O kadar haklısın ki. Daha once yazmıştın ama hatırlamıyorum, uygun bir zamanında tercih ettiğin sigortanın kapsamını, hangi hastanelerde sorunsuz işlediğini ve yıllık ödeme miktarını yazabilir misin?Selamlar hanımlar
Dün eşimle göğüs hastalıkları uzmanına gittik. Hasar tespiti için geldiğimizi söyledik:) Akciğer tomografisi ve kan tahlili istedi. Sonuçlar çıktı, çok şükür ikisinde de sıkıntı yok. Asıl sıkıntının kandaki pıhtılaşma nedeniyle olduğunu söyledi. Bir daha belirti hissettiğinizde pcr testine değil, direkt muayeneye gelin, burada test yapıp kandaki değere göre tedavi başlayalım dedi.
Her ikimizin de sağlık sigortası var. Yıllık ödediğimiz ücreti, dün çıkardık diyebilirim. Zira sadece tomografi 1500 lira
Ocak ayı itibariyle bütçeyi çok zorlamayacak şekilde bir sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederim. 2021 hepimiz için sağlıkla sınandığımız bir yıl olacak gibi görünüyor.
Malesef ben yurtdisindayim henüz alip kullanma firsatim olmadi sadece arastirdim ve bu sayfalari buldum. Kullanici yorumlarinda baya memnuniyet var. Belki sayfalari ve yorumlari arastirarak cevap bulabilirsiniz. Iki sayfada takipci sorulariyla baya ilgili görünüyor. Kendi fikrimse söyle kaplama alip en ufak seyde cizildi mi? Kendime, çocuklarıma, aileme zarar mi veriyorum diye düsünmekten iyidirMerhaba öncelikle cevabınız için tesekkur ederim. Gerçek döküme bakındım bir ara çok da almak istiyorum ama omlet için kullanıyor mu mesela? Aklıma bi ağırlıgı takılıyor bir de tamamen yapışmaz özelliğe sahip olup olmadığı. Sabah işe gitmeden şipşak omlet yapacagım mesela olur mu, 3-5 dk ısınması gerekiyor diye okumuştum tabi deneyimlemedim. Kullanıyorsanız krep, pilav vb. Yemeklere ait bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba sevgili elecdaRoasanayma sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Ne kadar huzur verici bir anlatım..daim olsunMerhaba sevgili elecda
Merak edilmek güzel. Topic’i takipteyim. Pandeminin başından beri evdeyim. Yakında 9 ay olacakTatlış oğluşum bu Mayıs’ta doğdu. Kızım, oğlum ve ben evdeyiz. Kızımdan sonra tekrar hamile kalmak için beş yıl çabaladıktan sonra oğluma hamile kalabilmiştim. O yüzden hala bir bebek sahibi olmanın sevinciyle yaşıyorum. Zor elde edilen şeylerin kıymeti çok biliniyormuş meğer. Çok keyifli, mutlu bir dönem geçiriyorum. Öyle olunca hayatın zorlukları gözüme küçük görünüyor.
Pandemi süreciyle ilgili umutluyum. Hep tevekküllü oldum. Galiba bu sebeple psikolojimi etkiledi diyemem. Tedbirli davranıyorum ama kaygılı değilim diyebilirim. Kışı böyle geçirelim bahar ve yaz için hayallerim varAnnemi, babamı ve kardeşlerimi özlüyorum. Farklı şehirlerdeyiz maalesef.
Oğlum 6,5 aylık. Kızım ikinci sınıfta. Şimdilik verimli bir rutinimiz yokOğluşun uyku saatlerinde kitap okuyorum veya YouTube’da ilgi alanlarımla ilgili video serileri izliyorum. Beni mutlu eden şeyler şimdilik bunlar, kendimle vakit geçirdiğim kaliteli zamanlar.
İç dünyam ve hayatım iki-üç sene öncesine göre çok daha huzurlu. Hayatla kavga etmeyi bıraktım, her anın bir şükür sebebi olduğunu kavradım. Kul olduğum bilincine vardım. Örneğin önceden mutfakta yemek hazırlarken ara ara sinirlenirdim, ev işi, temizlik yaparken mutsuz olurdum. şimdi yaşadığım her an için şükredebilmek bilincine eriştim. Yaşanan her gün Allah’ın bana verdiği sayısız nimetleri ile doluymuş meğer son yıllarda farkettimO yüzden daha dingin, daha huzurlu, daha tamım sanki. Öyle hissediyorum en azından
Okurken gülümsedim ☺ Benim bebeğim de 3. Tedavide oldu, ben de seninle benzer duyguları yaşıyorum.Merhaba sevgili elecda
Merak edilmek güzel. Topic’i takipteyim. Pandeminin başından beri evdeyim. Yakında 9 ay olacakTatlış oğluşum bu Mayıs’ta doğdu. Kızım, oğlum ve ben evdeyiz. Kızımdan sonra tekrar hamile kalmak için beş yıl çabaladıktan sonra oğluma hamile kalabilmiştim. O yüzden hala bir bebek sahibi olmanın sevinciyle yaşıyorum. Zor elde edilen şeylerin kıymeti çok biliniyormuş meğer. Çok keyifli, mutlu bir dönem geçiriyorum. Öyle olunca hayatın zorlukları gözüme küçük görünüyor.
Pandemi süreciyle ilgili umutluyum. Hep tevekküllü oldum. Galiba bu sebeple psikolojimi etkiledi diyemem. Tedbirli davranıyorum ama kaygılı değilim diyebilirim. Kışı böyle geçirelim bahar ve yaz için hayallerim varAnnemi, babamı ve kardeşlerimi özlüyorum. Farklı şehirlerdeyiz maalesef.
Oğlum 6,5 aylık. Kızım ikinci sınıfta. Şimdilik verimli bir rutinimiz yokOğluşun uyku saatlerinde kitap okuyorum veya YouTube’da ilgi alanlarımla ilgili video serileri izliyorum. Beni mutlu eden şeyler şimdilik bunlar, kendimle vakit geçirdiğim kaliteli zamanlar.
İç dünyam ve hayatım iki-üç sene öncesine göre çok daha huzurlu. Hayatla kavga etmeyi bıraktım, her anın bir şükür sebebi olduğunu kavradım. Kul olduğum bilincine vardım. Örneğin önceden mutfakta yemek hazırlarken ara ara sinirlenirdim, ev işi, temizlik yaparken mutsuz olurdum. şimdi yaşadığım her an için şükredebilmek bilincine eriştim. Yaşanan her gün Allah’ın bana verdiği sayısız nimetleri ile doluymuş meğer son yıllarda farkettimO yüzden daha dingin, daha huzurlu, daha tamım sanki. Öyle hissediyorum en azından
Nohut adamMerhaba
Okuduğun kitapları beğendiysen paylaşır msn? Bi de instagram hesabına bakmak isterim
Canım 10.00-12.30 arası çalışıyorum.Hoş geldin tekrar
Çok geçmiş olsun
Benim ve kızların sigortasını çalıştığım şirketin yıllık olarak anlaştığı kurumdan yaptırıyorum. Daha önce Groupama idi. Son iki yıldır Mapfre ile çalışıyorlar.O kadar haklısın ki. Daha once yazmıştın ama hatırlamıyorum, uygun bir zamanında tercih ettiğin sigortanın kapsamını, hangi hastanelerde sorunsuz işlediğini ve yıllık ödeme miktarını yazabilir misin?
Tekrar çok geçmiş olsun bir sıkıntı çıkmamssına çok sevindim
Bu bilinç seviyesine gelebilmek hepimize nasip olur inşallahMerhaba sevgili elecda
Ben de çocuk doktoruna “Bu ikisini geri iade edebiliyor muyuz?” diye sordum geçen günOkurken gülümsedim ☺ Benim bebeğim de 3. Tedavide oldu, ben de seninle benzer duyguları yaşıyorum.
Hadi başlayalım.Önce sen başla:))merhaba arkadaşlar
2020 bitmek üzere, 2020 değerlendirmesi 2021 hedeflerimizi yazmayı heyecanla bekliyorumelecda ne zaman yazarız :)) yıl sonuna doğru dağıldım bu sene pek uygulayamasam da hedeflerimi 2021 yılında daha iyi olmak hedefim :))
Ne kadar güzel bir anlatım... Aslında derin düşününce gerçekten herşey bir şükür sebebi.. Allah huzurunuzu daim etsin.Merhaba sevgili elecda
Hoş geldinSelam kızlar yazılarınızı okuyorum gerçekten çok güzel
Kendime kitap siparişi vermek istiyorum
Kişisel gelişim ya da ebeveynlik adına mutlaka okumamı tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı
Nasılsın Sonay?Ne kadar güzel bir anlatım... Aslında derin düşününce gerçekten herşey bir şükür sebebi.. Allah huzurunuzu daim etsin.
Çok teşekkür ederimHoş geldin
Benim en sevdiğim ebeveynlik kitapları şunlar:
- Beni duyuyor musun?
- Çocuklar için 5 Sevgi Dili
- Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun
- Kardeş Rekabeti
- Anne Baba ve Çocuk Arasında
Kişisel gelişim olarak ise:
- Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı
- Alışkanlıkların Gücü
- Öfke Dansı
- İş Bitirici
- Hayata Yer Aç
Teşekkür ederim, son zamanlarda sağlıklı olduğum sürece şükreder haldeyim :) Müsait oldukça sizleri okuyup sosyalleşiyorum, iyi hissediyorum :)Nasılsın Sonay?
haftasonuna kadar kafamda toparlayayım konu başlıklarını hedeflerimi ve değerlendirmemi yazıcam en kısa zamanda :))Hadi başlayalım.Önce sen başla:))