Teşekkür ederim canımİngilizce konuşurken karşılık bekleme. Bir de amacının ingilizce öğretmek olduğunu asla hissettirme. Benim oğlum da direniyordu. Ben artık şöyle diyorum. Oğlum ders için alıştırma yapmam gerekiyor, o yüzden ingilizce konuşacağım ama sen Türkçe konuşabilirsin diyorum. Direnmeyi bıraktı. Ve ben konuştukça kapıyor.
Cambly kids te güzel olur Ama kendisinin de istemesi gerekiyor. Yurtdışından bir mektup arkadaşı edinmesi de çok güzel olur. Heveslenir. Sınıfça yapıyorduk geçmiş yıllarda çok güzel etkileşim oluyordu.
Güzel uygulamalar da var araştırmak lazım.
Güzel bir uygulamaya benziyor. Bir program takip ediliyor mu, gelişigüzel mi sohbet ediliyor?Ben cambly ile pratik yapıyorum unutmuşum çünkü. Baya iyi oldu
Cambly i ben de düşündüm ancak ücretini bi hayli fazla buldum. Kullananlar memnun.Biliyorum canım İngilizce ama benimle konuşmayı kabul etmiyor hanımCambly kids falan mı denesem diye düşündüm. Bir de haftada 16 ders İngilizce var, 3 tane farklı ders olarak. Hızlı da ilerliyorlar.
Ders programları var seviyene ve ihtiyacına göre. Seçiyorsun ve öğretmenin de ekranına düşüyor.Güzel bir uygulamaya benziyor. Bir program takip ediliyor mu, gelişigüzel mi sohbet ediliyor?
Ne baharı Ankara kar altında. Yavaşça o halıları yere bırak benceHerkese merhabalar
Dün robot süpürgeyi çalıştırdım içime sinmedi. Bahar temizliği yapmaya karar verdim . Koridor halılarını süpürdüm kaldırdım oturuyorum zor geldi
Kursların çok fayda sağladığını düşünmüyorum. Konuşacak birini bulsak en güzel o aslında.Cambly i ben de düşündüm ancak ücretini bi hayli fazla buldum. Kullananlar memnun.
ben akıcı ingilizce seviyesinde değilim maalesef. Yine de ing çalışıyoruz .
ancak bazen acaba kursa mı göndersem diyorum sonra pandemiyi düşünüyorum.
ah napcaz bilemedim
Azmini çok tebrik ediyorumDiyette 7.günümü tamamladım.
Zor bi haftaydı. Sınırsız yemeye dadanmıştım bi süredir. Dönmesi kolay olmadı.
Sabah tartılacağım nasipse. Bakalım
En az 1 kg vermişindir diye düşünüyorum.
İncelme daha fazla oldu farkındayım.
....
Robot geldi şu an haritalandırma yaptırıyoruz.
Köye ilk gelen tv ye şaşırır gibi şaşırıyor etrafında dolanıyoruz aileceama icat güzel kim yaptıysa iyi yapmış.
Oğlum isim koydu- afacan-
Anne biz yorulmuyoruz enerjimizde düşmüyor ne güzel dedi4.5 yaş her şeyin farkında
Ben o işletmeyi çok beğeniyorum. Instagram’dan da takip ediyorum. Küçük bir aile işletmesi, işlerini de düzgün yapıyorlar. Her ay yer fıstığı, kuru üzüm, badem ve ceviz alıyorum oradan.Günaydın kızlar
Bugün cuma haftanın son günü enerjisi var içimde
elecda geçen gün senin önerinle cevizhaneden ceviz aldım çok memnun kaldım
Teşekkür ederim.
TebriklerBaşlangıç: 81.4kg
1.hafta kontrol: 80 kg
Fark: 1.4 kg
Triliiiiiiliiiiiiii
Yer fıstığından hangi çeşidi alıyorsun?Ben o işletmeyi çok beğeniyorum. Instagram’dan da takip ediyorum. Küçük bir aile işletmesi, işlerini de düzgün yapıyorlar. Her ay yer fıstığı, kuru üzüm, badem ve ceviz alıyorum oradan.
Kavrulmuş olanı alıyorum. Bir süre çiğ aldım ama acı geliyor, vazgeçtim. Fiyatı biraz yüksek olabilir ama dediğin gibi çürük yok, kararmasın diye dökülen ilaç yok, bir de sipariş günü kırıp gönderiyorlar, hep taze oluyor.Yer fıstığından hangi çeşidi alıyorsun?
Çevrem de cevizin fiyatını yüksek buldu ama en azından içinde çürük yok.
Diğer türlü uygun fiyatlı alıp çöpe de attığım çok oldu.
Azmini çok tebrik ediyorum
Benim kayınvalidem de bizdeki robotla konuşuyordu ilk geldiğinde. Ayşe kız koymuş adını. Önce şuraya gir diyordu robota:))
Lütfen dirayetli olup birbirimize destek olalımmm verelim kilolarıTebrikler
Bu hafta ben de diyete başladım
Yaza kadar artık kalıcı kilo vermek ve bir daha geri almamak istiyorum.
Çok amin