Teşekkürler LindaKizlar cok cok gecmis olsun covit geçirenlere. Rabbim bi daha yaşatmasın.
Sevgiler
Alistim canım cok şükür 1 sene bitti bile. Tek derdim bu ara duzenli temizlik olmuyor. Robot supurge hayatimi inanilmaz kolaylastirsa da banyi wc yikama toz alma işini duzene koymak adina bi liste yapmam lazim en kisa surede..okuyorum seni de aklima geldikce. 1+1 evi de gördüm cok cok guzel. Aklima ilk acaba bu kiz cok mu bunaliyor da boyle bi seye gerek duydu acaba oldu. Yanlis anlama 1200 tl ile kizlara her ay altin mi alsa acaba diye düşündüm sonradan da demekki baya bunaldi kaçış noktasi aradi diye yorumladim. Sanırım ben olsam yapmaya cesaret edemezdim tebrik ederim seni bu konudaTeşekkürler Linda
Sen nasılsın, alışabildin mi bebekli hayata?
Mart-Haziran arası evden çalışma dönemi bizim için çok yıpratıcı oldu. Küçük çocuklar ile evden çalışmak pek mümkün olmuyor. Akşam onları yatırdıktan sonra çalışmaya çalıştık ama çok zor oldu. Yine evden çalışmaya geçersek, eşimle dönüşümlü gider çalışırız diye düşündük. Ayrıca bir kahve içmeye, kitap okuyup film seyretmeye ihtiyacım var, bunlar da bizim evde en az 2 sene daha mümkün değil:)Alistim canım cok şükür 1 sene bitti bile. Tek derdim bu ara duzenli temizlik olmuyor. Robot supurge hayatimi inanilmaz kolaylastirsa da banyi wc yikama toz alma işini duzene koymak adina bi liste yapmam lazim en kisa surede..okuyorum seni de aklima geldikce. 1+1 evi de gördüm cok cok guzel. Aklima ilk acaba bu kiz cok mu bunaliyor da boyle bi seye gerek duydu acaba oldu. Yanlis anlama 1200 tl ile kizlara her ay altin mi alsa acaba diye düşündüm sonradan da demekki baya bunaldi kaçış noktasi aradi diye yorumladim. Sanırım ben olsam yapmaya cesaret edemezdim tebrik ederim seni bu konuda
Bende evde olabildigince sadelestim sadece duzenli olarak ilerlemeliyim. Hepinize sevgiler
Haklisin sadece kendi dusuncemi belirtmiştim aslinda. Sanirim yanlis anlasildim.Mart-Haziran arası evden çalışma dönemi bizim için çok yıpratıcı oldu. Küçük çocuklar ile evden çalışmak pek mümkün olmuyor. Akşam onları yatırdıktan sonra çalışmaya çalıştık ama çok zor oldu. Yine evden çalışmaya geçersek, eşimle dönüşümlü gider çalışırız diye düşündük. Ayrıca bir kahve içmeye, kitap okuyup film seyretmeye ihtiyacım var, bunlar da bizim evde en az 2 sene daha mümkün değil:)
Şimdi salı perşembe 1+0 evde çalışıyorum. Pazar günleri de keyif yapmaya gidiyorum. Çocukların nefes alan ve kendini mutlu eden bir anneye altından daha fazla ihtiyaçları var diye düşünüyorum.
Yok canım, sen yanlış anlama lütfenHaklisin sadece kendi dusuncemi belirtmiştim aslinda. Sanirim yanlis anlasildim.
Yok estağfurullah. Uzdum sandim bi an bende.Yok canım, sen yanlış anlama lütfen
Anne olunca dediğin gibi düşünme eğiliminde olup, kendi isteklerimizi öteliyoruz. Bu da bizi mutsuz ediyor, sonuç olarak çocuklar da mutsuz oluyor. Bu nedenle açıklama yapmak istedim:)
Miniklerin uykularının düzene girmesini beklememeni tavsiye ederim. Benim büyük kızımın 4 yaş civarı düzene girdi. Küçük 28 aylık, odasını ayırdım ve dün gece 01:00,02:30, 04:00 ve 06:00 olmak üzere 4 kere uyandıBen bu sabah yataktan kendimi kazıyarak 06:45’te kalktım ve sabah rutinlerimi tamamladım.
Kendimi yataktan kalkma konusunda şu şekilde motive ediyorum: “Bir saat sonra kızım zaten uyanacak ve 1 saatlik uyku benim ihtiyacımı çözmeyecek. İyisi mi kalkıp kendim için birşeyler yapayım” Bir de bir söz duymuştum: “Ya uyuyarak hayal etmeye devam edersin, ya da kalkıp hayallerini gerçekleştirirsin. Seçim senin”
Bu şekilde kendini motive ederek ve küçük fakat düzenli başlayarak istediğin noktaya ilerleyebilirsin. Bir özlü söz daha yazayım:) “Motivasyon eylemden sonra gelir”
Anne mutluysa çocuk mutluYok canım, sen yanlış anlama lütfen
Anne olunca dediğin gibi düşünme eğiliminde olup, kendi isteklerimizi öteliyoruz. Bu da bizi mutsuz ediyor, sonuç olarak çocuklar da mutsuz oluyor. Bu nedenle açıklama yapmak istedim:)
Hadi bakalım kolay gelsin
Bildiğim sözler ama sen yazınca kamçı etkisi gösterdi.
Bahane değil çözüm odaklı olmakla başladım.
Birde bana keyif veren şeylere zaman ayıracağım.
Tablo gibi tabaklar hazırlardım çocuklardan sonra neredeyse tencereden yiyeceğim. Ne yediğimi, ne kadar yediğimi kontrol edemiyorum daha da kötüsü tüm yemeklerin tadı aynı geliyor hiç zevk almıyorum. İlk olarak beslenme düzenimi revize edeceğim.
Gelecek zamanda oldu ama ben başladım bile
Bebek küçükse düzen olmuyor, akışına bırakmakla iyi yapmışsın. Bu süreçte sana iyi gelen şeyleri günlük rutinde vakit ayırmaya çalışsan ve bunun için 1-2 yıl beklemesen daha iyi olur bence.Merhaba arkadaşlar
Çok uzun zamandır bir rutinimiz yok
Ev taşıdık yerleştik
Ama sorun ufaklıkla yüzen oluşturammam da bende durumu biraz akışına bıraktım zira evde resmen kaos var
sabahtan öğlene kadar eşimin ve çoçukların canlı dersi var bizde ufaklıkla mutfakta yada yatak odasında takılıyoruz
Ondan sonra kızların ödevleri başlıyor akşama kadar
Yaklaşık 2 haftadır çocuklar uyuduktan sonra biraz spor yapmaya çalışıyorum Doğumdan sonra kilo aldım ve vermem lazım, o yarım saat bile beni o kadar mutlu ediyor ki
Ama her zaman yapamıyorum
Bebek bu aralar geç uyumaya başladı tekrar düzenlemek lazım uyku rutinini
inanın bir çoğunuzu taktir ediyorum çok güzel paylaşımlarınız var
Bende 1-2 yıla düzenli bir hayata geçmeyi umuyorum
Instagram’da paylaştığın içeriklerin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorumHerkese meraba
- vizelerim bitti: genel itibariyle güzel geçti
- kitap okumalarıma ağırlık verdim.
Bu hafta iki çocuk kitabı okudum, 8-9 yaş ve üzeri.
okuduktan sonra arkadaşımın oğluna okuması için ödünç verdim.
- instagramda paylaşımlarımı düzenledim ve herkese açık olarak kullanmaya başladım. Kitaplar, öneriler, zihnimden geçenler artık herkesle buluşacak çok heyecanlıyım.bir çocuğa dahi faydam olsun
-bu ay yeni köşe yazısı için konu başlıkları arasından tercih etmem gerekiyor.
çalışma saatlerim değiştiği için artık çalışmalarımı erken kalkıp evde daha düzenli yapabilirim inşaallah.
herkese keyifli sağlıklı günler
Hoş geldin canımSelamlar, ara ara girip okuyorum sizleri ama bayadır düşüncelerimi toparlayıp yazamadım. Herkes iyidir umarım. Yeni gelenler hoş gelmiş hastalara tekrAr tekrar geçmiş olsun
Biz buarada gunluk yasıyoruz; kızların biri hasta oldu, o iyileşti diğeri hasta oldu. 2 hafta zor gecti biraz. Çok şukur şuan iyiler, kreşe devam. Aralık ayı ile birlikte işte yogun donemim baslıyor, mart ortasına kadar devam eder. Kendim için şu ara tek yapabildiğim işe gelip giderken story tel den kitap dinlemek. Onun dışında uzun zamandır iyi bi film izlemedim. Bir baskadır’ı izledim ama:) vitaminlerimi hiç düzenli alamıyorum, bu duruma canım sıkılıyor
Bana bu ara en keyif veren sey dekorasyonAğustos ta tasındık aslında evimize ama eşyaları yenileme işini sıkıştırmak istemedik. Daha dün bir kaç birsey sipariş verdik. Halı aydınlatma herseyi keyifle cok begenerek almak istiyorum oyuzden acele etmiyoruz.
Yatak odasında yatakbaşının bulundugu duvardaki duvar kagıdını cıkarıp asimetrik bir çıta uygulaması yapmak istiyoruz, pinterestten bakıyorum sureklibelki malzemeyi alacak fırsatı bulursak bu haftasonu baslarız. Benden şimdilik bu kadar
instagram adresiniz nedir.Herkese meraba
- vizelerim bitti: genel itibariyle güzel geçti
- kitap okumalarıma ağırlık verdim.
Bu hafta iki çocuk kitabı okudum, 8-9 yaş ve üzeri.
okuduktan sonra arkadaşımın oğluna okuması için ödünç verdim.
- instagramda paylaşımlarımı düzenledim ve herkese açık olarak kullanmaya başladım. Kitaplar, öneriler, zihnimden geçenler artık herkesle buluşacak çok heyecanlıyım.bir çocuğa dahi faydam olsun
-bu ay yeni köşe yazısı için konu başlıkları arasından tercih etmem gerekiyor.
çalışma saatlerim değiştiği için artık çalışmalarımı erken kalkıp evde daha düzenli yapabilirim inşaallah.
herkese keyifli sağlıklı günler