Popüler Konu Verimli Rutin

Teşekkür ederim canım

Biliyorum canım İngilizce ama benimle konuşmayı kabul etmiyor hanım Cambly kids falan mı denesem diye düşündüm. Bir de haftada 16 ders İngilizce var, 3 tane farklı ders olarak. Hızlı da ilerliyorlar.
Cambly i ben de düşündüm ancak ücretini bi hayli fazla buldum. Kullananlar memnun.
ben akıcı ingilizce seviyesinde değilim maalesef. Yine de ing çalışıyoruz .
ancak bazen acaba kursa mı göndersem diyorum sonra pandemiyi düşünüyorum.

ah napcaz bilemedim

Diyette 7.günümü tamamladım.
Zor bi haftaydı. Sınırsız yemeye dadanmıştım bi süredir. Dönmesi kolay olmadı.
Sabah tartılacağım nasipse. Bakalım
En az 1 kg vermişindir diye düşünüyorum.
İncelme daha fazla oldu farkındayım.
....
Robot geldi şu an haritalandırma yaptırıyoruz.
Köye ilk gelen tv ye şaşırır gibi şaşırıyor etrafında dolanıyoruz ailece ama icat güzel kim yaptıysa iyi yapmış.
Oğlum isim koydu- afacan-
Anne biz yorulmuyoruz enerjimizde düşmüyor ne güzel dedi 4.5 yaş her şeyin farkında

Kursların çok fayda sağladığını düşünmüyorum. Konuşacak birini bulsak en güzel o aslında.

Azmini çok tebrik ediyorum
Benim kayınvalidem de bizdeki robotla konuşuyordu ilk geldiğinde. Ayşe kız koymuş adını. Önce şuraya gir diyordu robota:))

Günaydın kızlar
Bugün cuma haftanın son günü enerjisi var içimde
elecda geçen gün senin önerinle cevizhaneden ceviz aldım çok memnun kaldım
Teşekkür ederim.
Ben o işletmeyi çok beğeniyorum. Instagram’dan da takip ediyorum. Küçük bir aile işletmesi, işlerini de düzgün yapıyorlar. Her ay yer fıstığı, kuru üzüm, badem ve ceviz alıyorum oradan.

Günaydın hanımlar,

Bizim eski bakıcı abla Ela düzgün davrandığında ya da sorun çıkarmadığında “Kızım müslüman oldu” derdi
Bu sabah iki kızım da müslüman oldu ve 8’e kadar uyudular:) Ben de uzun zamandır ilk defa sabah rutinlerimi eksiksiz tamamlayabildim. Çok mesudum:)

Çok bahsettim ama bir daha tekrarlayayım. Bir sürü deneme yanılmadan sonra sabahları bana en iyi gelen akış şu şekilde:

1. Dil ve diş temizliği: Önce dil sıyırıcı ardından diş fırçalama
2. Cilt Bakımı: Tonik, göz altı serumu ve yüz serumu
3. Limonlu Su
4. Sessizlik Zamanı: 15 dakika sadece oturup, dışarıyı izlemek
5. Meditasyon:10 dakika, uygulama üstünden
6. Yoga ve egzersiz hareketleri:10 dakika
7. Kahvaltı
8. Takviyeler: Bu ara D3K2, Omega-3, Q10-ALA içiyorum.

Ben o işletmeyi çok beğeniyorum. Instagram’dan da takip ediyorum. Küçük bir aile işletmesi, işlerini de düzgün yapıyorlar. Her ay yer fıstığı, kuru üzüm, badem ve ceviz alıyorum oradan.
Yer fıstığından hangi çeşidi alıyorsun?
Çevrem de cevizin fiyatını yüksek buldu ama en azından içinde çürük yok.
Diğer türlü uygun fiyatlı alıp çöpe de attığım çok oldu.

Yer fıstığından hangi çeşidi alıyorsun?
Çevrem de cevizin fiyatını yüksek buldu ama en azından içinde çürük yok.
Diğer türlü uygun fiyatlı alıp çöpe de attığım çok oldu.
Kavrulmuş olanı alıyorum. Bir süre çiğ aldım ama acı geliyor, vazgeçtim. Fiyatı biraz yüksek olabilir ama dediğin gibi çürük yok, kararmasın diye dökülen ilaç yok, bir de sipariş günü kırıp gönderiyorlar, hep taze oluyor.

Bir de ben kadın girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Azmini çok tebrik ediyorum
Benim kayınvalidem de bizdeki robotla konuşuyordu ilk geldiğinde. Ayşe kız koymuş adını. Önce şuraya gir diyordu robota:))

Tebrikler
Bu hafta ben de diyete başladım
Yaza kadar artık kalıcı kilo vermek ve bir daha geri almamak istiyorum.
Çok amin
Lütfen dirayetli olup birbirimize destek olalımmm verelim kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…