merhabaSelamlar hanımlar,
Ben bugün kendim için kızımın piyano dersinin bitmesini beklerken 52 sayfa kitap okudum. Microblading için fiyat aldım. Onun dışında günüme köle Isaura olarak devam ettim
Evim için genel temizlik yaptım, ekilmeyi bekleyen kaktüslerim için toprak ve şamdanlarım için mum aldım.
Ailem için sağlıklı yemekler pişirdim, motivasyonum olmamasına rağmen kızımı derse götürdüm. Annemin yakın arkadaşının doğumgünüydü, kurs dönüşü ona hediye ve pasta alıp annemi 1 saatliğine arkadaşına götürdüm
Yapmam gerektiği halde, bazen yorgunluktan bazen de motivasyonsuzluktan yapamadığım şeyler var, bazıları süreli işler acilen planlama yapmam lazım. Az az da olsa başlamam gerektiğinin farkındayım. Bu konuda tatlı bir kıvılcım fena olmazdı ama kıvılcımın çakacağı, ilhamın geleceği yok bakalım
Koala tavana boş boş bakmaya gidiyor
Kızım 4.5 yaşında, 6 aydır baleye 4 aydır da piyanoya gidiyor. Ankaradayım ben evet canım, gönderiyorum sanamerhabaminikkoala kızın kaç aylık ve pianoya nereye götürüyorsun rica etsem bilgi verebilir misin? Ankaradasın diye hatırlıyorum, ben de kurs arayışındayım, bu pandemi de nasıl olacak bilmiyorum ama bale, piano ve jimnastik öncelik verdiğim uğraşlar.
2 yumurtaTahinli suflenin tarifini verir misin?
Merhaba benim oğlum 1.5 yaşında, gözlemlediğim kadarıyla dansa ilgisi var. Ben de zamanı gelince kurslara başlatmak istiyorum. Çocuklar kaç yaşında bir kursa gidebilir duruma geliyorlar?Kızım 4.5 yaşında, 6 aydır baleye 4 aydır da piyanoya gidiyor. Ankaradayım ben evet canım, gönderiyorum sana
Benim kızımda da aynı şekilde çok erken yaşta başladı, arayışa girdiğimde hep 4 yaş cevabıyla karşılaştım. Hem fiziksel gelişimi hem de yer yön edinimi için uygun demişlerdi. Tabii pop dance ya da hiphop grupları oluyor orada daha küçük yaşta çocuklar da görüyorum. Eğlenceli olabilir oğlunuz içinMerhaba benim oğlum 1.5 yaşında, gözlemlediğim kadarıyla dansa ilgisi var. Ben de zamanı gelince kurslara başlatmak istiyorum. Çocuklar kaç yaşında bir kursa gidebilir duruma geliyorlar?
Çok teşekkür canımKızım 4.5 yaşında, 6 aydır baleye 4 aydır da piyanoya gidiyor. Ankaradayım ben evet canım, gönderiyorum sana
Ah bu çocuklar, alışınca gelmek istemez zaten. Evde okadar etkinlik nerdeeeSelamlar hanımlar,
Sabah kreş faslı epey krizli geçti. Benim bugün odaya girmeyeceğimi öğrenince epey bir süre yerlerde tepinip ağladıAma ben bu filmi daha önce gördüğümden, bir süre sonra sakinleşti:)
Ela ilk kreş senesinde sabahları gitmeyeceğim diye, akşamları da gelmeyeceğim diye yerde tepinip ağlıyordu
Bende çok benzer bir geçiş süreci içerisindeyim. İyi düşünelim iyi olsun:)Herkese merhaba;
Ben de kızımı 12 Nisanda kreşe başlatacağım. Allah yavrularımızı iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Hayatımın bir kırılma evresine gireceğim. Ablam yanımızdan ayrılıyor. O olmayınca sorumluluklar değişecek, kızımın alışma süreci işin içine girecek, Bakalım umarım bu kaos ortamından fazla yara almadan kurtulurum.
Şu aralar sürekli hatırlatıyorum kendime. Hayatın bizim için gösterdiği yoldan keyif almaya çalış diyerek. Yoksa hep bir şeyleri başardıktan sonra mutlu olacağıma kendimi odaklarsam, hayatımın tamamını mutsuz olarak geçireceğim.. :)
Teşekkür ederim cevabınız için. Hip hop grupları iyiymiş, sever bence bizim minik ❤Benim kızımda da aynı şekilde çok erken yaşta başladı, arayışa girdiğimde hep 4 yaş cevabıyla karşılaştım. Hem fiziksel gelişimi hem de yer yön edinimi için uygun demişlerdi. Tabii pop dance ya da hiphop grupları oluyor orada daha küçük yaşta çocuklar da görüyorum. Eğlenceli olabilir oğlunuz için
Ben meb e bağlı bir dans okulu olsun istedim, bir de bale ve cimnastik arasında kalmıştım. Bale istedi, iyi de gidiyor. Hem grup derslerine katılıyor hem de özel ders alıyor. Piyanoya ilgisi yok mesela, süreç içerisinde bunu anladım ama bu dönem ona iyi geliyor sanırım o yüzden devam ettireceğim.
Sevebilir bence deTeşekkür ederim cevabınız için. Hip hop grupları iyiymiş, sever bence bizim minik ❤
Meb e bağlı olunca belli bir yıldan sonra eğitmen de olabiliyorlar değil mi?
Ben de cimnastik istiyorum, hatta olimpik salon evimizle karşılıklı ancak pandemiden dolayı göndermiyorum. Cimnastik spor dallarının piano da müzik aletlerinin temeli deniliyor. Onlarla başlayanların diğerlerine yatkınlığı artıyormuşKızım 4.5 yaşında, 6 aydır baleye 4 aydır da piyanoya gidiyor. Ankaradayım ben evet canım, gönderiyorum sana
Canım normal paten değil ama buz pateni yapıyordum bir dönem. Başlangıçta gerçekten zor ama alıştıktan sonra keyifli ve kolay geliyor. Normal patenin daha kolay olacağını düşünüyorum. Deneyebilirsin neden olmasın :)Günaydın
Kızlar yetişkin pateni kullananlarınız var mı?
Deneyimlediniz miiiii
Paten sürmeyi öğrenmek istiyorum bir süredir; hatta bi gün sahilde yürürken paten süren bi hanma sormuştum meğer Rus muş.
zor olmadığını ama emek çaba istediğini söyledi hatta denemek ister misin diye uzatmıştı patenlerini. Teşekkür etmiştim , o günden beri çok merak ediyorum
Oğluma da paten almayı düşünürken acaba ikimize de mi alsam diyorum
Holistik beslenme aslında bütüncül beslenmeyi ifade ediyor. Holistik tıp ile bir bütün zaten. Türkiyedeki öncüsü Dr. Hasan Hüsnüeren ve güncel tıp görüşünü değiştirmek için elinden geleni yapıyor.Holistik beslenmeyle ilgili bir merkez açılmış burada. Bu konuyu bilen var mı?
Doğumlardan kalan göbüşüm beni mutlu etmiyor. Kendisini İzmir Marşı'yla uğurlamak istiyorum.Karnımda da gaz var ve bu ara birkaç aylık hamile modunda gezmekten sıkıldım.