Popüler Konu Verimli Rutin

Biraz mizaç biraz da yaşı gereği o zaman, gerçekten içim rahatladı. Son cümlene bayıldım

Çok teşekkürler tavsiye için inceleyeceğim, duygu kontrolü için renk canavarı kitabı var bizde de
Bu arada birisi bana alıntı diye bir şeyin varlığından bahsedebilir mi dünya kadar mesaj yazmışım

bu vesileyle deneyimli annelerden 3,5 yaşımdaki kızım için kitap, oyuncak oyun önerisi alabilir miyim? aynı şeylerden sıkıldık sürekli

Pakolino alıyordum ben , severek yapıyorduk .. aylık aktivite kutusu , 3 etkinlik oluyor içinde , basit , orta , zor derecelerinde ..

Kitap da :
Cemile serisini
Tali serisini
Atakan serisini seviyordu
Bir de iş Bankası yayınlarının kitapları güzel oluyor
Sara şahinkanat ın kitapları
Feridun oral ın kitapları hoşumuza gidiyordu
Yani oğlumun dinlemek ve resimlerine bakmak , benim de okumak hoşuma gidiyordu.

Zekare kullandık dikkat gelişimi için

Osman abalının yaşlara göre dikkat geliştirme setini alabilirsiniz

Kinetik kum , oyun hamuru , puzzle bolca oynardı .

Aklıma direk gelenler ..

Ben de bir süredir oyuncak ve kitap almadım .
Bu ay alayım diye düşünüyorum ..
Kutu oyunu olarak ;
Sorti
Abolon
Mangala
Dokuz taş
Dikkat 4
Kelime oyunu
Tangram
Kıblegah
Maceracı kaşifler var dönüp dönüp onları oynuyoruz .
Yeni eklemek istiyorum ..

Okulun aldırdığı kitap listesini rica edebilir miyim

Sınavda başarılar
Cilt bakımından sonra ciltte gözle görülür bir fark oluyor mu ( hiç yaptırmayan cahilin sorusu )

@Sahihuban kaydettiğim online eğitim merkezleri şunlar:
- Motivasyon Atölyesi
- Global Enstitü
- İİEnstitü
- Udemy
Merhaba elecda, online eğitim kurumlarını seçerken sertifalarının kabul edilebilirliğini önemsiyor musun? Yani uluslararası kabul gören bi sertifika alınabiliyor mu sonunda? Pandemi ile online eğitim kurumları fazlaca arttı, bu zamana kadar ilgimi çekmediği için online eğitimler şuan kurumlar arasında yetkinini bulmak konusunda zorlanıyorum.
İnternet bir taraftan hayatımızı kolaylaştırırken diğer taraftan işin ehlini bulmak zorlaştı. Herkes uzman oldu günümüzde:)

Ohh sefan olsun, sakıncası yoksa merkezin adını paylaşır mısın? Özel mesaj ile de olur

bu vesileyle deneyimli annelerden 3,5 yaşımdaki kızım için kitap, oyuncak oyun önerisi alabilir miyim? aynı şeylerden sıkıldık sürekli
Merhaba, ben julia donaldson kitaplarını çok beğeniyorum. Ör; aksi kuş, değnek adam, pırtık tekir, iyi yürekli dev memo, bir kabuğu paylaşmak, yayazula, minik salyangoz pepe ve dev balina zeze. Daha vardır bizde kitabı ama aklıma gelmedi şuan:) Hem çizimler çok güzel hem de öyküler bi drama içeriyor. ( kafiyeli replikler, şarkı gibi mırıldanmaya müsait dörtlükler gibi canlandırma yapılabiliyor. Seviyor bu tarz okumaları bizim kızlar)
Utangaç ayı monti, aç tırtıl vb. Vardır zaten. Değerler eğitim seti var mesela koray avcının, ortaboy 10 kitap başarılı bence.
Oyuncak olarak kutu oyunu tavsiye edebilir. Klasik hafıza kartlarımız var (ca games 48 parça özel seri) bunu yere dikdörtgen şekilde yan yana seriyoruz. Ailecek basına geciyoruz herkes 2-3 dk kartlara bakıp ezberlemeye calışıyor sonra kapatıyoruz. Sıra ile eşli açıyoruz. Bilemeyince sıradakine geçiyor. Takip ettirirseniz çocukları hafızalarına büyük destek.
Bir de rege kutu oyunlarından benzerini bul var. Bu çok keyifli dağıtımı kızlar yapıyor herkese 8 kagıt sırası gelen koyuyor, elinde yoksa yerden cekiyor. Elindeki kagıdı bitirem kazanıyor :) baya keyifli fiyatı da çok uygun. Bizim kızlara faydalı oldu.
Bu şekilde yine aklıma gelirse yazarım.

Ha bir de şu içiçe bardakları oynuyoruz buara. Heryerde var ya ortada zili olan. Yani ben kutu oyunlarında daha çok ailecek oynayabileceklerimizi seçiyorum, 2 çocuk olunca:) ikisi tek baslarına oynayana kadar böyle gider. Diğerleri sıkıcı oluyor bana göre en azından cocukla vakit geçirirken biz de oynuyoruz. Onlar ayrıca puzzle yapıyorlar kendi aralarında. Londjinin dev puzzle ları çok iyi idi ama artık tr de bulunmuyor maalesef

@beyazinci ben de kitap tavsiyesi vermek isterim
Şu yaramaz tavşanlar
Kaplanı sakın gıdıklama
Süper patates serisi
Tombik ayı serisi
Roko püfleyen küçük dinozor
Kütüphane tavşanı
Gergedanlar krep yemez
Zürafa saklama rehberi
Bunlar favorilerimiz, ben de çok seviyorum

Legonun bi setini almıştım, iyiki almışım diyorum, kırılmıyor en önemlisi bu hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem odaklanmayı sağlıyor

Sınavda başarılar
Cilt bakımından sonra ciltte gözle görülür bir fark oluyor mu ( hiç yaptırmayan cahilin sorusu )
Benim gözeneklerde tıkanma vardı. Bir de beyaz yağ bezesi gibi ufak tefek şeyler. Bir cihaz kullanarak, cilde farklı serumları sürdü. Gözenekleri temizledi, ardından kolajen maskesi yaptı Benim için gözle görülür bir fark oldu.

Almayı planladığım eğitimler için öncelikle her bir konu başlığında ücretsiz olan veya düşük ücretli olan videoları seyredip, ardından gerek duyarsam sertifikalı eğitimlere başvuracağım. İş ile ilgili olan eğitimlerde yetkinliğe dikkat ediyorum ancak kişisel gelişim için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum şimdilik:) Yaşadıkça fikrim değişebilir:)

15 gün gelme diyen siz olduğunuz için tam ücret vermeniz lazım diye düşünüyorum

Bu arada kendisi ya da yakın temaslısında pozitif olan ya da belirtiler olduğunda haber verip gelmemesini söylerdim

Ben su dışında pek içecek içmiyorum
Su da çok içmem
Bir ara limonlu su içmeye başlamıştım sonra devam ettirmedim
Kampa gittikçe de sıcak çikolata içiyordum . Pandemiden beri kampa gidemediğimden onu da içmez oldum .

Artık ; sabahları limonlu su , Cevizli su içmek
Her gün ; bitki çayı , Türk kahvesi ve maden suyu içmek istiyorum

Ela ile sinema/film günü yapıyor musunuz

7-8 yaşa uygun film/çizgi film/animasyon/belgesel vs listesi var mı

Yüz sabunlanınca gözenek açıldığından yatarken sabunlamanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…