• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

İnternetten alışveriş yaparım.
yaşadığım yerde her ürün bulunmaz
Kartsız asla derdim ama bir süre sonra durup düşündüğümde
Olmayan maaşımı borca bağlıyordum, taksitlerle.
sadevehuzurlu sadevehuzurlu bir konuşmamızda yarının garantisi yok demişti.
Şuan hayat felsefem bu diyebilirim.
Umarım hedeflerine ulaşırsın...
:)

Merhabalar Hanımlar,

Ela dün gece kötü bir rüya görmüş, gece 3’te gelmiş yanımıza yatmış. İpek emmek için uyanınca fark ettim:) Sonra İpek Hanım ablayı görünce uyumamaya karar verdi. 1 saate yakın uğraştım ama uyutamadım. Öyle olunca Ela’yı uyandırıp yerine götürdüm. O da yanımdan götürdüm diye bana küstü:işsiz:

İpek 05:30’a kadar uyumadı. Abla 08:30’da geldi. Direkt ona verip yattım. 10:30’a kadar uyumuşum, çok iyi geldi.

Bugün benim banyo günüm olduğu için uyanır uyanmaz banyoya girdim. Çıkınca koyu renklileri makineye attım. Kahvaltıdan sonra da yatak odası düzenleme günüm olduğu için dolabımı detaylı gözden geçirip düzenledim. Bu kış son şansı verdiğim elbisem, giymediğim polar sabahlık, yıpranmış bir tayt ve içinde kendimi bir türlü rahat hissedemediğim ev kıyafeti ile vedalaştım. Dolabın son halini ekliyorum.

ne kadar iç açıcı bir görüntü.. maşallah diyeyim

hangi filmi izlediniz elecda elecda ? Oğlumun intikamı diye bir filmden bahsettiler geçen işyerinde.
Netflix i çok iyi pazarladılar, anlatıldığı kadar var mı ? bilemiyorum
henüz üye olmadım ve direniyorum
:63:
Dangal filmini seyrettik. Keyifli bir filmdi. Netflix’i yeni aldık. Benim alma sebebim yayın akışına müdahale edebilecek olmam. Yani kızıma ordan sıkıntı olmadığını bildiğim çizgi filmleri açacağım. Biz de sinemada kaçırdığım filmleri seyredederiz diye düşündük. Biraz kullandıktan sonra iyi mi kötü mü paylaşırım.

Bugün yapılacak iş listemde kalan diğer işler şunlar:

• İpek banyo yaptırılacak
  • Çiçekler sulanacak
  • Market alışverişi yapılacak
  • Çanta tamirciye götürülecek
  • Ela’ya mevsimlik mont bakılacak
İpek banyo, çiçek sulama, market alışverişi ve çanta tamirini hallettim ama avm’ye gitmeye üşendim. Ela’yı okuşdan aldım ve eve geldik. Avm işini pazar gününe erteliyorum:)

Ajandamın güncel durumunu paylaşayım.

Eklentiler

• 8AAF54D4-4098-41DA-A20E-2EA64202AEE5.jpeg
    8AAF54D4-4098-41DA-A20E-2EA64202AEE5.jpeg
    182,7 KB · Görüntüleme: 221
  • 9BF46E06-C48F-4E9E-A985-DEAB10842748.jpeg
    9BF46E06-C48F-4E9E-A985-DEAB10842748.jpeg
    184 KB · Görüntüleme: 216
Dangal filmini seyrettik. Keyifli bir filmdi. Netflix’i yeni aldık. Benim alma sebebim yayın akışına müdahale edebilecek olmam. Yani kızıma ordan sıkıntı olmadığını bildiğim çizgi filmleri açacağım. Biz de sinemada kaçırdığım filmleri seyredederiz diye düşündük. Biraz kullandıktan sonra iyi mi kötü mü paylaşırım.
çok memnun olurum elecda elecda , topikteki bütün önerileri not almaya çalışıyorum.
Nermin yıldırım'ı not aldım mesela.
George Orwell serisine takmıştım bu ara. değişiklik olsun. Bi okuyayım yaz öncesinde.

Dünya Emekçi Kadın'lar günümüz kutlu olsun
:KK200:

Günaydın Hanımlar,

Kadınlar günümüz kutlu olsun :KK200:

Bugün işyerinde eğitim var. Akşam eşimle sözleştik, kızları yatırdıktan sonra baş başa vakit geçireceğiz. İki çocuklu evde günü sabitlemeden beraber vakit geçirmeyi başaramayacağız:)

Dün ilk araba temizleme gününü yaptım. Eşim şok:)) Arabayı hep o derler toplar ve vır vır ederdi.

Yarın günüm var. Toplamda 8 kadın ve 11 çocuk olacak. :KK57: Çocuklar için kağıt bardak, tabak ve çatal aldım. Herkes bir çeşit getirecek. Ben de poğaça ve sarmayı halledeceğim.

Günden 8 tane çeyrek altın gelecek. Bozdurup hesaba koyacağım zira düğün mevsimi geliyor. Eşim evdekilerden ver ben sonra alırım diyor ve o altınlar geri gelmiyor :işsiz:

Günaydın Hanımlar,

Bugün işyerinde eğitim var. Akşam eşimle sözleştik, kızları yatırdıktan sonra baş başa vakit geçireceğiz. İki çocuklu evde günü sabitlemeden beraber vakit geçirmeyi başaramayacağız:)

Dün ilk araba temizleme gününü yaptım. Eşim şok:)) Arabayı hep o derler toplar ve vır vır ederdi.

Yarın günüm var. Toplamda 8 kadın ve 11 çocuk olacak. :KK57: Çocuklar için kağıt bardak, tabak ve çatal aldım. Herkes bir çeşit getirecek. Ben de poğaça ve sarmayı halledeceğim.

Günden 8 tane çeyrek altın gelecek. Bozdurup hesaba koyacağım zira düğün mevsimi geliyor. Eşim evdekilerden ver ben sonra alırım diyor ve o altınlar geri gelmiyor :işsiz:

Benimde 2 yarım altınım gitti eşim daha verecek bakalım.
Birikimi bazen sevmiyorum ben harcamasam bile eşim harcıyor :)
Gizli de biriktirme alışkanlığım yok neyse bakalım.

Benimde 2 yarım altınım gitti eşim daha verecek bakalım.
Birikimi bazen sevmiyorum ben harcamasam bile eşim harcıyor :)
Gizli de biriktirme alışkanlığım yok neyse bakalım.
Ben de fiziki altın veya paranın evde olmasını sevmiyorum. Eşim sürekli tırtıklıyor:) Para çekmeye üşeniyor evden alıyor, altın almaya üşeniyor evden götürüyor derken fiziki birikim yalan oluyor.

Ben İpek’e gelen tüm altınları bozdurup altın hesabıma attım. Bundan sonra da gün vs gelen altınları bu şekilde değerlendireceğim.

Sevgili arkadaşlarım Dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun kıymetimizi bildirdiğimiz bildiğimiz bir dünya olsun

İşten geldim yemek yedirdim yedim oğlumu uyuttum derken biraz telefonda sav sakladım zamanı şimdi derlenip toplanıp ve süre tutarak evi acilen toplamam çamaşırları katlamam ve evimi süpürmem gerekiyor ayrıca yemek yapmamda lazım
yaklaşık yarım saate oğlum uyanır diye düşünüyorum ve benim sadece yarım saatim var tüm bu dediklerimi yapmak için bakalım başlayalım bismillah

Benim yarım saat içerisinde ev işlerini halledip bitirme işlemim maalesef o kadar kısa sürmedi çünkü oğluma uyandı biraz ilgi sonrasında yemek meyve derken işlerimizi çok şükür bitirdim sayılır oturma odası koridor mutfak süpürüldü iki askılık çamaşır katlandı mutfak tezgahı temizlendi bulaşık makinesi çalıştırıldı ve yemek ocağa koyuldu

Yarın henüz iki ay önce kurmuş olduğumuz köyümüzün derneğinin kadınlar günü etkinliği var ve ben bu etkinlikte konuşma yapacağım yaklaşık davetli sayımız 400 kişi konuşma metni hazırladım üzerinde biraz daha çalışmam gerekiyor çok heyecanlıyım ilkokuldan beri ilk defa büyük bir kalabalığa hitap edeceğim şu anda heyecanımı bastırmış durumdayım ama kalabalığı görünce kalbim küt küt atar diye düşündüm ki genelde öyle oluyor
yine de birlik beraberlik amacında olduğumuz için inşallah bu geceyi başarıyla eğlenceli atlatacakmıza inanıyorum bana şans dileyin arkadaşlar

Günaydın Hanımlar,

Benimde katılmış olduğum bir Euro günüm var. Bana da bu ay gelecekler ne tesadüf:KK50:
Çay bardağı takımı ısmarladım instagramdan gördüğüm bir sayfadan,benimkilerin zamanla tabaklarının rengi makinede solmuştu yenilemiş oldum bu sayede.:KK49:

Benim yarım saat içerisinde ev işlerini halledip bitirme işlemim maalesef o kadar kısa sürmedi çünkü oğluma uyandı biraz ilgi sonrasında yemek meyve derken işlerimizi çok şükür bitirdim sayılır oturma odası koridor mutfak süpürüldü iki askılık çamaşır katlandı mutfak tezgahı temizlendi bulaşık makinesi çalıştırıldı ve yemek ocağa koyuldu

Yarın henüz iki ay önce kurmuş olduğumuz köyümüzün derneğinin kadınlar günü etkinliği var ve ben bu etkinlikte konuşma yapacağım yaklaşık davetli sayımız 400 kişi konuşma metni hazırladım üzerinde biraz daha çalışmam gerekiyor çok heyecanlıyım ilkokuldan beri ilk defa büyük bir kalabalığa hitap edeceğim şu anda heyecanımı bastırmış durumdayım ama kalabalığı görünce kalbim küt küt atar diye düşündüm ki genelde öyle oluyor
yine de birlik beraberlik amacında olduğumuz için inşallah bu geceyi başarıyla eğlenceli atlatacakmıza inanıyorum bana şans dileyin arkadaşlar
Ay ne güzel size başarılar dilerim.

Merhaba herkese.... kaç haftadır haftasonları on buçuğa kadar uyuyordum. Öyle olunca ya ev işlerimi yetiştiremez oldum ya da sosyalleşme işini beceremez. İzmir’e bahar geldi ve ben de silkenip kendime geldim. Bu sabah 6.30’da kalktım ve 11.30’a kadar hallettiğim işler beni çok mutlu etti.

• Duş aldım
  • Sabah namazı kıldım
  • Mutfağı topladım, bulaşık makinesini boşalttım, tekrar doldurup çalıştırdım.
  • Tüm odaları topladım, 3 torba atılacak kutu kağıt vs ayırdım.
  • Çamaşır yıkadım astım, tekrar çamaşır attım.
  • Kızım uyandı 40 dakika yatak keyfi yaptık, 3 kitap okuduk.
  • Kahvaltı hazırladım. Yaptık topladım.
  • Süt kaynattım. Mayalamaya bıraktım.

Şimdi dinleniyorum. Bugün bahçemize gidip ot yolacağız, yetişirse toprağı çapalayacağız. Dönünce uyurum kesin:)) akşam yemeği dünden vardı. Çaya da ev oturmasına gidip bebek sevmeyi planladık. Gece eşimle film izlemek istiyorum kısmet olursa.

Yaşasın bahar.... ilaç gibi geldi bana....

Herkese verimli ve mutlu haftasonu diliyorum.

Benimde katılmış olduğum bir Euro günüm var. Bana da bu ay gelecekler ne tesadüf:KK50:
Çay bardağı takımı ısmarladım instagramdan gördüğüm bir sayfadan,benimkilerin zamanla tabaklarının rengi makinede solmuştu yenilemiş oldum bu sayede.:KK49:
Ben takım almıyorum. Daha önce aldığım takımların tabakları ya da bardakları kırıldı hep. Öyle olunca hepsini verdim. Madam Coco’dan 12 tane kulplu çay bardağı aldım. Kırıldıkça gidip kaç tane eksildiyse alıyorum.

İyi şanslar canım. Umarım çok güzel bir gün olur senin için:KK200:

Ah ne yorucu bir gündü..
sabah 6da uyanan oğlumla başlayan gün önce evde atıltırmalık bir kahvaltı sonra ormanda arkadaşlarla kahvaltı ve bol koşturmalı oyunlar oynamalı yorucu 4-5 saat .. sonrasında 13.30 gibi okuma grubu buluşması ve kitabımı yazarımza imzalatmam ve hoş sohbetle devam etti.. ve nihayet akşam 18:00 de matine organizasyonumuz başladı ve çok yopun çok kalabalık çok eğlenilen bir etkinlik oldu ayrıca 400 kişi beklerken yaklaşık 550 kişi misafir ettik.konuşmamı yaptım: arada sesim titrese de ilkokuldan sonra ilk topluluğa konuşmam oldu: ve dimdik durarak başardım . Öğrendim. Tecrübe ettim. Şimdi ise yorgunluktan oturduğum yerden kalkacak dermanım yok..

Şu bir gerçek ki yoğunluğu seviyorum aktif olmayı seviyorum..

Selamlar,
Dün akşam kızların bütün huysuzluğuna ve uyumamak konusunda direni
Ah ne yorucu bir gündü..
sabah 6da uyanan oğlumla başlayan gün önce evde atıltırmalık bir kahvaltı sonra ormanda arkadaşlarla kahvaltı ve bol koşturmalı oyunlar oynamalı yorucu 4-5 saat .. sonrasında 13.30 gibi okuma grubu buluşması ve kitabımı yazarımza imzalatmam ve hoş sohbetle devam etti.. ve nihayet akşam 18:00 de matine organizasyonumuz başladı ve çok yopun çok kalabalık çok eğlenilen bir etkinlik oldu ayrıca 400 kişi beklerken yaklaşık 550 kişi misafir ettik.konuşmamı yaptım: arada sesim titrese de ilkokuldan sonra ilk topluluğa konuşmam oldu: ve dimdik durarak başardım . Öğrendim. Tecrübe ettim. Şimdi ise yorgunluktan oturduğum yerden kalkacak dermanım yok..

Şu bir gerçek ki yoğunluğu seviyorum aktif olmayı seviyorum..
Güzel geçmesine çok sevindim. Topluluğa konuşma meselesi yapa yapa gelişen bir konu gerçekten.

Selamlar Hanımlar,

Dün günüm vardı. Ben sarma ve poğaça aldım. Diğer gelenler de birer çeşit getirdiler. Yedik içtik sonunda bulaşıkları falan da halledip gittiler. En sevdiğim misafir türü:)

8 tane çeyrek altınım oldu. İpek’e gelen yarım gram altın ve top küpe var. Hepsini yarın bozdurup banka hesabına atacağım.

Bugün hava çok güzel, kahvaltıdan sonra kızları parka çıkardık. Ela pizza diye tutturdu. Evin yakınlarında bir yerde oturup yedik. Tamircide iki tane çantam vardı. Onları teslim aldım. Kuaförden de kurutma makinesi ve sipariş ettiğim iki fırçayı aldım. Artık saçlarımı kendim halletmek istiyorum. Umarım başarabilirim.

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Selamlar,

Yeni hafta hepimiz için verimli olsun:)

Benim haftalık rutinimde bugün şu işler var:
  • Salon ve antre gözden geçirilip düzenlenecek
  • Beyazlar yıkanacak
  • Haftalık planlamalar yapılacak

Bunların haricinde bugün devlet opera balesi ve devlet tiyatrosu biletlerini aldım. İki hafta pazar günleri Ela Hanım ile başbaşa vakit geçireceğiz:)

Öğle arasında Çubuk’a gittim. Günden gelen 8 çeyrek altın ile İpek’e hediye gelen 1 yarım gram altın ve bir çift altın çocuk küpesini bozdurdum. Hepsi 3185 TL tuttu. Hemen bankaya yatırdım. Hazır Çubuk’a gelmişken 10 tane yumurta ve bazlama aldım.

Back