Tiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...
Kızım 9gibi uyudu dün mesela yatana kadar 3saatimiz var bir saat birlikte bişeyler yapalım sonra yine 2şer saat ne yaparsak yapalım dedim, eşim be yapalım Söyle falan dedi istekli değildi çok bilgisayardan çukur izledi satranç oynadı,ben de tavla oynama veya film seyretme deidm de canı istemedi, genelde filme geç başlıyoruz 23den sonra ben uyuyakalıyorum onu söyledi, tavlada da beni hep yeniyor zaten sıkılmış olabilir, ama çok üzülüyorum böyle olunca da hiçbir ortak paylaşımımız YÖK biz neden evlendik diyorum bazen
işte olan olayları anlatıyorum bazen sıkılıyor onları da dinlemek istemiyor
saatlerce muhabbet de edemiyoruz öyle kısa kısa oluyor 5-10dk falan. Ortak hobi olarak ne bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle ayrı takılmaya devam ettikçe iyice soğuruz birbirimizden diye korkuyorum