- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
:)İnternetten alışveriş yaparım.
yaşadığım yerde her ürün bulunmaz
Kartsız asla derdim ama bir süre sonra durup düşündüğümde
Olmayan maaşımı borca bağlıyordum, taksitlerle.
sadevehuzurlu bir konuşmamızda yarının garantisi yok demişti.
Şuan hayat felsefem bu diyebilirim.
Umarım hedeflerine ulaşırsın...
Merhabalar Hanımlar,
Ela dün gece kötü bir rüya görmüş, gece 3’te gelmiş yanımıza yatmış. İpek emmek için uyanınca fark ettim:) Sonra İpek Hanım ablayı görünce uyumamaya karar verdi. 1 saate yakın uğraştım ama uyutamadım. Öyle olunca Ela’yı uyandırıp yerine götürdüm. O da yanımdan götürdüm diye bana küstü
İpek 05:30’a kadar uyumadı. Abla 08:30’da geldi. Direkt ona verip yattım. 10:30’a kadar uyumuşum, çok iyi geldi.
Bugün benim banyo günüm olduğu için uyanır uyanmaz banyoya girdim. Çıkınca koyu renklileri makineye attım. Kahvaltıdan sonra da yatak odası düzenleme günüm olduğu için dolabımı detaylı gözden geçirip düzenledim. Bu kış son şansı verdiğim elbisem, giymediğim polar sabahlık, yıpranmış bir tayt ve içinde kendimi bir türlü rahat hissedemediğim ev kıyafeti ile vedalaştım. Dolabın son halini ekliyorum.
Dangal filmini seyrettik. Keyifli bir filmdi. Netflix’i yeni aldık. Benim alma sebebim yayın akışına müdahale edebilecek olmam. Yani kızıma ordan sıkıntı olmadığını bildiğim çizgi filmleri açacağım. Biz de sinemada kaçırdığım filmleri seyredederiz diye düşündük. Biraz kullandıktan sonra iyi mi kötü mü paylaşırım.hangi filmi izledinizelecda ? Oğlumun intikamı diye bir filmden bahsettiler geçen işyerinde.
Netflix i çok iyi pazarladılar, anlatıldığı kadar var mı ? bilemiyorum
henüz üye olmadım ve direniyorum
Çok teşekkür ederimne kadar iç açıcı bir görüntü.. maşallah diyeyim
İpek banyo, çiçek sulama, market alışverişi ve çanta tamirini hallettim ama avm’ye gitmeye üşendim. Ela’yı okuşdan aldım ve eve geldik. Avm işini pazar gününe erteliyorum:)Bugün yapılacak iş listemde kalan diğer işler şunlar:
- İpek banyo yaptırılacak
- Çiçekler sulanacak
- Market alışverişi yapılacak
- Çanta tamirciye götürülecek
- Ela’ya mevsimlik mont bakılacak
çok memnun olurumDangal filmini seyrettik. Keyifli bir filmdi. Netflix’i yeni aldık. Benim alma sebebim yayın akışına müdahale edebilecek olmam. Yani kızıma ordan sıkıntı olmadığını bildiğim çizgi filmleri açacağım. Biz de sinemada kaçırdığım filmleri seyredederiz diye düşündük. Biraz kullandıktan sonra iyi mi kötü mü paylaşırım.
Günaydın Hanımlar,
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Bugün işyerinde eğitim var. Akşam eşimle sözleştik, kızları yatırdıktan sonra baş başa vakit geçireceğiz. İki çocuklu evde günü sabitlemeden beraber vakit geçirmeyi başaramayacağız:)
Dün ilk araba temizleme gününü yaptım. Eşim şok:)) Arabayı hep o derler toplar ve vır vır ederdi.
Yarın günüm var. Toplamda 8 kadın ve 11 çocuk olacak.Çocuklar için kağıt bardak, tabak ve çatal aldım. Herkes bir çeşit getirecek. Ben de poğaça ve sarmayı halledeceğim.
Günden 8 tane çeyrek altın gelecek. Bozdurup hesaba koyacağım zira düğün mevsimi geliyor. Eşim evdekilerden ver ben sonra alırım diyor ve o altınlar geri gelmiyor
Ben de fiziki altın veya paranın evde olmasını sevmiyorum. Eşim sürekli tırtıklıyor:) Para çekmeye üşeniyor evden alıyor, altın almaya üşeniyor evden götürüyor derken fiziki birikim yalan oluyor.Benimde 2 yarım altınım gitti eşim daha verecek bakalım.
Birikimi bazen sevmiyorum ben harcamasam bile eşim harcıyor :)
Gizli de biriktirme alışkanlığım yok neyse bakalım.
Benimde katılmış olduğum bir Euro günüm var. Bana da bu ay gelecekler ne tesadüfGünaydın Hanımlar,
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Bugün işyerinde eğitim var. Akşam eşimle sözleştik, kızları yatırdıktan sonra baş başa vakit geçireceğiz. İki çocuklu evde günü sabitlemeden beraber vakit geçirmeyi başaramayacağız:)
Dün ilk araba temizleme gününü yaptım. Eşim şok:)) Arabayı hep o derler toplar ve vır vır ederdi.
Yarın günüm var. Toplamda 8 kadın ve 11 çocuk olacak.Çocuklar için kağıt bardak, tabak ve çatal aldım. Herkes bir çeşit getirecek. Ben de poğaça ve sarmayı halledeceğim.
Günden 8 tane çeyrek altın gelecek. Bozdurup hesaba koyacağım zira düğün mevsimi geliyor. Eşim evdekilerden ver ben sonra alırım diyor ve o altınlar geri gelmiyor
Ay ne güzel size başarılar dilerim.Benim yarım saat içerisinde ev işlerini halledip bitirme işlemim maalesef o kadar kısa sürmedi çünkü oğluma uyandı biraz ilgi sonrasında yemek meyve derken işlerimizi çok şükür bitirdim sayılır oturma odası koridor mutfak süpürüldü iki askılık çamaşır katlandı mutfak tezgahı temizlendi bulaşık makinesi çalıştırıldı ve yemek ocağa koyuldu
Yarın henüz iki ay önce kurmuş olduğumuz köyümüzün derneğinin kadınlar günü etkinliği var ve ben bu etkinlikte konuşma yapacağım yaklaşık davetli sayımız 400 kişi konuşma metni hazırladım üzerinde biraz daha çalışmam gerekiyor çok heyecanlıyım ilkokuldan beri ilk defa büyük bir kalabalığa hitap edeceğim şu anda heyecanımı bastırmış durumdayım ama kalabalığı görünce kalbim küt küt atar diye düşündüm ki genelde öyle oluyor
yine de birlik beraberlik amacında olduğumuz için inşallah bu geceyi başarıyla eğlenceli atlatacakmıza inanıyorum bana şans dileyin arkadaşlar
Ben takım almıyorum. Daha önce aldığım takımların tabakları ya da bardakları kırıldı hep. Öyle olunca hepsini verdim. Madam Coco’dan 12 tane kulplu çay bardağı aldım. Kırıldıkça gidip kaç tane eksildiyse alıyorum.Benimde katılmış olduğum bir Euro günüm var. Bana da bu ay gelecekler ne tesadüf
Çay bardağı takımı ısmarladım instagramdan gördüğüm bir sayfadan,benimkilerin zamanla tabaklarının rengi makinede solmuştu yenilemiş oldum bu sayede.
İyi şanslar canım. Umarım çok güzel bir gün olur senin içinBenim yarım saat içerisinde ev işlerini halledip bitirme işlemim maalesef o kadar kısa sürmedi çünkü oğluma uyandı biraz ilgi sonrasında yemek meyve derken işlerimizi çok şükür bitirdim sayılır oturma odası koridor mutfak süpürüldü iki askılık çamaşır katlandı mutfak tezgahı temizlendi bulaşık makinesi çalıştırıldı ve yemek ocağa koyuldu
Yarın henüz iki ay önce kurmuş olduğumuz köyümüzün derneğinin kadınlar günü etkinliği var ve ben bu etkinlikte konuşma yapacağım yaklaşık davetli sayımız 400 kişi konuşma metni hazırladım üzerinde biraz daha çalışmam gerekiyor çok heyecanlıyım ilkokuldan beri ilk defa büyük bir kalabalığa hitap edeceğim şu anda heyecanımı bastırmış durumdayım ama kalabalığı görünce kalbim küt küt atar diye düşündüm ki genelde öyle oluyor
yine de birlik beraberlik amacında olduğumuz için inşallah bu geceyi başarıyla eğlenceli atlatacakmıza inanıyorum bana şans dileyin arkadaşlar
Güzel geçmesine çok sevindim. Topluluğa konuşma meselesi yapa yapa gelişen bir konu gerçekten.Ah ne yorucu bir gündü..
sabah 6da uyanan oğlumla başlayan gün önce evde atıltırmalık bir kahvaltı sonra ormanda arkadaşlarla kahvaltı ve bol koşturmalı oyunlar oynamalı yorucu 4-5 saat .. sonrasında 13.30 gibi okuma grubu buluşması ve kitabımı yazarımza imzalatmam ve hoş sohbetle devam etti.. ve nihayet akşam 18:00 de matine organizasyonumuz başladı ve çok yopun çok kalabalık çok eğlenilen bir etkinlik oldu ayrıca 400 kişi beklerken yaklaşık 550 kişi misafir ettik.konuşmamı yaptım: arada sesim titrese de ilkokuldan sonra ilk topluluğa konuşmam oldu: ve dimdik durarak başardım . Öğrendim. Tecrübe ettim. Şimdi ise yorgunluktan oturduğum yerden kalkacak dermanım yok..
Şu bir gerçek ki yoğunluğu seviyorum aktif olmayı seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?