4’ten sonrası güzel:) Bir kolejin ana sınıfına mı başlatmayı düşünüyorsun?4,5 yaşında
Şubat ayındaBeğenip kaçan vatandaşlar @beyazinciMikan belleza Wilma11 şubat ayı noldu ne bitti ve marttan neler bekliyorsunuz bir anlatın bakayım:)
Hayır şu an için sadece anaokulu eğitimi veren, yürüyerek gidip gelebileceğimiz bir okul düşünüyorum.4’ten sonrası güzel:) Bir kolejin ana sınıfına mı başlatmayı düşünüyorsun?
%100 Düşünce Gücü kitabını 8-9 yıl önce okumuştum. Güzel kitap. Sana da keyifli okumalar dilerim :)Şubat ayında
Filmlerim :
X-men serisini izledim tamamen8 seriydi
Dün akşam İspanya yapımı fırtına Anı filmi izledim
Çarşamba günleri tek dizim sadakatsiz izliyorum :) başka izlemiyorum
Kitaplarım
Dünya çocuk kitapları okuyorum
Lafonten masalları
eski Çin’den masalları
Binbir gece masalları
Okudum bu ay üç kitabi bitirdim
En son kişisel gelişim kitabi
Jack ensıgn addıngton %100 düşünce gücü kitaba başladım
Şubat ayı modum çok düşük geçti hala etkisi sürüyor. 1 kitap bitirdim 2.sini yarıladım. Tatil olunca ve evden de pek çıkmayınca kendimi boşlukta buldum.Beğenip kaçan vatandaşlar @beyazinciMikan belleza Wilma11 şubat ayı noldu ne bitti ve marttan neler bekliyorsunuz bir anlatın bakayım:)
Wonder ı izleyeceğim bu oğlumla beraber2021 YILI ŞUBAT AYI DEĞRLENDİRMESİ
OKUNAN KİTAPLAR
Ev (Nermin Yıldırım): Farklı evlerde büyümüş bir kadının, kendi evini bulma ve kendini keşfetmesi ile ilgili bir romandı. Fena değildi, yine altını çizdiğim cümleler oldu. Hala favorim Dokunmadan ve Unutma Dersleri.
Kral Kaybederse (Gülseren Budayıcıoğlu): İlk defa Gülseren Hanım’ın bir kitabını okudum. Bana Nermin Yıldırım’ın psikolojik romanlarının yanında oldukça yüzeysel geldi.
Çıplak ve Yalnız (Hamdi Koç): İlk kez Hamdi Koç okudum. Yazım dili güzel ve akıcıydı. Ancak roman 636 sayfaÇok etkilenmedim ama güzel romandı.
İZLENEN FİLMLER
Wonder: Çok çok güzeldi. Mutlaka tavsiye ederim. Genetik bozukluk ile doğmuş bir çocuğun ve ailesinin hayatı üzerine harika bir filmdi. Kızımla beraber tekrar izleyeceğim.
Cerrahi Kesim: Bazı cerrahların yani insanlığını kaybetmemiş olanların ne kadar kutsal bir iş yaptıklarını gösteren harika bir belgeseldi. Mutlaka izleyin derim.
50 m2: Senaryo çok kötüydü, izlemediyseniz hiç bulaşmayın.
Bohemian Rapsody: Bu ayın kalbimi bıraktığım filmi bu oldu. Fredy Mercury benim için Queen’nin solistiydi sadece. Filmden sonra kendisini çok yakınım gibi hissettim, neredeyse her gün Bohemian Rapsody şarkısını dinliyorum.
Truman Show: İlk çıktığında sinemada seyrettiğim ve yıllar sonra tekrar izlemek istediğim film. Truman’nın durumunun ne kadar Instagram hayatlarına benzediğini düşündüm film boyunca.
Zoraki Kral: Yine daha önceden seyrettiğim, konuşma bozukluğu olan bir kralın hikayesi. Güzel ve ilham verici bir filmdi.
Joy: Bir kadının istediğinde, ailesine rağmen neler başarabileceğini anlatan güzel bir filmdi. Başarılı kadın hikayeleri seviyor olabilirim
Biz de de 5 dk yürüyerek yakın devlet anaokulu varHayır şu an için sadece anaokulu eğitimi veren, yürüyerek gidip gelebileceğimiz bir okul düşünüyorum.
Teşekkür ederim%100 Düşünce Gücü kitabını 8-9 yıl önce okumuştum. Güzel kitap. Sana da keyifli okumalar dilerim :)
Kitabın içeriği ile uygulamalar yaptınız mı ?faydasını gördünüz mü ?%100 Düşünce Gücü kitabını 8-9 yıl önce okumuştum. Güzel kitap. Sana da keyifli okumalar dilerim :)
Kardeşler arası denge meselesi hakikaten çok zor ya. Bence evdeki herkesin birbiri ile az görüşmesi tek çözüm. Kreş ve okul kardeşlik ilişkisine iyi gelecek bizde de:)Şubat ayı modum çok düşük geçti hala etkisi sürüyor. 1 kitap bitirdim 2.sini yarıladım. Tatil olunca ve evden de pek çıkmayınca kendimi boşlukta buldum.
Oğlumla bol aktivite yaptık. Ama Kardeşler arasında denge sağlamakta çok zorlandım.
Okuduğum kitapların kötü etkisini üstümde hissettim. İyi Aile Yoktur ve Kabili Yetiştirmek, bu iki kitap özellikle de ilki beni resmen kötü etkiledi.
Mart ayıyla birlikte toparlanmayı umuyorum.
Seneye büyük oğlumu kreşe ya da anaokuluna vereceğim ben de. Daha çok var amaKardeşler arası denge meselesi hakikaten çok zor ya. Bence evdeki herkesin birbiri ile az görüşmesi tek çözüm. Kreş ve okul kardeşlik ilişkisine iyi gelecek bizde de:)
Ben de ne yaptınız diye soracaktım. Umarım anlaşırsınız. Çok severim bu tarz yenilenmeleriMimar ile görüştük. Çarşamba gelip eve detaylı bakacaklar. Umarım fiyat konusunda da anlaşırız. Yaklaşık 2 ay civarı sürecek. Seramikleri ve banyoyu değiştireceğim. Salon ve Ela’nın odası baştan yapılacak.
Hoş geldinHerkese merabaaaaa.
döndüm
Senin adına çok sevindim, ne kadar verimli bir zaman dilimi olmuş. Yayla imkanı çok güzel bir şey gerçekten.1 aydır ekrandan uzak olmak müthişti.
negatif söylemlerden , çirkinliklerden, sürekli aynı sansasyonel haberlerden uzak olmak inanılmaz rahatlatıcıydı.
-He boş anımda kitap okudum. 560 sayfalık “panik atakta” kitabını, yazarak uygulayarak okudum. Kitap gerçekten inanılmaz verimli. Tavsiyemdir.
-çalışmadığım haftalar hep yaylaya kaçtık. Odun sobası, bahçe, toprak, dağda ailece vakit geçirdik. İnternet yoktukağıt kalemle hikaye kartları yaptık, kendi oyun hamurumuzu yoğurduk- 1 aydır kuruma olmadı, oğlum çook severek oynuyor.
Sıcak suyu sobanın üzerindeki su güğümünden kullandık
- maskesiz vakit geçirdik, insandan uzak.
-oğlumla ilgili gözlemlerimi kaydettim, eğitimi kitapları oyuncakları ile ilgili bilgi güncellemesi yaptık
-kendimi dinlediğim, farkındalığımın arttığı bir dönemdi. Tazelendim.
çok şükür çok güzeldi
bir kaç fotoğraf: