- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
Günaydın hanımlar
Ajanda için yıllardır Ece muhtırası kullanıyorum iş ya da okul için evde kullandığım büyük takvimsiz bir defterim oluyor her sene, kağıdı çizgili ya da çizgisiz olsun ve hafif olsun yeterli benim için.
Bir de mesela yüksek lisans yaparken bir defter kullanmıştım her notum içinde olacak şekilde. Şimdi doktora için de bir defterim var. Mesleki eğitimlerimi genelde birer defter yaparım. Diyelim a eğitimine gittim ve toplam 6 saatlik bir eğitim, 60 yapraklık bir defteri a eğitimine ayırıyorum.
Benim de çantamda kindle duruyor hep, ince bir kitap, ajanda, kalem ve naneli şeker taşıma alışkanlığım hep vardır. Kindle aldığımdan beri daha ziyade o oluyor. Bazen pdf makaleler, bazen kişisel gelişim kitaplarından bölümler, şiir ya da öykü okuyorum. Bunu telefondan asla yapamıyorum. Elim ya habere ya da sosyal medyaya gidiyor irademi sağlayamadım halen.Selamlar hanımlar,
Bugün diğer evdeyim. Salı-perşembe buradayım. Bundan sonra salı günleri iş için çalışıp, perşembe günlerini kişisel gelişim eğitimleri ve film izleyerek geçirmeyi planlıyorum.
Geçen hafta iki hint filmi seyrettim. İkisininde çok güzel ve ilham verici olduğunu düşünüyorum. “Queen” ve “Gunjan Saxena” kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çantamda mutlaka bir kitap taşıyorum. Yolda veya beklerken okuyorum. Bu kitapların taşıma kolaylığı açısından ince olmasını tercih ediyorum. Genellikle öykü kitabı seçiyorum. Bu ara çantamda Şermin Yaşar’ın “Deli Tarla” adlı öykü kitabı var. Ben sevdim. Her gün bir hikaye okumaya çalışıyorum.
Ajanda için yıllardır Ece muhtırası kullanıyorum iş ya da okul için evde kullandığım büyük takvimsiz bir defterim oluyor her sene, kağıdı çizgili ya da çizgisiz olsun ve hafif olsun yeterli benim için.
Bir de mesela yüksek lisans yaparken bir defter kullanmıştım her notum içinde olacak şekilde. Şimdi doktora için de bir defterim var. Mesleki eğitimlerimi genelde birer defter yaparım. Diyelim a eğitimine gittim ve toplam 6 saatlik bir eğitim, 60 yapraklık bir defteri a eğitimine ayırıyorum.