Popüler Konu Verimli Rutin

Müthiş.

yaaa sen süpersin ne güzel bilgiler paylaşıyorsun bizimle hemde hiçbir çıkar gözetmeden maşallah sana
evet bizimde her akşam kitap okuma rutinimiz var ama bende masal anlatmayı pek beceremiyorum
bunun için daha çok okumam gerekiyor sanırım :)

Çok teşekkürler. Masal anlatmayı ben de çok beceremiyorum ama azmettim öğreneceğim:))

Son soru sürdükten sonra tekrar suyda duruluyormusunuz ? Benimde cildim kuru denemek isterim

Sürüyoruz ve öylece kalıyor. Durulama, silme yok. Zaten öyle aşırı miktarlarda değil. Avuç içine alıp elimi biraz ovuşturup sonra vücuduma sürüyorum. İyice yedirdikten sonra kıyafetlerini giyebilirsin

Çok sevinirim sağolasın.

Küçülen kıyafetleri saklıyor musun? Ben 2. olursa diye saklıyorum ama gittikçe daha çok yer kaplıyorlar.
Evet canım saklıyorum ama çok yer kaplıyor üstelik yıpranmamışları saklıyorum her alınanı da değil.
2. İstemiyoruz aslında ama kıyamıyorum da.

Bir insanın her konuda fikrinin olması ne güzel, sen çok yaşa güzel yaşa elecda

Evet canım saklıyorum ama çok yer kaplıyor üstelik yıpranmamışları saklıyorum her alınanı da değil.
2. İstemiyoruz aslında ama kıyamıyorum da.
2. istemiyorum cümlesini kurabilseydim, her yaş grubundan 1-2 tane anı olsun diye kıyafet ayırır, kalanı direkt elden çıkartırdım sanırım.

Bende öyle yapmayı planlıyorum ama uygulayamıyorum.
Aaa bunu giydiğinde şöyle oldu bunu giydiğinde böyle derken o kalsın bu kalsın dağ gibi kıyafet.

Canan hocayı çok takip ederim. Dediklerini de uygulamaya çalışırım. Özellikle oğluma paketli katkılı hiçbir ürünü vermemeye çalışıyorum.
Gdo ne yazık ki aldı başını gitti özellikle mısırda.ihraç olan bir ürün gdo lu ise o taşıtta taşınan başka bir ürüne ve hatta ürünün alındığı yan toprağa bulaşıyormuş. Taşıyıcı olarak bile yiyoruz ne yazık ki. Bu yüzden yerli üretim tercih ediyorum ama o kadar güvensizim ki yazan menşai türkiye yazısına bile acaba mı diye düşünüyorum. Bu yıl kanada dan mercimek alındı ve ben yerli üretimi zor buldum.
Bir de takip ettiğim Ahmet Rasim Küçükusta var o da çok değerli bilgiler veren dr.

Bayıldım buraya emeklerinize sağlik yarin sabah ilk sayfadan baslayacagim okumaya cok sey katacak bana

Ahmet Rasim Küçükusta'yı ben de takip ediyorum. Kesinlikle değerli bir doktor.
Ben eve paketli gıda almıyorum. Kızımın canı atıştırmalık birşeyler istediğinde önüne kuru kayısı, kuru incir, ceviz veya meyve koyuyorum. Zaten bizim akşam yemeği sonrası atıştırma alışlanlığımız yok. Yemek hazır olana kadar acıkmışsa bunlardan veriyorum.
Bakliyatı köylerden almak mantıklı. Markettekilere bulaşmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…