Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın hanımlar

Bu sabah oğlum 06.20de uyandı, sürünerek kalktım yataktan ders çalıştığım için 01.30da uyumuştum. Emzirdikten sonra baktım uykudan sıyrılabilirim.

Diyetisyenimle bu konuyu konuşmuştum, sınava kadar böyle erken uyandığın zamanlarda bir fincan sütlü filtre kahve iç ve 2 ceviz ye demişti. Kahvaltı öğününü yetiştirme telaşesindense bu öğün pratik oldu.

Spotifydan Nasıl Olunur? programında Selçuk Şirin hocanın kaydını dinledim. Eğer ders çalışamıyorsam, konumla ilgili youtube ya da Spotifydan podcast dinliyorum bir süredir. Bunun için de bebekle birlikteyken kolaylık olsun diye yaptığım en verimli yatırım kablosuz bir kulaklık oldu. Minik bebekli ebeveyn arkadaşlarıma tavsiye ediyorum kesinlikle

Ben de geçen hafta aldım kablosuz kulaklık. Hakikaten nasıl bir nimet:) Sabah erken saatte meditasyon ve youtube spor videolarını açıyorum. Akşam da yürüyüşte kullanıyorum. Çok memnun kaldım ben de.

Ben de geçen hafta aldım kablosuz kulaklık. Hakikaten nasıl bir nimet:) Sabah erken saatte meditasyon ve youtube spor videolarını açıyorum. Akşam da yürüyüşte kullanıyorum. Çok memnun kaldım ben de.
Ben de bu ay aldım Gerçekten hayat kalitemi arttırdı. Bebek pışpışlarken bile bişeyler dinleyebiliyorum.

2021 için hedef/hayal listesi yapmadım
Zira 2020’de yaptık da ne oldu modundayım
Virüs tamamen yok olsun , yenileri çıkmasın , eski düzene geçelim , sağlık olsun , tabi maddiyat da , zaten Allah’ın izniyle bunlar yapılır
Gerçekleşmesini istediğim bir kaç şey var , onlar gönlümde , Rabbim biliyor , onların hepsi gerçekleşsin inşaAllah ummadığım yerden güzel kapılar açılsın . Amin

Bu arada her gün iki Türk kahvesi bir bitki çayı bir limonlu su bir maden suyu içmeye gayret ediyorum
Kahve telvesini selülit bölgesine sürme işine devam ettiremedim çünkü yerler çok kirleniyor ona bir çözüm bulamadığım için yapamıyorum
Herhangi bir faydası olur mu bilmiyorum ama illaki olur düşüncesiyle online dersteyken fırsattan istifa de bacaklarıma alo vera sürmeye karar verdimUmarım olumlu faydaları olur

Her gün bu içecekleri içmeye neden gayret ediyorsun ? Aslında tek önerilen içecek su. İnsanlar su içmeyi sevmedikleri için bu içeceklere yöneliyor.

Her gün bu içecekleri içmeye neden gayret ediyorsun ? Aslında tek önerilen içecek su. İnsanlar su içmeyi sevmedikleri için bu içeceklere yöneliyor.

Ben yıllardır su hariç hiçbir şey içmedim
Normal çay hiç içmem
Su çok içmiyorum zaten
Yazdığım içecekler faydalı olduğu için tüketmek istiyorum

Merhaba elecda , Sahihuban , R Roasanayma ve diğer arkadaşlar. Buraya en son Aralık 2019 da yazmışım. Okumaya ve begenmeye devam ettim ama yazmaya fırsatım olmamıştı. Bugün okurken tekrar düşündüm o zamandan bu zamana hayatım o kadar çok degisti ki. Biraz anlatmak isterim
Şubat ayında hamile olduğumu farkettim. Aslında 8 yaşındaki oglumun kardeş isterim ısrarlariyla bilinçli bir hamilelikti ama bu kadar çabuk beklemiyorduk. Şansıma isyerim mart gibi pandemiden dolayi esnek çalışmaya gecti. Haftada bir ise gitmeye başladım. Ve bu benim için harika oldu. Çünkü oğlumda yaşamadığım mide bulantısı bas donmesi kızım da fazlasıyla yaşamaya başlamıştım. 68 kg ile başlayan hamileliğim 5 aylik süreçte 62 kg ile devam etti. Sonra normal süreç. Ise tam zamanli başladığımızda ben ancak kendime gelmiş ve iştahım açılmıştı. O ara gönlünce yemek yemenin ne buyuk bir nimet olduğunu farkettim ve şükrettim. Cok sukur güzel gecen bir hamileliğin ardından Ekim ayında kızımı kucağıma aldım. Su anda dogum iznindeyim. Ve o kadar çok sevdim ki evde bebekle vakit geçirmeyi, esimin maaşı ile idare edebildiğimiz yere kadar idare edip mümkün olduğunca geç ise başlamayı düşünüyorum inşallah.
Oglum kardeşini cok seviyor ama beni de kıskandığını her halinden belli ediyor. Ne zaman emzirsem hadi daha bitmedimi demeye başlıyor. Veya olur olmadık zamanlarda sık sık geliyor öpüyor kokluyor. Bu normalde çok hoşuma gider fazla olunca bıkkınlık getiriyor tabi. Kızmak bağırmak istemiyorum .uyarıyorum ama nafile.
Bebeği korkutmaya çalışıyor. Yanında bağırmalar . Boooo demeler. Bebekte etkileniyor doğal olarak. Bunun içinde bol bol uyarıyorum ama yine nafile.
Birde canlı ders meselemiz var tabi. Iyi kötü derslere katılıyor. Ama takip etmezsem ders sırasında oyun oynamalar, arkadaşlarıyla muhabbetler. Ve sonra verilen ödevleri hiç yaptiramiyorum. Ancak babasi uyarirsa yapılıyor.
Ogluma hep arkadaş olmaya çalıştım ama fazla arkadaş olmuşum galiba. Lafım hiç dinlenmiyor çünkü. Diger taraftan garip bir duygu sömürüsü durumu var. Zaten ben bunları haketmiyorum, ben kötü bir cocugum filan. Biraz üstüne gitsem bu cümlelerle karşılaşıyorum. Oturup guzel guzel konuşuyorum . Oglum yok öyle bir şey filan . Tamam diyor . Sonra sil baştan döngü başlıyor.
Dogumdan sonra hemen eski kilomun altına indim. Asiri zayıfladım. O yuzden bol bol tatlı yiyorum hem sut yapsin hem biraz kilo alayım diye. Amq göbeğim var az. Spor programı indirdim tele ama henuz başlayamadım fırsat bulup. Cunku bebeğim neredeyse gunduz hiç uyumayan bir bebek. Emerken kucağımda uyuyor yerine koyacağım zaman hemen uyanıyor. Allahtan annem hemen alt katımda, eşimde 1 hafta evde bir hafta iste olunca onlara bırakıp ancak evi toplayabiliyorum.
Dogumdan önce cilt bakımına başlamıştım. Simdi bebeği bırakıp gidemiyorum.
Şimdi bakınca çok uzun yazmisim. Sanirim dertleşmeye ihtiyacım vardı. Yazmaya başlayınca tutamadım kendimi
Kafanızı agrittigim için şimdiden ozur dilerim. Bahsettiğim konularda fikirlerinizle bana yardımcı olacaginiza inanıyorum

Aaaaa hayırlı olsun bebeğin maşaallah size...
Kıskançlık kaçınılmaz. Hisleri ve davranışları çok normal.
bu durumda onu Kitaplarla destekleyebilirsiniz . Büyük çocuğunuzla ikinize özel zamanlar etkinlikler oluşturabilirsiniz. Size olan özlemini küçüğünüz uyurken ya da babaylayken giderebilirsiniz...

Hoşgeldin yeniden iyi ki yazdın

Çok teşekkürler Sahihuban
Evet . Bolca vakit geçirmeye çalışıyorum oğlumla. Ama yeterli gelmiyor sanırım. Bunu daha iyi ayarlamam lazım.

elecda merhaba, bir şey sormak istiyorum sana. Ayfer Tunç ve Nermin Yıldırım'ın kitaplarını okumaya başlamak istiyorum. Senin listelerinde görünce, sonrasında internetten olumlu yorumlar da okuyunca defterime not almıştım. Sormak istediğim, bu iki yazarın kitapları birbirinden bağımsız mı? Yani bir sıralama var mı? İstediğim herhangi birinden başlayabilir miyim?

Tekrar hoş geldin canım

Kızın da hoş gelmiş yeni hayatınıza:)

Oğlunun tepkileri çok normal, hatta kızın 2 yaşına gelince o da abisini kıskanmaya başlayacak. Asıl parti o zaman başlıyor:))

Online eğitimi kafana çok takmamanı tavsiye ederim. Geçenlere 5 gün sabahtan akşama kadar süren bir online eğitime katıldım ve inanılmaz zorlandım dikkatimi sürdürmekte. Bu süreç geçecek, online eğitimi olduğu kadar tavrıyla yürütmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…