Popüler Konu Verimli Rutin

Şu arabanın içini temizleme olayını ben de sonunda halleder oldum. İpin ucunu bir bıraktım mı etraf benzin, park fişleriyle doluveriyor
Çanta temizleme olayına da el atmam gerekiyor bir onu düzenli yapamadım hemen el atacağım ben de

Az önce 25 dakika süre tutarak tüm evi toparladım ve şu an buna inanamıyorum çünkü oyuncaklar her yerde kıyafetler her yerde salonda iki tane çamaşır askılığında çamaşır vardı ve kitaplar kalemler biraz dağılmış durumdaydı ve sadece 25 dakikada tüm odaların eşyalarını kendi yerlerine koydum iki askı çamaşır topladım katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım mutfağı düzenledim tüm her yer şu an kitap gibi sadece 25 dakikada Instagram’da bir oturunca saatler gidiyor neredeyse 25 dakkada bu kadar iş yapabildiğimi görünce çok sevindim ve çok şaşırdım zamanı nasıl yönetemiyoruz Ki saatler yetmiyor bazen ama 25 dakikada 1 sürü işimi halledebildim

Kitap önerini not aldım. Teşekkür ederim canım

Anladığım kadarıyla geçici bir maddi sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu dönemde kredi kartını iptal etmek kesinlikle mantıklı görünmüyor. Umarım en kısa zamanda düzene koyarsınız canım.

Arabada gerçekten çok ıvır zıvır birikiyor. Çantayı her gün boşaltmak çok iyi sonuç veriyor.

Süre tutarak iş yapmak çok faydalı oluyor gerçekten. Ben bu yöntemi iş yerinde çok kullanıyorum. Yapmak istemediğim bir işe bir süre tanımlıyor ve o süre içinde başka hiç bir şey yapmıyorum. Sonrası huzur:)

Ajandayı bizimle de paylaşır mısınız elecda Mia-
ı

Selamlar Hanımlar,

Bugün evdeyim. Aslında işyerinde 3 gün denetim olacaktı ancak denetçilerin bugün toplantısı varmış. Yarın tekrar gelecekler. Ben de bugünü evde geçireyim dedim.

Pazar günleri çiftlikten verdiğim sipariş Salı günü teslim ediliyor. Bu nedenle haftalık rutinde salı gününü mutfak düzenleme günü yapmıştım.

Sabah kahvaltıdan sonra bütün mutfak dolaplarını tek tek gözden geçirdim. Çaylar azalmış, onları doldurup paketleri attım. Bulaşık makinesi deterjanı az kalmış, onu da sabunluğa doldurup ambalajını attım. Bakliyat ve baharat kavanozlarında eksilenleri tamamladım, alınacakları listeledim.

Çiftlik kargosu gelince buzdolabının içindeki herşeyi dışarı çıkartıp, içini sildim. Gelenleri kaplarına yerleştirdim.

Çamaşır makinesinde de renkliler günü olduğu için sabahtan renklileri attım. Şu an kurutmadalar.

Çocuk odalarına yarın detaylı bakacağım ama bugün kızımım yere attığı kağıtları toparladım. Kurumuş hamur parçalarını çöpe attım. Bir süredir oynamadığı oyuncakları kilere kaldırdım. Nisan ayı başına kadar sormazsa tamamını göndereceğim:)

Ajandayı bizimle de paylaşır mısınız elecda Mia-

ı
Miya Desingn’dan mini miya’yı sipariş ettim canım. Mia- sanırım Life planner ürününü kullanıyor.

Chapters’ı işyerinde kullanıyorum. İş harici takip için cep boyu bir ürüne ihtiyacım vardı. Sağolsun Mia sayesinde buldum:)

Ne demek
Plannerimi seviyorum candır o :)

Hanımlar buzdolabı rafları için bir şey kullanıyor musunuz? Cam cam görüntü canımı sıkıyor açınca buhar oluyor vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…