gelmek istemez zaten. Evde okadar etkinlik nerdeee

Ay gelemedim bir türlü

Dün akşam itibariyle bakıcı ablamız ayrıldı. 8 seneyi iki farklı bakıcı ile geçirdikten sonra evde çekirdek aile olarak kaldık. İş yüküm kesinlikle artacak ama şu an kendimi çok huzurlu hissediyorum. Özellikle mutfakta kendileri ile çok zorlanıyordum. Hiçbir şeyin koyduğum yerde kalmaması, farklı alışkanlıklar derken beni geren bir konu idi beraber evi özellikle de mutfağı kullanıyor olmak.

Bugün sabah tüm mutfak dolaplarını döktüm. İç ve dışlarını silip, içlerini düzenledim. Ablanın kullandığı bezleri attım. Buzdolabını da silip yerleştirdim.

Sonra banyo dolaplarını iç dış silip yerleştirdim. Atılacakları attım.

İpek’in alıştırma süreci devam ediyor. Önümüzdeki hafta da ben okulda bekleyeceğim. Haftaya mimar sunum yapacak, çok merak ediyorum nasıl bir iş çıkardı diye. Ayrıca Ela’yı tuvaleti tutma ve sonra tuvalete yetişememe konusunda çocuk psikoloğuna götüreceğim.

Bende çok benzer bir geçiş süreci içerisindeyim. İyi düşünelim iyi olsun:)

Teşekkür ederim cevabınız için. Hip hop grupları iyiymiş, sever bence bizim minik ❤

Meb e bağlı olunca belli bir yıldan sonra eğitmen de olabiliyorlar değil mi?

Ben de cimnastik istiyorum, hatta olimpik salon evimizle karşılıklı ancak pandemiden dolayı göndermiyorum. Cimnastik spor dallarının piano da müzik aletlerinin temeli deniliyor. Onlarla başlayanların diğerlerine yatkınlığı artıyormuş

Günaydın haftasonu diyete full devam ettim. Cumartesi kardiyo sayılabilecek bir hızda eliptik bisikletle çalıştım, pazar eşimle pilates yaptık.

Dr. Bahar Eriş'in "Senin Yolun Hangisi?" kitabına başladım. Kitapta insanın ömrünün sonuna geldiğinde bu hayatta kendini gerçekleştirmiş hissetmesini sağlamak için içimizdeki potansiyeli nasıl keşfedebileceğimiz, ebeveyn olarak çocuklarımızın doğal yeteneklerini keşfetmemiz ya da bu hayatta neyin onları mutlu ettiğini anlamamız için ipuçları var. Kitabın henüz başlarındayım ama sevdim.

Netflikste Outlander diye bir diziye başlamıştım ama çok uzun olduğu için pek ilerlemeden bıraktım.

Oğlumla bol bol kitap okuyup oyunlar oynadık. Konuşma çalışmalarına başladı, dün akşam uyuyacak iken beşiğinde bir süre yeni öğrendiği kelimeleri tekrarlayıp bir nevi dersini çalışıp uyuyakaldı. Ben de huzurla onu dinledim.

Günaydın
Kızlar yetişkin pateni kullananlarınız var mı?
Deneyimlediniz miiiii
Paten sürmeyi öğrenmek istiyorum bir süredir; hatta bi gün sahilde yürürken paten süren bi hanma sormuştum meğer Rus muş.
zor olmadığını ama emek çaba istediğini söyledi hatta denemek ister misin diye uzatmıştı patenlerini. Teşekkür etmiştim , o günden beri çok merak ediyorum
Oğluma da paten almayı düşünürken acaba ikimize de mi alsam diyorum

Holistik beslenmeyle ilgili bir merkez açılmış burada. Bu konuyu bilen var mı?

Doğumlardan kalan göbüşüm beni mutlu etmiyor. Kendisini İzmir Marşı'yla uğurlamak istiyorum. Karnımda da gaz var ve bu ara birkaç aylık hamile modunda gezmekten sıkıldım.

Merhaba sevgili arkadaşlarım :)

Epeydir giremiyordum çünkü doğum yaptım. 18 martta geldi miniğim.
İlk hafta büyük oğlum için çok sorun olmadı çünkü eşim evdeydi, ama onun izni bitip işe dönünce oğlumun da hafif kıskançlıkları başladı.
1 hafta kadar çok zorladı. Şimdi daha iyi ama yine de, doğal olarak, kıskançlıkları oluyor.
Bana gelecek olursak, normal doğum yaptım ama dikişlerim hala zorluyor. Onun dışında iyiyim ve iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum. Fakat herşey karışmış durumda.
Annem ve kızkardeşim yanımdalar. Herşeyi onlar yapıyorlar. Ev tertemiz, yemekler hazır ama ben tatmin değilim. Malesef benim kontrolüm dışında olunca yeterli tatmini sağlayamıyorum :)))
Miniğim de büyük oğlumun aksine resmen memeye yapışık bir bebek. Ya emziriyorum ya uyutuyorum. Farklı yaptığım hiçbir şey yok :)
Ramazan bayramından sonra tayin sonuçlanması, taşınma vs başlıyor.
13 mayısta da doğum iznim bitiyor ama ben Eylül e kadar Ücretsiz izin almayı planlıyorum.

Şuan için sadece önümüzdeki 1 ay belirli, gerisi belirsiz. Ve önümü görememek strese sokuyor beni.

Canım normal paten değil ama buz pateni yapıyordum bir dönem. Başlangıçta gerçekten zor ama alıştıktan sonra keyifli ve kolay geliyor. Normal patenin daha kolay olacağını düşünüyorum. Deneyebilirsin neden olmasın :)

Holistik beslenme aslında bütüncül beslenmeyi ifade ediyor. Holistik tıp ile bir bütün zaten. Türkiyedeki öncüsü Dr. Hasan Hüsnüeren ve güncel tıp görüşünü değiştirmek için elinden geleni yapıyor.
Bir nevi fonksiyonel beslenme ile paralel. Vücudun makro ve mikro ihtiyaçlarını belirleyip ona göre ilerleyen takviyeler yalan bir alan.
Holistik beslenme belirli bir dönem yapılıp bırakılacak bir beslenme şekli değil yaşam değişikliği, alışkanlıkları düzeltme davranışı isteyen bir süreçtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…