Popüler Konu Verimli Rutin

🤣🤣🤣

Lütfen dirayetli olup birbirimize destek olalımmm verelim kiloları
Aynen ya, paylaşalım senin yaptığın gibi ne yedik ne yaptık.
Bu sabah 09:00’da kahvaltı yaptım ben. 2 yumurtadan taze soğan, lor ve maydanozlu omlet, ceviz, zeytin, domates, salatalık, havuç ve elma yedim.

Akşam 17:00-17:30 gibi yemek yerim. Ela’nın arkadaşı gelecek ç, pizza istiyorlar. Eşime izmir köfte var. Ben de tavuklu salata sipariş verebilirim. Güzel yapan bir yer var. Yanına yoğurt ve zeytinyağlı kereviz düşünüyorum.

Selam hanımlar,

A Alya_sura88 Allah tamamın erdirsin sağlıkla canım 🙏🏻

Tavsiye 🍵
Bu ara en çok içtiğim iki bitki çayı. Ben birki çayı çok sevmem ama bunlara bayıldım. Mistik olan sütle de yapılıyor, sahlep gibi oluyor tadı.
Elecdacım mistik çay benim de favorimdir yıllardır 💕

Temizliğe gelen ablanın evimizi başımıza yıkmasından korktuğum için ben de ayda bire düşürüp robot alma düşüncesindeyim. Ya ben gülmüyorum bu ablalardan ya da gerçekten kendi eşyası gibi sakınan kimseye denk gelemedim. Robot baya kolaylık sağlıyor sizin yazdıklarınızdan anladığım.

Sağlıklı beslenme sürecinde olan arkadaşlarım kolay gelsin, ben diyetisyen sonrası biraz rehavete kapıldım bugün itibarıyla yeniden başladım dikkat etmeye 🙏🏻 eliptik bisiklet bakıyorum bir yandan, evim küçük olduğu için erteliyordum ama bebekle yürüyüşe çıkamıyorum havalar da bir türlü düzelmedi.

"Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum" isimli kitaba başladım. Sağlıklı beslenme adına iyi motive oluyorum, kitabın dili çok eğlenceli. İlgisini çekenlere öneririm.

Ben de bugün diyete başladım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, nane, 7 zeytin ve 1 kk peynir yedim.

Ara: Armut ve granola

Öğlen: 2 kase tarhana çorbası, havuç-mor lahana salatası ve 1 dilim tam buğday ekmek

Ara: Filtre kahve, fındık, birkaç tane de züber lokma

Akşam: 3 kaşık bamya ve tavuk pirzola

Gece araştırması kakaolu süt içmeyi planlıyorum.

Selam hanımlar,

A Alya_sura88 Allah tamamın erdirsin sağlıkla canım 🙏🏻

Elecdacım mistik çay benim de favorimdir yıllardır 💕

Temizliğe gelen ablanın evimizi başımıza yıkmasından korktuğum için ben de ayda bire düşürüp robot alma düşüncesindeyim. Ya ben gülmüyorum bu ablalardan ya da gerçekten kendi eşyası gibi sakınan kimseye denk gelemedim. Robot baya kolaylık sağlıyor sizin yazdıklarınızdan anladığım.

Sağlıklı beslenme sürecinde olan arkadaşlarım kolay gelsin, ben diyetisyen sonrası biraz rehavete kapıldım bugün itibarıyla yeniden başladım dikkat etmeye 🙏🏻 eliptik bisiklet bakıyorum bir yandan, evim küçük olduğu için erteliyordum ama bebekle yürüyüşe çıkamıyorum havalar da bir türlü düzelmedi.
Valla ben eski ablamızı anlatmıştım burada. Evi yıktı geçti sağolsun:) Evdeki bütün elektronik eşyalar 3 kere değişti. Önümüzdeki hafta diğer bakıcı ayrılacak, ben eve kadın sokmayı düşünmüyorum. Camları zaten şirket gelip siliyordu. Yine onları çağırırım ayda bir. Kalanı da kendimiz halledeceğiz artık.

Ben de artık yürümek istiyorum

Canlar merhaba,
İçimizdeki şeytan kitabını nihayet bitirdim, bu kitabı da sabahattin Ali nin okuduğum diğer iki kitabı (kürk mantolu madonna ve kuyucaklı Yusuf) gibi çok beğendim, kurgu güzel ve ilginç, tavsiyemdir.

Osmanlı kahvesini Karaca hatır plus da kullanabiliyor muyuz @elecdacım

Oğluşun yatma rutinlerini babayla dönüşümlü yapıyoruz artık, doğuma hazırlık diyelim, benden haberler bu kadar

Günaydın 2 akşamdır eliptik bisikletle çalışıyorum. Her akşam spor yapmayı planlıyorum. Haftada 1 gün dinlenirim.

Diyet ve spor 2 günde çok iyi hissetmemi sağladı. Karın şişkinliğim geçti ve son zamanlar sabah ağız kokusu şikayeti ile uyanıyordum ilginç şekilde bu sabah yoktu. Sezgisel beslenme sanırım böyle bir şey. Deneye yanıla sana uygun, şikayetlerini geçirecek beslenme şeklini bulmak... Bu hafta birer akşam yoga ve plates yapayım diyorum. Tempoya alışırsam böyle devam ederim.

Canlar merhaba,
İçimizdeki şeytan kitabını nihayet bitirdim, bu kitabı da sabahattin Ali nin okuduğum diğer iki kitabı (kürk mantolu madonna ve kuyucaklı Yusuf) gibi çok beğendim, kurgu güzel ve ilginç, tavsiyemdir.

Osmanlı kahvesini Karaca hatır plus da kullanabiliyor muyuz @elecdacım

Oğluşun yatma rutinlerini babayla dönüşümlü yapıyoruz artık, doğuma hazırlık diyelim, benden haberler bu kadar
Yapabilirsin canım, ben de karacanın makinesinde kullanıyorum ama su ile yapılacak.

İçimizdeki Şeytan’daki psikolojik tahliller çok başarılı değil mi? Ben de Kuyucaklı Yusuf’u okuyorum şimdi.

Oğlanın yatma rutinlerini dönüşümlüye geçmeniz çok iyi olmuş.

Günaydın 2 akşamdır eliptik bisikletle çalışıyorum. Her akşam spor yapmayı planlıyorum. Haftada 1 gün dinlenirim.

Diyet ve spor 2 günde çok iyi hissetmemi sağladı. Karın şişkinliğim geçti ve son zamanlar sabah ağız kokusu şikayeti ile uyanıyordum ilginç şekilde bu sabah yoktu. Sezgisel beslenme sanırım böyle bir şey. Deneye yanıla sana uygun, şikayetlerini geçirecek beslenme şeklini bulmak... Bu hafta birer akşam yoga ve plates yapayım diyorum. Tempoya alışırsam böyle devam ederim.
Ben de 3 gündür tekrar 2 öğün beslenme düzenine geçtim. Regl olmadan önceki hafta beslenme konusunda irademi korumakta inanılmaz zorlanıyorum ben.

Bugün kahvaltı ve ikindin yemek yedim.
Akşamüzeri de sütlü kahve

şimdi kendimi aç hissediyorum. Mutfaktan uzan duruyorum🤪 acayip bişiler yiyesim var ama olmaz ☺️

i

Yapabilirsin canım, ben de karacanın makinesinde kullanıyorum ama su ile yapılacak.

İçimizdeki Şeytan’daki psikolojik tahliller çok başarılı değil mi? Ben de Kuyucaklı Yusuf’u okuyorum şimdi.

Oğlanın yatma rutinlerini dönüşümlüye geçmeniz çok iyi olmuş.
Kesinlikle çok başarılı canım

Herkese mutlu haftalar.
Sabaha karşı eşimi havaşa bıraktım, sonrasında gelip yeniden uyuduğum için geç kaldım. Akşamdan çantaları hazır ettiğim için yetiştim, oğlumu ananeye bıraktım sonra işe geçtim. Yüzüm gözüm şiş😁
şimdi de ev incelemelerindeyim, 4-5 kat çıkıp iniyorum spordan sayıyorum ☺️
Dün binevi serbest yedim içtim.
Bugün hemen toparlanma vakti🌱
....
Evimizin yeni üyesi temizreizzzz” çok güzel süpürüyor evi. Ve herşey toplu yerinde duruyor. Süpürcez diye🤣 oğlum dahi oyuncakları yerde bırakmıyor.
Ev temiz, akşamdan bugünün yemeklerini yaptım. Bezelye. Annemler ve oğlum içinde poça yaptım.
....
Not. Vizeler yaklaşıyor çalışma tempomu arttırmam gerek .

X