Hahah elinize sağlık ben de gaza geldim şimdi eve vardım temizlik yapıcam biraz :)))) buzdolabından mı başlasam ilham almışken.Aynı fikirdeyim. Yeni düzenledim buzdolabını, fotoğraf ekliyorum. Bence cam güzel görünüyor
Az önce 25 dakika süre tutarak tüm evi toparladım ve şu an buna inanamıyorum çünkü oyuncaklar her yerde kıyafetler her yerde salonda iki tane çamaşır askılığında çamaşır vardı ve kitaplar kalemler biraz dağılmış durumdaydı ve sadece 25 dakikada tüm odaların eşyalarını kendi yerlerine koydum iki askı çamaşır topladım katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım mutfağı düzenledim tüm her yer şu an kitap gibi sadece 25 dakikada Instagram’da bir oturunca saatler gidiyor neredeyse 25 dakkada bu kadar iş yapabildiğimi görünce çok sevindim ve çok şaşırdım zamanı nasıl yönetemiyoruz Ki saatler yetmiyor bazen ama 25 dakikada 1 sürü işimi halledebildim
haftaiçi akşamları veya haftasonu eşinizle neler yapıyorsunuz kızlar? uzun süredir eşimle free takıldığımı fark ediyorum bundan çok rahatsz oluyorum. kızım uyuduğu vakitler ikimizde kendi bilgisayarımızda vakit geçiriyoruz ortak hiç paylaşımımız yok
Tiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...Kışın dışarda pek başbaşa bir şey yapamadık. Ama evde kızım yattıktan sonra çay içiyoruz birlikte. O zaman kaliteli sohbet edebiliyoruz. Çay sohbet için bayağı bahaneymiş meğer. Tv kapalı oluyor, telefona da bakmıyoruz. Yarım saatlik bir sohbet bile insana çok iyi geliyor.
Gerçi dün tv’yi açtık. Yol arkadaşım filmine baktık biraz, güldük eğlendik birlikte.
Özel planlar yapmadan da ilişkini güçlendirebilirsin. Birlikte ilgi duyulan bir konuyla ilgili bir video izlenebilir. Benim ev işlerinden dolayı dizi iZlemeye vaktim olmuyor ama eşimle YouTube’dan video izleyip sonra hakkında sohbet ediyoruz falan filan....
Eşimi suçlamak için yazmadım bunları böyle olunca kendimi çok yetersiz hissediyorum, demek ki Benimle iyi vakit geçiremiyor da bilgisayara dadanıyır diye, hem de evliliğimi sorgulamaya başlıyorum neden biz uzun uzun muhabbet edemiyoruz veya ortak paylaşım yapamıyoruz diyeTiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...
Kızım 9gibi uyudu dün mesela yatana kadar 3saatimiz var bir saat birlikte bişeyler yapalım sonra yine 2şer saat ne yaparsak yapalım dedim, eşim be yapalım Söyle falan dedi istekli değildi çok bilgisayardan çukur izledi satranç oynadı,ben de tavla oynama veya film seyretme deidm de canı istemedi, genelde filme geç başlıyoruz 23den sonra ben uyuyakalıyorum onu söyledi, tavlada da beni hep yeniyor zaten sıkılmış olabilir, ama çok üzülüyorum böyle olunca da hiçbir ortak paylaşımımız YÖK biz neden evlendik diyorum bazenişte olan olayları anlatıyorum bazen sıkılıyor onları da dinlemek istemiyor saatlerce muhabbet de edemiyoruz öyle kısa kısa oluyor 5-10dk falan. Ortak hobi olarak ne bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle ayrı takılmaya devam ettikçe iyice soğuruz birbirimizden diye korkuyorum
Mükemmel görüntü sade az öz ferahltıcıAynı fikirdeyim. Yeni düzenledim buzdolabını, fotoğraf ekliyorum. Bence cam güzel görünüyor
Tiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...
Kızım 9gibi uyudu dün mesela yatana kadar 3saatimiz var bir saat birlikte bişeyler yapalım sonra yine 2şer saat ne yaparsak yapalım dedim, eşim be yapalım Söyle falan dedi istekli değildi çok bilgisayardan çukur izledi satranç oynadı,ben de tavla oynama veya film seyretme deidm de canı istemedi, genelde filme geç başlıyoruz 23den sonra ben uyuyakalıyorum onu söyledi, tavlada da beni hep yeniyor zaten sıkılmış olabilir, ama çok üzülüyorum böyle olunca da hiçbir ortak paylaşımımız YÖK biz neden evlendik diyorum bazenişte olan olayları anlatıyorum bazen sıkılıyor onları da dinlemek istemiyor saatlerce muhabbet de edemiyoruz öyle kısa kısa oluyor 5-10dk falan. Ortak hobi olarak ne bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle ayrı takılmaya devam ettikçe iyice soğuruz birbirimizden diye korkuyorum
Süperİyi akşamlar Hanımlar,
Bugün normalde dışarı işlerini halletme günüydü ancak iş yerinde bugün denetim olduğu için o işler yarına kaldı.
Bugüne planladığım açık renklileri yıkama ve oyuncak odasını düzenleme işlerini hallettim.
Oyuncakları önemsiyorum. Doğru seçilmiş oyuncakların çocukların gelişimine çok faydası olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Ela okulu anlatan bir çocuk olmadığı için kurduğu oyunlardaki diyaloglar üzerinden gün içinde yaşadıkları hakkında bilgi sahibi oluyorum.
Ancak oyuncak çok hızlı biriken ve evi işgal eden bir eşya türü olduğu için düzenli ayıklama gerektiriyor.
Ben de bugün büyük bir çöp poşeti oyuncak çıkardım. Yarın belediyenin kumbarasına atacağım.
Odanın düzenlenmiş görselini ekliyorum.
Süpero kitaplığı nereden aldınız acaba ikea mı ? Ben de bir kitaplık almayı düşünüyorum oğlumun odası için ama yere koyulanlarından mı yoksa bu tarz mı alsam bilemedim
Ben de sayenizde gaza geldim oğlumun çekmecesini düzenledim, küçükmüşler vardı onları çıkardım son hali bu
Teşekkür ederim. 13 aylık olduElinize sağlık, gayet güzel görünüyor. Kitaplığı eşim çizmişti, mobilyacıya yaptırmıştık. Oğlunuz kaç yaşında?
Minnoşmuş daha:) Bu tarz kitaplık daha iyi olur onun için. Benim büyük kızım 5,5 yaşında. Artık yavaştan normal kitaplığa geçiyorum.Teşekkür ederim. 13 aylık oldu
inciitanesi ve R Roasanayma çocuktan sonra eşler arası ilişki kesinlikle ekstra özen gösterilmesi gereken bir konuya dönüşüyor. Dün eve internet bağlandı ve Netflix aboneliği aldık. Akşamları ben İpek’i eşim Ela’yı uyuturken yanlarında uyuyakalıyoruz genellikle:))
Dün akşam azmettik, çocukların yanından kalkıp salonda buluştuk ve film seyrettik. Şu an çok uykum var ama hem beraber vakit geçirdiğimiz için, hem de uzun zamandır film seyretmediğim için çok iyi geldi bana.
Cuma akşamlarını haftalık rutine “Eşle baş başa vakit geçirme günü” ilan etmeyi düşünüyorum. Sorma bulma dünyasında görümüştüm bunu, ilk etapta garip gelmişti ama şu an düşününce mantıklı geliyor. Eğer günü sabitlersek her cuma başbaşa vakit geçirmek için gayret ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?