Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba elecda. Gerçekten gardrobun bu şekilde mi ve bu kadar az kıyafetle mi yaşıyorsun? Benim dolap ağzına kadar dolu ... sıkıldım bunaldım en son ne zaman giydim ve tekrar ne zman giyeceğimi bilmediğim ürünlerle boğuşuyorum. Enteresan olan kısmıda takıntılı gibi sürekli aynı kıyafetleri giymek istemem ve sadece onları giyip diğerlerini eskitemem ...

Fotoğraftaki kısım benim sonbahar-kış kreasyonum:)) Bu bölümde 4 adet çekmece var. İlk çekmecede takılarım, ikinci de pantolonlarım (toplam 6 tane), üçüncü de iç çamaşırlarım en alt çekmecede ise ev kıyafetleri ve pijamalarım var. Askıda olan kısım üstler ve bana fazlasıyla yetiyor.

Dolabın diğer tarafında da ilkbahar- yaz kısmı var.

benim de dolabım; ''belki bir gün giyerim'' dediklerimle dolu, eşim ''ne kadar çok kıyafetin'' var diyor.
Ama çoğu yıpranmış küçülmüş ve gereksiz
giydiklerim zaten belli..
En iyisi güzel bir derleyip topladıktan sonra ihtiyaca göre alışveriş yapmak..

Küçülmüş veya yıpranmış olanları elden çıkartıp “belki bir gün giyerim” dediklerin için belirli bir süre tanımlaman faydalı olur. O süre içinde hüç giymezsen, süre sonunda elden çıkartırsın.

Pantolon sadece 6 tane öyle mi :) ben gider bu bana yetmez diye bi 6 daha alırım öyle stokçuyum.
Galiba en büyük hatam , sürekli almak. Aldıkça giyecek hiçbir şeyim yokmuş gibi devam ediyor.

Ben sürekli ayıklıyorum açıkçası eskimiş küçülmüş şeyleri ayırdım . Ama yine de gardrop dolu

Pantolon sadece 6 tane öyle mi :) ben gider bu bana yetmez diye bi 6 daha alırım öyle stokçuyum.
Galiba en büyük hatam , sürekli almak. Aldıkça giyecek hiçbir şeyim yokmuş gibi devam ediyor.
Büyük bir ihtimal sen de 6 tanesini kullanıyorsun:)
3 tane iş pantolonum var. Renkleri siyah, bordo ve lacivert. 3 tane de kotum var. Koyu gri, koyu lacivert ve mavi.

İyi akşamlar,

Bugün işyerinden eve geç geldim. Epey yorgunum ama günün hedeflerini yapmadan yatmak istemedim. Antredeki dolabı kontrol ettim. Askıdaki montları düzenledim. Birkaç kağıt çöpünü attım. Salonu gözden geçirdim. Kızımın okulda yaptığı etkinlikleri koyduğumuz bir çekmece var, oranın dolup taştığını gördüm. Yarın ayıklayacağım. Ayrıca salondaki kitaplar da gözden geçirilip ayıklanacak. Hediye olarak verilen ve bir süredir bozuk olan harici şarj cihazını da attım.

tavsiyen için teşekkürler elecda , bu haftasonu dışarı işleri yok, evde biraz ayıklama yapacağım.

Selamlar Hanımlar,

Dün gece İpek Hanım sabaha kadar uyumadığı için abla gelince direkt yattım. 11:00’de uyandım. Şimdi kahvaltımı bitirdim. Bugün mutfak ve buzdolabı düzenleme günüm. Dünden de salonda kitap ve kayıt ayıklama işim var. O zaman bana kolay gelsin:))

Hayırlı günler hanımlar

Sadeleşme her alanda olması gereken ve ferahaltan bir hareket.
Ben de dün itibariyle instagram ile vedalaştım . İnsan ve bilgi kalabalığı zamanımı boşa harcamama sebep oluyor.herkes blogger herkes yazar ve herkes uzman. Okuduklarım ilerlememe değil anlık okuyup geçmeme hatta kendimç yetersiz hissetmeme sebep oluyor maalesef.. kendimi dinlemek gözlemlemek ve yeniden tanımak için bu aşamaya gelmem gerekiyordu..
sabırla kendimi kabul edip affetmem gerek
Başkalarıyla maalesef manevi anlamda kıyas yapıyorum ve bu beni çok yıprattı

Eşya konusunda da kıyafetlerimi nisan ayında değiştireceğim
Bir çopunu beğenmiyorum
3 boydan elbise: bir dış kıyafet: iki şaleşarp bi spor ayakkabı ve beş takım alt ve üst çamaşır alacğım inşaallah

Kolay gelsin, biriktirmeden yapma alışkanlığını takdir ediyorum
Dört Anlaşmaya bugün başlayacağım, bendeki Uygulamalı Dört Anlaşmaymış bu arada.

Bende instagramı kapatmasam da bir çok hesabı takibi bıraktım ya da sessize aldım.
Bir sonraki adımda tamamen bırakırım belki de
Bu şekilde bir alış veriş listesi benim de yapmam lazım.
Kolay gelsin.

Toplam Giysi ve Aksesuar listeni de paylaşabilir misin elecda
Bir türlü bu gardırop meselesini tam anlamıyla çözüp, refaha kavuşamadım.

Salon Düzenleme

Dünün işi olan ancak yetiştiremediğim salonu düzenleme işine bugün el attım. Salonda bir tv ünitesi bir de büfe var. Buneve taşınırken büfedeki yemek takımını göndermiştim. Öyle olunca büfeyi kızımın etkinlikleri ile benim iş eşyalarımı depolama alanı haline getirdim. Salon mobilyalarını yenilediğimde büfe almayacağım. İhtiyacım yok çünkü.

Tv ünitesi ise aldığıma pişman olduğum diğer ürün. Hem çok büyük hem de rafları kullanışsız. Tv ünitesinde kitaplarımı ve salonda oynadığımız aile oyunlarını muhafaza ediyorum. Aynı zamanda gündelik kullandığımız şarj, kulaklık gibi eşyalar ve fotoğraf albümlerimiz de burada yer alıyor.

Hem kızımın etkinlikleri hem de benim kitaplarım epey birikmiş. 1 büyük poşet verilecek kitap çıkardım. Aynı zamanda bir büyük poşet de etkinlikler tuttu. Görseleri ekliyorum.

Eklentiler

• 16C79AD2-6E3A-4DD5-8CAE-3A4B52F8E411.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 228
  • EE51F980-ECBF-415E-9CA9-A159B6D7879D.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 211
  • 50598CBB-1F7F-43D1-B79F-3C88126FDE0F.jpeg
    2,1 MB · Görüntüleme: 187
  • 0889B115-4D01-44F5-93EF-92AF25F2CD80.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 181
  • 682890AA-056C-4E9F-B1AB-24EE86BD5B61.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 187
  • E52B9FEA-801B-494C-8E9E-ABE4F23B6EEC.jpeg
    2,7 MB · Görüntüleme: 178
  • 20166D45-B470-492E-91AD-F4D3B048DA83.jpeg
    2,2 MB · Görüntüleme: 185
  • C08DCEBB-B305-4C38-9155-7EEF63194903.jpeg
    2,6 MB · Görüntüleme: 192
  • 29FA7696-8FFD-4231-8287-182FE7489647.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 187
  • 4D422988-A260-48DB-AD2C-49BFDB67F0EE.jpeg
    2,1 MB · Görüntüleme: 204
  • 0A14B0A0-6AF5-4356-9DCF-C5DA8BF40A3E.jpeg
    2,1 MB · Görüntüleme: 251
  • F5CEBC5C-F46A-4414-9E28-78BE147B4D92.jpeg
    1,5 MB · Görüntüleme: 276
Mis gibi olmuş salonun :) ellerine sağlık :))

elecda eline sağlık çok güzel olmuş
Mutfağın salonla bir olduğunu bilmiyordum.
Memnunmusun yemek vs piştiğinde kolay oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…