- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
Salon Düzenleme
Dünün işi olan ancak yetiştiremediğim salonu düzenleme işine bugün el attım. Salonda bir tv ünitesi bir de büfe var. Buneve taşınırken büfedeki yemek takımını göndermiştim. Öyle olunca büfeyi kızımın etkinlikleri ile benim iş eşyalarımı depolama alanı haline getirdim. Salon mobilyalarını yenilediğimde büfe almayacağım. İhtiyacım yok çünkü.
Tv ünitesi ise aldığıma pişman olduğum diğer ürün. Hem çok büyük hem de rafları kullanışsız. Tv ünitesinde kitaplarımı ve salonda oynadığımız aile oyunlarını muhafaza ediyorum. Aynı zamanda gündelik kullandığımız şarj, kulaklık gibi eşyalar ve fotoğraf albümlerimiz de burada yer alıyor.
Hem kızımın etkinlikleri hem de benim kitaplarım epey birikmiş. 1 büyük poşet verilecek kitap çıkardım. Aynı zamanda bir büyük poşet de etkinlikler tuttu. Görseleri ekliyorum.
Çok düzenli mis gibi bir salon olmuş elecda
Tam olarak aynı işlemi yapmam gerekiyor. Okuldan gelen ne varsa saklanacak olanları ayırıp gerisini de atmalıyım.
Çocuk dergilerini okuyup etkinlikleri yapıp atıyor musunuz? Bizde onlar bile duruyor. Meraklı Minik ve ekleri her yerde. Kızımdan gizli yapmam lazım en ufak bir çizimini bile hayır atmayalım diye tutturuyor.