Kolay gelsinSelamlar Hanmlar,
Bugün alışkanlıklarda ve yemek düzeninde serbest gün:)
Evi bir kontrol etmek istiyorum. YapabilirsemMia- nın günlük maddelerine uygun bir kontrol ve ayıklama yapmak istiyorum.
Selam hanımlar
Diyetime kaçamaksız uyuyorum, saatlerde oynamalar oluyor çocuklar-ev- ders çalışma derken ama sanırım iyi gidiyorum2 haftayı tamamladım 3.300 gr gitti
Sağlıklı beslediğim zamanlar gibi kendimi temiz hissetmeye başladım, sevdim bu işi. Kendime inancım zayıftı bu konuda, şimdi daha iyi hissediyorum. Esas şokum ölçümlerde metabolizma hızımın gerçek yaşımdan 6 yaş büyük çıkmasıyla oldu
Bu konuda irademi destekleyen en büyük şey yediklerimi gram gram ve saati ile yazmak.
Son ölçümde kilom 71, yağ ölçümü 26.5 çıktıMetabolik yaş vucüttaki yağ fazlaysa fazla çıkıyor
Sizin yağ/kas/kilonuz ne kadar
Son ölçümde kilom 71, yağ ölçümü 26.5 çıktı
Elacda soyledigin adamin 50 filmine baktim hatta baska videolarini da izledim. Gercekten tesekkur ederim paylaşımların icin.Selamlar hanımlar,
Bu sabah 06:30’da uyanmayı başardım
Diş ve dil fırçalamanın ardından cilt bakımını hallettim. Büyük bardak limonlu su ve mum ışığı eşliğinde biraz şehrin ışıklarını seyrettim.
Ardından uygulama kullanarak meditasyon yaptım. Reyhan Oksay’ın youtube videosu ile biraz bacak egzersizi yaptım. Böylece bana ayrılan sürenin sonuna geldik:))
Çayı demledim, kahvaltıyı hazırladım. Ela’yı uyandırdım. Giyinip hazırlandım. Hep beraber kahvaltı yaptık. Gitmeden İpek’i uyandırdım. Sabah uyandığında beni görmezse çok sinirleniyor.
İşe gelince ilk işim e-postaları kontrol etmek ve günlük iş planını yapmak oluyor. Planımı yaptım ve sırasıyla işlerimi hallettim.
Birazdan yürüyüşe çıkacağım. Ardından haftalık ihtiyaç listesine göre alışveriş yapıp eve geçeceğim. Listeleri tüm evi dolanarak dün hazırladım.
Benim için sabah erken kalkıp rutinlerimi tamamlamak çok kritik. Günün geri kalanını da verimli geçirmeme vesile oluyor.
Herkese verimli bir hafta diliyorum
Podcast dinleyebilirsin. Zeynep’in evi’nin paylaştığı podcast listesi batdı. Ekran görüntüsü almıştım. Ekte gönderiyorum.Elacda soyledigin adamin 50 filmine baktim hatta baska videolarini da izledim. Gercekten tesekkur ederim paylaşımların icin.Birde böyle iş yaparken evde falan ne dinleyebilirim acaba. Böyle kitap falan dinliyor sanirim millet ama illaki kaçırdığım yerler olur iş yaparken onerebilecegin kaynak site tavsiyen var mi?
Nilay Örnek- Nasıl Olunur’da Murathan Mungan, Doğan Cüceloğlu ve Selçuk Şirin ile olan bölümleri tavsiye ederimPodcast dinleyebilirsin. Zeynep’in evi’nin paylaştığı podcast listesi batdı. Ekran görüntüsü almıştım. Ekte gönderiyorum.
Tavsiye için teşekkür ederimNilay Örnek- Nasıl Olunur’da Murathan Mungan, Doğan Cüceloğlu ve Selçuk Şirin ile olan bölümleri tavsiye ederim
Ah bi diziye ihtiyacım vardı sağlam önerisi olan birinden .Dizi Önerisi
Modern Love- Modern Aşk
7. bölümlük bir mini diziydi. Çok beğendim. Şiddetle tavsiye ederim. Bölümler yaklaşık 30 dk sürüyor
Özellikle son bölümü çok beğendim. Şimdi “After Life”’a başlayacağım.Ah bi diziye ihtiyacım vardı sağlam önerisi olan birinden .
Teşekkür ederim