Popüler Konu Verimli Rutin

Herkese meraba

- vizelerim bitti: genel itibariyle güzel geçti
- kitap okumalarıma ağırlık verdim.
Bu hafta iki çocuk kitabı okudum, 8-9 yaş ve üzeri.
okuduktan sonra arkadaşımın oğluna okuması için ödünç verdim.
- instagramda paylaşımlarımı düzenledim ve herkese açık olarak kullanmaya başladım. Kitaplar, öneriler, zihnimden geçenler artık herkesle buluşacak çok heyecanlıyım.bir çocuğa dahi faydam olsun
-bu ay yeni köşe yazısı için konu başlıkları arasından tercih etmem gerekiyor.

çalışma saatlerim değiştiği için artık çalışmalarımı erken kalkıp evde daha düzenli yapabilirim inşaallah.

herkese keyifli sağlıklı günler
Merhaba ☀️

Okuduğun kitapları beğendiysen paylaşır msn? Bi de instagram hesabına bakmak isterim 😊

Hoş geldin canım💕
Kızlara çok geçmiş olsun. Yeni evinizde de sağlıkla huzurla oturun inşallah.

Sizin kreşin kapanma durumu var mı?
Tesekkurler canım. Bizim kreş aile ve sosyal politikalara bağlı ozel bi kreş o nedenle açık. Sanıyorum meb e baglı kamu kurumlarında eğitime ara verme sözkonusu

Tekrar merhaba arkadaşlar, evde pilav tenceresi, 1-2 boy sahan ve gözleme/ krep yapacak büyük bir tavaya ihtiyacım var. Mevcutları elden cıkarttım 2 boy monetta seramik tavam kaldı ama yapışmaz özellikleri kayboldu gibi. Alacagım ürünlerin yapışmaz özellikte olmasını istiyorum, teflon istemiyorum ama granitlerinde gerçekten masum olmadıgı yazıyor. Sizler yapışmaz özellik için hangi materyalden ürünler kulkanıyorsunuz? Memnun kaldıklarınızda marka da paylaşırsanız sevinirim🙏

Tekrar merhaba arkadaşlar, evde pilav tenceresi, 1-2 boy sahan ve gözleme/ krep yapacak büyük bir tavaya ihtiyacım var. Mevcutları elden cıkarttım 2 boy monetta seramik tavam kaldı ama yapışmaz özellikleri kayboldu gibi. Alacagım ürünlerin yapışmaz özellikte olmasını istiyorum, teflon istemiyorum ama granitlerinde gerçekten masum olmadıgı yazıyor. Sizler yapışmaz özellik için hangi materyalden ürünler kulkanıyorsunuz? Memnun kaldıklarınızda marka da paylaşırsanız sevinirim🙏
Geçenlerde ben de sormuştum burada. Tefal çok pahalanmış o yüzden karaca granit aldım, yemekleri lezzetli oluyor, hiç yapışmıyor. Pilav da güzel oldu.

Yapışmaz tavalar çizilirse hepsi sağlığa zararlı oluyor, o yüzden ben bu yeni aldıklarımı makinaya atmıyorum, bir de çizmeyecek karıştırma kaşıkları aldım. Karacanın yorumlarına baktım, şikayet çoktu ama makinaya atmayınca hiç bir sıkıntı olmadı.

Uzun zamandır yazmıyordum, herkese merhaba.

Bu süreçte covid olanlara çok geçmiş olsun. Geçen 2 hafta eşim de covid geçirdi, onu karantinaya aldık, bana ve bebeğime geçmedi. Ama oğlum babasının evde olduğunu bilip kendisiyle ilgilenmediği için biraz ajite oldu, uyumakta zorluk çekti, bana daha da bağlandı, maskeyi yadırgadı ağladı. Hal böyleyken hem eşime hem bebeğime bakmak zor oldu benim için. Neyse öyle böyle eşim hastalığı atlattı, bizim de temaslı olarak karantinamız bugün bitti, oğlumla çıkıp açık havada gezdik, rahatladık.

Sizleri okuyorum hep. Planlarınız, hedefleriniz beni mutlu ediyor. Yeni yılla birlikte ben de hayatıma biraz daha renk katmak, zenginleştirmek istiyorum.

Kitap okumayı hep çok sevmişimdir, bu sene de imkan oldukça okudum ama bebekle birlikte önceki yıllar kadar değil tabi. Yeni yılla birlikte bir ajanda tutup okuduklarımla ilgili notlar tutmayı, gelecek ay okunacak ve izlenecekler listesi yapmayı hedefliyorum.

Her bahar evi yukarıdan aşağıya oda oda en ince ayrıntısına kadar inip sadeleştiririm, bu bahar yine elden geçireceğim. Evim hep düzenliydi ama bu sene bebeğiminkilerle biraz kalabalıklaştı, artık kullanmadığımız ürünleri hamile olan arkadaşıma vereceğim.

Doğumdan kalan 3 kg fazlam var. Emziriyorum diye şimdiye kadar hep erteledim ama artık sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Tatlı çok seviyorum, şeker şekeri çekiyor, bu döngüyü kırmam lazım. Eşim de sağlıklı beslememizi çok istiyor. Protein ağırlıklı yemek olayını pratikleştirmek için elektrikli ızgara satın aldım. Bugün geldi, henüz denemedim, inşallah pratik ve lezzetli yemekler olur.

Bebeğimin uyku ve yemek için belli bir rutini var, bunu hep devam ettirmek ve kalan zamanda onunla kaliteli vakit geçirmek ebeveynlikle ilgili temennim. Bunun için sosyal medyayı azaltmalıyım, bazen çok dalıyorum 🙄
Her gün mutlaka ona kitap okumaya, dışarıda vakit geçirmeye ve en az bir aktivite yapmaya çalışıyorum. Bir de müzik zevkini geliştirmek istiyorum, bu konuda kaliteli müzikleri listelesem iyi olacak.

Bu süreçte covid olanlara çok geçmiş olsun. Geçen 2 hafta eşim de covid geçirdi, onu karantinaya aldık, bana ve bebeğime geçmedi. Ama oğlum babasının evde olduğunu bilip kendisiyle ilgilenmediği için biraz ajite oldu, uyumakta zorluk çekti, bana daha da bağlandı, maskeyi yadırgadı ağladı. Hal böyleyken hem eşime hem bebeğime bakmak zor oldu benim için. Neyse öyle böyle eşim hastalığı atlattı, bizim de temaslı olarak karantinamız bugün bitti, oğlumla çıkıp açık havada gezdik, rahatladık.
Sizede çok geçmiş olsun zor be yıpratıcı bir süreç

Geçenlerde ben de sormuştum burada. Tefal çok pahalanmış o yüzden karaca granit aldım, yemekleri lezzetli oluyor, hiç yapışmıyor. Pilav da güzel oldu.

Yapışmaz tavalar çizilirse hepsi sağlığa zararlı oluyor, o yüzden ben bu yeni aldıklarımı makinaya atmıyorum, bir de çizmeyecek karıştırma kaşıkları aldım. Karacanın yorumlarına baktım, şikayet çoktu ama makinaya atmayınca hiç bir sıkıntı olmadı.
Canım cevabın için tesekkur ederim, dediğin gibi kaplama ürünler çizilince hepsi sıkıntı oluyor. O nedenle tencerede bu ürünleri kullanmıyorum zaten ama pilavda omlette gerekli. Karacanın çok reklamı çıkıyor ara ara baktım ürünlerine ama şikayetler almamı engelledi diyebilirim 😏 sen memnunsan bir daha bakarım. Sahan üçin bernardo döküm granit 2li bü set var o hoşuma gitti sanırım onu alacagım. Diğerleri için kararsızım hala🙄

Canım cevabın için tesekkur ederim, dediğin gibi kaplama ürünler çizilince hepsi sıkıntı oluyor. O nedenle tencerede bu ürünleri kullanmıyorum zaten ama pilavda omlette gerekli. Karacanın çok reklamı çıkıyor ara ara baktım ürünlerine ama şikayetler almamı engelledi diyebilirim 😏 sen memnunsan bir daha bakarım. Sahan üçin bernardo döküm granit 2li bü set var o hoşuma gitti sanırım onu alacagım. Diğerleri için kararsızım hala🙄
Sen bilirsin canım, dediğim gibi önemli olan elde yıkamak bence.

hawar hawar teşekkür ederim. Neyse ki atlattık, inşallah 2021de biter pandemi.

Çok geçmiş olsun
Bundan sonrası sağlık, ferahlık, özgürlük olsun.

Merhaba gercek döküm tencere tava tavsiye edebilirim. Instagramdan dokumcubaba ve ncdemirdokum sayfalarini ve buna benzer sayfalari bir arastirmanizi öneririm ❤️

Hoş geldin tekrar 💕
Çok geçmiş olsun

Bildiğim kadarıyla teflon, granit ve seramik aynı. Ben tefalin teflon tavasını kullanıyorum çünkü mecbur kaldım:) Bizim ocak inox. Altı mıknatıs tutmayan hiçbir tencere tava çalışmıyor bizim ocakta. Tavalarda sadece Tefal çalıştı. Korkmaz’ın çelik tencere ve sahan setini uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Arada krep vs için Tefali kullanıyorum.

Selamlar hanımlar

Dün eşimle göğüs hastalıkları uzmanına gittik. Hasar tespiti için geldiğimizi söyledik:) Akciğer tomografisi ve kan tahlili istedi. Sonuçlar çıktı, çok şükür ikisinde de sıkıntı yok. Asıl sıkıntının kandaki pıhtılaşma nedeniyle olduğunu söyledi. Bir daha belirti hissettiğinizde pcr testine değil, direkt muayeneye gelin, burada test yapıp kandaki değere göre tedavi başlayalım dedi.

Her ikimizin de sağlık sigortası var. Yıllık ödediğimiz ücreti, dün çıkardık diyebilirim. Zira sadece tomografi 1500 lira ☹️

Ocak ayı itibariyle bütçeyi çok zorlamayacak şekilde bir sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederim. 2021 hepimiz için sağlıkla sınandığımız bir yıl olacak gibi görünüyor.

Merhaba gercek döküm tencere tava tavsiye edebilirim. Instagramdan dokumcubaba ve ncdemirdokum sayfalarini ve buna benzer sayfalari bir arastirmanizi öneririm ❤️
Merhaba öncelikle cevabınız için tesekkur ederim. Gerçek döküme bakındım bir ara çok da almak istiyorum ama omlet için kullanıyor mu mesela? Aklıma bi ağırlıgı takılıyor bir de tamamen yapışmaz özelliğe sahip olup olmadığı. Sabah işe gitmeden şipşak omlet yapacagım mesela olur mu, 3-5 dk ısınması gerekiyor diye okumuştum tabi deneyimlemedim. Kullanıyorsanız krep, pilav vb. Yemeklere ait bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

Bildiğim kadarıyla teflon, granit ve seramik aynı. Ben tefalin teflon tavasını kullanıyorum çünkü mecbur kaldım:) Bizim ocak inox. Altı mıknatıs tutmayan hiçbir tencere tava çalışmıyor bizim ocakta. Tavalarda sadece Tefal çalıştı. Korkmaz’ın çelik tencere ve sahan setini uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Arada krep vs için Tefali kullanıyorum.
Canım cevabın için teşekkürler benimde bildiğim teflon, seramik, granit hepsinin ortak kabul edilen ozelliği yapışmaz yüzey oluşturmak maksatlı kaplamaolması. Yani çizilince hepsi zararlı evet ama granitin teflona göre çizilmeye daha dayanıklıolduğu görüşü yaygın, ha pazarlama taktiği olması da çok olası tabi. Granitte de fiyatlar çok değişiyor kaç kat kaplama içerdiğine veya altının malzemesinin ne olduguna göre sanırım. İşin içinden çıkamayınca bir de size sorayım dedim:)

X