Popüler Konu Verimli Rutin

O kadar haklısın ki. Daha once yazmıştın ama hatırlamıyorum, uygun bir zamanında tercih ettiğin sigortanın kapsamını, hangi hastanelerde sorunsuz işlediğini ve yıllık ödeme miktarını yazabilir misin?
Tekrar çok geçmiş olsun bir sıkıntı çıkmamssına çok sevindim

Malesef ben yurtdisindayim henüz alip kullanma firsatim olmadi sadece arastirdim ve bu sayfalari buldum. Kullanici yorumlarinda baya memnuniyet var. Belki sayfalari ve yorumlari arastirarak cevap bulabilirsiniz. Iki sayfada takipci sorulariyla baya ilgili görünüyor. Kendi fikrimse söyle kaplama alip en ufak seyde cizildi mi? Kendime, çocuklarıma, aileme zarar mi veriyorum diye düsünmekten iyidir ben de yaza Türkiyeme gelirsem ufakta olsa bir tava alip denemek istiyorum

Roasanayma sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Merhaba sevgili elecda

Merak edilmek güzel. Topic’i takipteyim. Pandeminin başından beri evdeyim. Yakında 9 ay olacak Tatlış oğluşum bu Mayıs’ta doğdu. Kızım, oğlum ve ben evdeyiz. Kızımdan sonra tekrar hamile kalmak için beş yıl çabaladıktan sonra oğluma hamile kalabilmiştim. O yüzden hala bir bebek sahibi olmanın sevinciyle yaşıyorum. Zor elde edilen şeylerin kıymeti çok biliniyormuş meğer. Çok keyifli, mutlu bir dönem geçiriyorum. Öyle olunca hayatın zorlukları gözüme küçük görünüyor.

Pandemi süreciyle ilgili umutluyum. Hep tevekküllü oldum. Galiba bu sebeple psikolojimi etkiledi diyemem. Tedbirli davranıyorum ama kaygılı değilim diyebilirim. Kışı böyle geçirelim bahar ve yaz için hayallerim var Annemi, babamı ve kardeşlerimi özlüyorum. Farklı şehirlerdeyiz maalesef.

Oğlum 6,5 aylık. Kızım ikinci sınıfta. Şimdilik verimli bir rutinimiz yok Oğluşun uyku saatlerinde kitap okuyorum veya YouTube’da ilgi alanlarımla ilgili video serileri izliyorum. Beni mutlu eden şeyler şimdilik bunlar, kendimle vakit geçirdiğim kaliteli zamanlar.

İç dünyam ve hayatım iki-üç sene öncesine göre çok daha huzurlu. Hayatla kavga etmeyi bıraktım, her anın bir şükür sebebi olduğunu kavradım. Kul olduğum bilincine vardım. Örneğin önceden mutfakta yemek hazırlarken ara ara sinirlenirdim, ev işi, temizlik yaparken mutsuz olurdum. şimdi yaşadığım her an için şükredebilmek bilincine eriştim. Yaşanan her gün Allah’ın bana verdiği sayısız nimetleri ile doluymuş meğer son yıllarda farkettim O yüzden daha dingin, daha huzurlu, daha tamım sanki. Öyle hissediyorum en azından

Ne kadar huzur verici bir anlatım..daim olsun

Okurken gülümsedim ☺ Benim bebeğim de 3. Tedavide oldu, ben de seninle benzer duyguları yaşıyorum.

Merhaba

Okuduğun kitapları beğendiysen paylaşır msn? Bi de instagram hesabına bakmak isterim
Nohut adam
Çetin ceviz i okudum
Nohut adam 6/10 akran zorbalığını anlatıyor basitce
Çetin ceviz ise dikkat çekici, çocukların seveceği bi yolculuk. Dedesiyle torununun bilimsel deneylerle macerasını anlatıyor. Bir de aile bağlarına dokunuyor .
çetin ceviz alınabilir
Hoş geldin tekrar
Çok geçmiş olsun
Canım 10.00-12.30 arası çalışıyorum.

Benim ve kızların sigortasını çalıştığım şirketin yıllık olarak anlaştığı kurumdan yaptırıyorum. Daha önce Groupama idi. Son iki yıldır Mapfre ile çalışıyorlar.

Eşim kendisininkini ayrı yaptırıyor. Mesela eşim yatarak tedaviyi sınırsız, muayene ve görüntülemeyi limitli yaptırmıştı.

Mesela benim poliçem İstanbul hastanelerini de karşıladığı için prim yüksek çıkıyor. Ama grup poliçesi olduğu için ve %80’i şirket ödediği için sıkıntı olmuyor. Bu nedenle eşim bizim şirket üzerinden değil de kendisi bir sigorta acentesinden yaptırdı. İhtiyacın olursa eşimden acentenin numarasını öğrenip özelden gönderebilirim sana.

Bu bilinç seviyesine gelebilmek hepimize nasip olur inşallah

Hadi başlayalım.Önce sen başla:))

Ne kadar güzel bir anlatım... Aslında derin düşününce gerçekten herşey bir şükür sebebi.. Allah huzurunuzu daim etsin.

Selam kızlar yazılarınızı okuyorum gerçekten çok güzel

Kendime kitap siparişi vermek istiyorum

Kişisel gelişim ya da ebeveynlik adına mutlaka okumamı tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı

Selam kızlar yazılarınızı okuyorum gerçekten çok güzel

Kendime kitap siparişi vermek istiyorum

Kişisel gelişim ya da ebeveynlik adına mutlaka okumamı tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı
Hoş geldin

Benim en sevdiğim ebeveynlik kitapları şunlar:
- Beni duyuyor musun?
- Çocuklar için 5 Sevgi Dili
- Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun
- Kardeş Rekabeti
- Anne Baba ve Çocuk Arasında

Kişisel gelişim olarak ise:
- Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı
- Alışkanlıkların Gücü
- Öfke Dansı
- İş Bitirici
- Hayata Yer Aç

Çok teşekkür ederim
Beni duyuyor musun
Konuş ki dinlesin dinle ki konuşsun

Sipariş verdim

Ekran fotosu aldım diğerlerini de okuyacağım mutlaka

Nasılsın Sonay?
Teşekkür ederim, son zamanlarda sağlıklı olduğum sürece şükreder haldeyim :) Müsait oldukça sizleri okuyup sosyalleşiyorum, iyi hissediyorum :)
Hayatla ilgili ufak tefek planlamalarım oluyor, bazen alışanın dışına çıkacak olmak endişelendirse de, diğer zaman düşünmek bile keyif verip heyecanlandırıyor :)...
Velhasıl duygularda ve düşüncelerde gel gitler yaşıyorum. Bakalım Temmuz dan sonra yıl sonuna kadar inşallah oturacak herşey :)
Sevgiler

Selamlar hanımlar,

Bugün diğer evdeyim. Bu nedenle sabah rutinimi burada gerçekleştirecek şekilde ayarladım kendimi.

Meditasyon için uygulama indirdim. 7 gün ücretsiz deneme süresi var. Her gün yapıp, 7 gün sonra alıp almayacağıma karar vereceğim.

Buraya gelince önce spor yaptım. Ardından meditasyon yaptım. Kendime kahve pişirdim ve kitabımı okudum. Birazdan listemde olan filmlerden birini seyredeceğim.

Az önce youtube’dan Masumlar Apartmanını açıp seyretsem diye düşünüp vazgeçtim. Dizi uzun sürüyor ve ben bittiğinde yaşam enerjim tükenmiş bir ruh haline bürünüyorum. Benim için oldukça kıymetli olan 2 saati, bana pozitif fayda sağlamayan bir dizi yerine izlemeyi hedeflediğim bir film ile geçirmek çok daha faydalı olur.

Aynı şekilde, 1 saat önce telefonum ve kitabım yan yana duruyordu. Elim önce telefona uzandı, sonra vazgeçip kitabımı alıp okudum.

Hayat her an seçimlerden ibaret. Bu seçimleri yapa yapa olmak istediğimiz insana yakınlaşıyor veya uzaklaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…