- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
17 Ağustos’tan bu yana anaokulumuz açık çok şükür çocuklar açısından olumsuz bir durum yaşamadık.Ay İpek yazacaktım, çocuklarım karışmış
Çok teşekkür ederim. Umarım keyifli bir kreş dönemi olur hepimiz için.
Biz evde tutalım, kreş ortamında bulaş riski yüksek dedik, bakıcımızın ihmali nedeniyle ailece covid olduk17 Ağustos’tan bu yana anaokulumuz açık çok şükür çocuklar açısından olumsuz bir durum yaşamadık.
Covid pozitif tanısı alan öğretmenlerimiz ve velilerimiz oldu çocuklara bulaşmadan atlattık.
En azından okulda çocuklar sosyal ortamda streslerini atıyorlar.
Hayırlı olsun canım, umarım cabucak alışır. Bizim kızlarda temmuzdan beri devam ediyorlar krese. Mevcutları az okuldan bü riskle karşılaşmadık, aksine eşim covid pozitif olunca 2 hafta ara verdilerSelamlar hanımlar,
Ela’yı Nisan’nın ilk haftası kreşe başlatmaya karar verdim. 5 Nisan’da başlıyoruz kısmetse. Yaklaşık 10 gün oryantasyon süreci olacak. Dün zoom üzerinden görüştüğümüz kreş ile anlaştık.
Cumartesi günü de tuvalet eğitimine başlayacağım. Kreşe başlayana kadar 1,5 ay geçmiş olur.
Hayırlı olsun canım. Bencede doğru bir karar. Daha iyi olacağına inanıyorum sizin ve İpek için de.Selamlar hanımlar,
Ela’yı Nisan’nın ilk haftası kreşe başlatmaya karar verdim. 5 Nisan’da başlıyoruz kısmetse. Yaklaşık 10 gün oryantasyon süreci olacak. Dün zoom üzerinden görüştüğümüz kreş ile anlaştık.
Cumartesi günü de tuvalet eğitimine başlayacağım. Kreşe başlayana kadar 1,5 ay geçmiş olur.
Aaa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşanmaz. Bu bakıcınız pek sorumsuzmuş sanırım, sizi hiç dinlemiyor. Diğeri iyiydi memnundun.Biz evde tutalım, kreş ortamında bulaş riski yüksek dedik, bakıcımızın ihmali nedeniyle ailece covid olduk
İnşallah canım. Bizim için de önemli bir geçiş olacak.Hayırlı olsun canım, umarım cabucak alışır. Bizim kızlarda temmuzdan beri devam ediyorlar krese. Mevcutları az okuldan bü riskle karşılaşmadık, aksine eşim covid pozitif olunca 2 hafta ara verdiler
Bizim bakıcının eşi tır şöförü. Adam görevden gece geldiğinde hastaymış, ateşi varmış. Kadın da sabah hiçbir şey olmamış gibi bize geldiAaa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşanmaz. Bu bakıcınız pek sorumsuzmuş sanırım, sizi hiç dinlemiyor. Diğeri iyiydi memnundun.
Zaten böyle olduğu için hala vakalar yüksek seyrediyor. Belli bir kesim korona olduğunu veya temaslı olduğunu saklıyor. Mantığını anlamış değilim..Bizim bakıcının eşi tır şöförü. Adam görevden gece geldiğinde hastaymış, ateşi varmış. Kadın da sabah hiçbir şey olmamış gibi bize geldi
Öğlen beni aradı, eşim gece ateşli geldi sabah teste gitti, pozitifmiş. Geri gelin eve diye. Neden haber vermedin, niye sabah bize geldin sorularının cevabı yokBize de bulaştırdı böylece.
Enteresan gerçekten. Bir daha olmasın bu şekilde konuşması yaptığımda “Allahtan gelene sen engel olamazsın” demiştiZaten böyle olduğu için hala vakalar yüksek seyrediyor. Belli bir kesim korona olduğunu veya temaslı olduğunu saklıyor. Mantığını anlamış değilim..
Yani bu şunun gibi, yolun ortasında bekleyip, araba çarptığında da Allahtan gelen birşey naparsın. Yani Allah sana önlemini al gerisine tevekkül et diyor.Enteresan gerçekten. Bir daha olmasın bu şekilde konuşması yaptığımda “Allahtan gelene sen engel olamazsın” demişti
İşte bu bakış açısı ile zor biter bu süreçEnteresan gerçekten. Bir daha olmasın bu şekilde konuşması yaptığımda “Allahtan gelene sen engel olamazsın” demişti
Verdiğin örnek cuk oturdu:) Sabır bir yere kadar. alla:)Yani bu şunun gibi, yolun ortasında bekleyip, araba çarptığında da Allahtan gelen birşey naparsın. Yani Allah sana önlemini al gerisine tevekkül et diyor.
Ay neyse sabırlısın sen de :))
Hadi bakalım kreş süreci iyi olacak sizin için :)
Aynı fikirdeyim. Tedbirsiz ve düşüncesizce hareket edip, kader diyorlar.İşte bu bakış açısı ile zor biter bu süreç
Merhabalarminikkoala nasıl gidiyor diyetisyen süreci?
Hadi bakalım az kalmış. Ben diyetisyen ile verdiğim kiloyu normal beslenmeye geçince geri aldım.Merhabalarbir süre haftalık yağ yakımım azalınca geçen hafta biraz sekteye uğratmıştım ama bu hafta yeniden toparladım Elecda Toplamda 10 kiloya ulaştım, şu an hamilelik öncesi kiloma ulaştım. Diyetisyen hedefime 3 kilo, idealime de 7 kilo kaldı
Eliminasyon diyetini hiç duymamıştım, ben de bir bakayımHadi bakalım az kalmış. Ben diyetisyen ile verdiğim kiloyu normal beslenmeye geçince geri aldım.
Şimdi bir online diyete başlıyorum. Eliminasyon diyeti diye geçiyor. Bu kilo alıp verme döngüsünden çıkmak istiyorum artık.
Hayırlı olsun, okul seçimi zor bir iş. Ben de İpek’te rahat olurum, direkt Ela’nın kreşine veririm diye düşünüyordum ama onlar da pandemide kapatmak durumunda kaldılar. Ben de yeni birSonunda kızıma okul seçebildik, kreş seçimi ve sonrasında okul seçimi gerçekten zor bir süreç. Kızımın kreşinden çok memnundum ama pandemiyle birlikte kapatma kararı aldılar. O nedenle devam edeceği okulun anaokuluna vermek istedim, seçimimi de ona uygun yaptım. Dilerim doğru seçim olmuştur.
Bu ayın kitap siparişlerini verdim dün geldiler
Mesleki kitaplar dışında, en sevdiğim yazarın okumadığım kitaplarını sipariş ettim. Sussana Tamaro'yu çok seviyorum hayat hikayesi benim hayat hikayeme çok benzediği için mi bilmem bana çok iyi geliyor.
Dünyanın Ruhuyla başladım, şimdilik çok akıcı
Kızıma Babamın Battaniyesi, Annemin Çantası ve Kumkurdu serisini aldım.