Güzel bir diziye benziyor. Listeme ekledim. Tavsiye için çok teşekkür ederimSelamlar dizi önerişsi görünce ben de yazmak istedim :) Netfilixden The Good Place öneriyorum ben çok beğenenlerdenim. Eşim 2 bölüm sonrasına dayanamayanlardan :) Bir bakın isterim
Ben de geçen hafta aldım kablosuz kulaklık. Hakikaten nasıl bir nimet:) Sabah erken saatte meditasyon ve youtube spor videolarını açıyorum. Akşam da yürüyüşte kullanıyorum. Çok memnun kaldım ben de.Günaydın hanımlar
Bu sabah oğlum 06.20de uyandı, sürünerek kalktım yataktan ders çalıştığım için 01.30da uyumuştum. Emzirdikten sonra baktım uykudan sıyrılabilirim.
Diyetisyenimle bu konuyu konuşmuştum, sınava kadar böyle erken uyandığın zamanlarda bir fincan sütlü filtre kahve iç ve 2 ceviz ye demişti. Kahvaltı öğününü yetiştirme telaşesindense bu öğün pratik oldu.
Spotifydan Nasıl Olunur? programında Selçuk Şirin hocanın kaydını dinledim. Eğer ders çalışamıyorsam, konumla ilgili youtube ya da Spotifydan podcast dinliyorum bir süredir. Bunun için de bebekle birlikteyken kolaylık olsun diye yaptığım en verimli yatırım kablosuz bir kulaklık oldu. Minik bebekli ebeveyn arkadaşlarıma tavsiye ediyorum kesinlikle
Günaydın hanımlar
Bu sabah oğlum 06.20de uyandı, sürünerek kalktım yataktan ders çalıştığım için 01.30da uyumuştum. Emzirdikten sonra baktım uykudan sıyrılabilirim.
Diyetisyenimle bu konuyu konuşmuştum, sınava kadar böyle erken uyandığın zamanlarda bir fincan sütlü filtre kahve iç ve 2 ceviz ye demişti. Kahvaltı öğününü yetiştirme telaşesindense bu öğün pratik oldu.
Spotifydan Nasıl Olunur? programında Selçuk Şirin hocanın kaydını dinledim. Eğer ders çalışamıyorsam, konumla ilgili youtube ya da Spotifydan podcast dinliyorum bir süredir. Bunun için de bebekle birlikteyken kolaylık olsun diye yaptığım en verimli yatırım kablosuz bir kulaklık oldu. Minik bebekli ebeveyn arkadaşlarıma tavsiye ediyorum kesinlikle
Ben de bu ay aldımBen de geçen hafta aldım kablosuz kulaklık. Hakikaten nasıl bir nimet:) Sabah erken saatte meditasyon ve youtube spor videolarını açıyorum. Akşam da yürüyüşte kullanıyorum. Çok memnun kaldım ben de.
Pekala
Paylaşıyorum o halde
2020’de yapmak istediklerim
2020 hoş gelsin .
Güzel , sağlıkla , mutlulukla , huzurla , neş’eyle , barışla , bereketle geçsin . Bu zamana kadarki günlerimin , yıllarımın hepsinden çok daha fazla Verimli , güzel , huzurlu , gezmeli ve yeni şeyler deneyimleyerek geçsin . Rabbim Umduklarıma nail, korktuklarıma emin eylesin . Rabbim en kısa zamanda , hem oğlum hem benim adıma en hayırlı ve en güzel sonuçları alarak davaların bitmesini nasip etsin . Hayırlısı ile sonuçlanmalarını nasip etsin . Rabbim yolumu temizlesin . Tüm işlerimi hayırlara çıkarsın . Kalbi kalbime denk , hayalleri hayalim olan insanlar çıkarsın karşıma . 2020 yılı güzel günlerimize şahitlik yapsın . Allah kadir kıymet verenlerle karşılaştırsın hepimizi de hepimizin çocuklarını da inşaAllah . Amin
Duamızı yaptıktan sonra hayallerime geçeyim
2020’de yapmak istediklerim ;
Düzenli Namaz
Günlük Dua
Hatim
Kur’an Mealini okumak
Hz. Davud orucu tutmak
UmreinşaAllah
doğu ekspresi( bu biraz zor , şirketler biletleri toplu satın aldığı için , yine de sürekli biletlere bakıyorum bir umut )
kano
paraşüt
dalış
dağcılık ⛰tırmanış
mağara
kayak ⛷☃❄
rafting
Sörf
kayıkgezisi
kürek çekmek
okçuluk
5 kitap okumak
Okuduğum kitaplardan hoşuma giden sözleri not tutmak
5 film izlemek( Evde tv ve internet yok bu sebeple 5 )
5 konser
5 tiyatro
5 sinemaya gitmek 🎞( ömrümde bir elin parmağını geçmeyecek kadar gitmiş , bunun da 2’sini bu ay gitmiş biri için çok iyi bir sayı bence )
5 şehir gezmek
5 müze , ören yeri gezmek
Şelale gezmek ( her ne kadar oğluma artık gına gelse de su sesi aşırı iyi geliyor )
Kitap fuarı , outdoor fuarı vb. gezmek
Uçurtma ve su sporları festivaline gitmek
Fidan dikmek
Yeni 5 çiçekedinmek
Diş tedavilerimi yaptırmak
Bisikletalmak
Günlük tutmak
( kafam kategori şeklinde çok daha iyi çalıştığından böyle detaylandırıyorum )
Yeni bir ülkeye gitmek
CZN Burak Medeniyetler Sofrası’nda yemek yemek
Bunlara ek olarak halihazırda yaptığım ya da yapıyor olduklarıma devam etmek ..
Onlar da şunlar :
Doğa yürüyüşleri
Kamp
Kanyon geçişi
ATV safari
At
Zipline
Banana
Daha vardır da şuan aklıma bunlar geldi.
Bunların hepsi maddi boyutla alakalı .
Ummadık yerden kapı açılıverir hepsini ve daha fazlasını yaparım kim bilir
Teşekkür ederim. JBL tune 500 bt kablosuz kulaklık benimki
Her gün bu içecekleri içmeye neden gayret ediyorsun ? Aslında tek önerilen içecek su. İnsanlar su içmeyi sevmedikleri için bu içeceklere yöneliyor.Bu arada her gün iki Türk kahvesi bir bitki çayı bir limonlu su bir maden suyu içmeye gayret ediyorum
Kahve telvesini selülit bölgesine sürme işine devam ettiremedim çünkü yerler çok kirleniyor ona bir çözüm bulamadığım için yapamıyorum
Herhangi bir faydası olur mu bilmiyorum ama illaki olur düşüncesiyle online dersteyken fırsattan istifa de bacaklarıma alo vera sürmeye karar verdimUmarım olumlu faydaları olur
Her gün bu içecekleri içmeye neden gayret ediyorsun ? Aslında tek önerilen içecek su. İnsanlar su içmeyi sevmedikleri için bu içeceklere yöneliyor.
Teşekkür ederim. JBL tune 500 bt kablosuz kulaklık benimki
Evet evet bu, bende de pudra rengi varBu değil mi
Bu rengi çok hoşmuş
Ah bi diziye ihtiyacım vardı sağlam önerisi olan birinden .
Teşekkür ederim
Merhabaelecda , Sahihuban , R Roasanayma ve diğer arkadaşlar. Buraya en son Aralık 2019 da yazmışım. Okumaya ve begenmeye devam ettim ama yazmaya fırsatım olmamıştı. Bugün okurken tekrar düşündüm o zamandan bu zamana hayatım o kadar çok degisti ki. Biraz anlatmak isterim
Şubat ayında hamile olduğumu farkettim. Aslında 8 yaşındaki oglumun kardeş isterim ısrarlariyla bilinçli bir hamilelikti ama bu kadar çabuk beklemiyorduk. Şansıma isyerim mart gibi pandemiden dolayi esnek çalışmaya gecti. Haftada bir ise gitmeye başladım. Ve bu benim için harika oldu. Çünkü oğlumda yaşamadığım mide bulantısı bas donmesi kızım da fazlasıyla yaşamaya başlamıştım. 68 kg ile başlayan hamileliğim 5 aylik süreçte 62 kg ile devam etti. Sonra normal süreç. Ise tam zamanli başladığımızda ben ancak kendime gelmiş ve iştahım açılmıştı. O ara gönlünce yemek yemenin ne buyuk bir nimet olduğunu farkettim ve şükrettim. Cok sukur güzel gecen bir hamileliğin ardından Ekim ayında kızımı kucağıma aldım. Su anda dogum iznindeyim. Ve o kadar çok sevdim ki evde bebekle vakit geçirmeyi, esimin maaşı ile idare edebildiğimiz yere kadar idare edip mümkün olduğunca geç ise başlamayı düşünüyorum inşallah.
Oglum kardeşini cok seviyor ama beni de kıskandığını her halinden belli ediyor. Ne zaman emzirsem hadi daha bitmedimi demeye başlıyor. Veya olur olmadık zamanlarda sık sık geliyor öpüyor kokluyor. Bu normalde çok hoşuma gider fazla olunca bıkkınlık getiriyor tabi. Kızmak bağırmak istemiyorum .uyarıyorum ama nafile.
Bebeği korkutmaya çalışıyor. Yanında bağırmalar . Boooo demeler. Bebekte etkileniyor doğal olarak. Bunun içinde bol bol uyarıyorum ama yine nafile.
Birde canlı ders meselemiz var tabi. Iyi kötü derslere katılıyor. Ama takip etmezsem ders sırasında oyun oynamalar, arkadaşlarıyla muhabbetler. Ve sonra verilen ödevleri hiç yaptiramiyorum. Ancak babasi uyarirsa yapılıyor.
Ogluma hep arkadaş olmaya çalıştım ama fazla arkadaş olmuşum galiba. Lafım hiç dinlenmiyor çünkü. Diger taraftan garip bir duygu sömürüsü durumu var. Zaten ben bunları haketmiyorum, ben kötü bir cocugum filan. Biraz üstüne gitsem bu cümlelerle karşılaşıyorum. Oturup guzel guzel konuşuyorum . Oglum yok öyle bir şey filan . Tamam diyor . Sonra sil baştan döngü başlıyor.
Dogumdan sonra hemen eski kilomun altına indim. Asiri zayıfladım. O yuzden bol bol tatlı yiyorum hem sut yapsin hem biraz kilo alayım diye. Amq göbeğim var az. Spor programı indirdim tele ama henuz başlayamadım fırsat bulup. Cunku bebeğim neredeyse gunduz hiç uyumayan bir bebek. Emerken kucağımda uyuyor yerine koyacağım zaman hemen uyanıyor. Allahtan annem hemen alt katımda, eşimde 1 hafta evde bir hafta iste olunca onlara bırakıp ancak evi toplayabiliyorum.
Dogumdan önce cilt bakımına başlamıştım. Simdi bebeği bırakıp gidemiyorum.
Şimdi bakınca çok uzun yazmisim. Sanirim dertleşmeye ihtiyacım vardı. Yazmaya başlayınca tutamadım kendimi
Kafanızı agrittigim için şimdiden ozur dilerim. Bahsettiğim konularda fikirlerinizle bana yardımcı olacaginiza inanıyorum
Amazon prime video’dan izledim. Bizim tv’de bağlantısı var.elecda nereden izledin diziyi nette bulamadım net.. de yoktu .
Çok teşekkürlerAaaaa hayırlı olsun bebeğin maşaallah size...
Kıskançlık kaçınılmaz. Hisleri ve davranışları çok normal.
bu durumda onu Kitaplarla destekleyebilirsiniz . Büyük çocuğunuzla ikinize özel zamanlar etkinlikler oluşturabilirsiniz. Size olan özlemini küçüğünüz uyurken ya da babaylayken giderebilirsiniz...
Hoşgeldin yeniden iyi ki yazdın
Tekrar hoş geldin canımMerhabaelecda , Sahihuban , R Roasanayma ve diğer arkadaşlar. Buraya en son Aralık 2019 da yazmışım. Okumaya ve begenmeye devam ettim ama yazmaya fırsatım olmamıştı. Bugün okurken tekrar düşündüm o zamandan bu zamana hayatım o kadar çok degisti ki. Biraz anlatmak isterim
Şubat ayında hamile olduğumu farkettim. Aslında 8 yaşındaki oglumun kardeş isterim ısrarlariyla bilinçli bir hamilelikti ama bu kadar çabuk beklemiyorduk. Şansıma isyerim mart gibi pandemiden dolayi esnek çalışmaya gecti. Haftada bir ise gitmeye başladım. Ve bu benim için harika oldu. Çünkü oğlumda yaşamadığım mide bulantısı bas donmesi kızım da fazlasıyla yaşamaya başlamıştım. 68 kg ile başlayan hamileliğim 5 aylik süreçte 62 kg ile devam etti. Sonra normal süreç. Ise tam zamanli başladığımızda ben ancak kendime gelmiş ve iştahım açılmıştı. O ara gönlünce yemek yemenin ne buyuk bir nimet olduğunu farkettim ve şükrettim. Cok sukur güzel gecen bir hamileliğin ardından Ekim ayında kızımı kucağıma aldım. Su anda dogum iznindeyim. Ve o kadar çok sevdim ki evde bebekle vakit geçirmeyi, esimin maaşı ile idare edebildiğimiz yere kadar idare edip mümkün olduğunca geç ise başlamayı düşünüyorum inşallah.
Oglum kardeşini cok seviyor ama beni de kıskandığını her halinden belli ediyor. Ne zaman emzirsem hadi daha bitmedimi demeye başlıyor. Veya olur olmadık zamanlarda sık sık geliyor öpüyor kokluyor. Bu normalde çok hoşuma gider fazla olunca bıkkınlık getiriyor tabi. Kızmak bağırmak istemiyorum .uyarıyorum ama nafile.
Bebeği korkutmaya çalışıyor. Yanında bağırmalar . Boooo demeler. Bebekte etkileniyor doğal olarak. Bunun içinde bol bol uyarıyorum ama yine nafile.
Birde canlı ders meselemiz var tabi. Iyi kötü derslere katılıyor. Ama takip etmezsem ders sırasında oyun oynamalar, arkadaşlarıyla muhabbetler. Ve sonra verilen ödevleri hiç yaptiramiyorum. Ancak babasi uyarirsa yapılıyor.
Ogluma hep arkadaş olmaya çalıştım ama fazla arkadaş olmuşum galiba. Lafım hiç dinlenmiyor çünkü. Diger taraftan garip bir duygu sömürüsü durumu var. Zaten ben bunları haketmiyorum, ben kötü bir cocugum filan. Biraz üstüne gitsem bu cümlelerle karşılaşıyorum. Oturup guzel guzel konuşuyorum . Oglum yok öyle bir şey filan . Tamam diyor . Sonra sil baştan döngü başlıyor.
Dogumdan sonra hemen eski kilomun altına indim. Asiri zayıfladım. O yuzden bol bol tatlı yiyorum hem sut yapsin hem biraz kilo alayım diye. Amq göbeğim var az. Spor programı indirdim tele ama henuz başlayamadım fırsat bulup. Cunku bebeğim neredeyse gunduz hiç uyumayan bir bebek. Emerken kucağımda uyuyor yerine koyacağım zaman hemen uyanıyor. Allahtan annem hemen alt katımda, eşimde 1 hafta evde bir hafta iste olunca onlara bırakıp ancak evi toplayabiliyorum.
Dogumdan önce cilt bakımına başlamıştım. Simdi bebeği bırakıp gidemiyorum.
Şimdi bakınca çok uzun yazmisim. Sanirim dertleşmeye ihtiyacım vardı. Yazmaya başlayınca tutamadım kendimi
Kafanızı agrittigim için şimdiden ozur dilerim. Bahsettiğim konularda fikirlerinizle bana yardımcı olacaginiza inanıyorum