Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.Süpersiniz. Bu sayfayı da takip ediyorum artık..Böyle kendini geliştiren ve paylaşımlar yapan kişilere hayran kalmamak elde değil..
Günaydın Hanımlar,
İşyerinde bugün ve yarın denetim var. Denetim ekibi gelmeden önce para yönetimi başlığında aklımdakileri yazayım dedim:)
Bu ayın ihtiyaç planlamasına göre almam gereken kot pantolon ve gri hırkayı aldım. Ela’ya mevsimlik mont henüz bulamadım. Hazır avm’ye gitmişken Misafir kitabını da aldım. Bu akşam okumaya başlarım.
Kredi kartsız hayat beklediğimden daha kolay geçiyor. Sadece Pazar günleri atm’ye gidip cüzdanımdaki eksilen para miktarını tamamlamam gerekiyor.
Bu ay Para Yönetimi kapsamında “Babilin En Zengin Adamı” kitabını okuyacağım.
Bahsettiğin kitabı duymadım. Hemen notlarıma alayım:) Aylık periyotta aldığım kitaplardan birinin para yönetimi ile ilgili olmasını istiyorum.Kredi kartımı bende iptal ettim. maaşımdan kalanla idare edebilirim.
"Artık zenginim" kitabını merak ediyorum bende.
Bahsettiğin kitabı duymadım. Hemen notlarıma alayım:) Aylık periyotta aldığım kitaplardan birinin para yönetimi ile ilgili olmasını istiyorum.
Bu arada ne zamandır cep boyu, haftalık ve aylık planlama yapabileceğim bir ajanda arıyordum. Geçen gün yaptığın paylaşım sayesinde aradığımı buldum. Çok teşekkür ederim sana
Teşekkür ederim canımYaa çok mutlu oldum elecdam :) Güle güle kullan.
Mart Ayı İstek/İhtiyaç Listesi
- Kıyafet: Mavi bir kot pantolona, gri bir hırkaya bir de sneaker çorabına ihtiyacım var. Ela’ya mevsimlik bir mont almam gerek.
- Etkinlik: Ela ile bu ay devlet tiyatrosunda bir oyuna bir de devlet opera balesindeki çocuk operasına bilet almaya karar verdim. Devlet tiyatrosuna 10 Marta, diğerine 24 Marta planlama yapacağım.
- Kitap: Bu ay almayı düşündüğüm kitaplar
Roman: Misafir- Nermin Yıldırım
Para Yönetimi: Babilin En Zengin Adamı
Kişisel Gelişim: 4 Anlaşma
Pedogoji: Seninle Başlamadı
Bu ay kitap klübümüzde Misafir romanını okumaya karar verdik. Dokunmadan’ı çok beğenmiştim. Bu kitabı da çok merak ediyorum.
Hoş buldumÇok teşekkür ederim.
Hoş geldiniz
Eğer doğru kullanabiliyorsan kapatmana da gerek yok aslında. Ben kullanmayı bir türlü beceremedim:)
İnternetten alışveriş yaparım.
yaşadığım yerde her ürün bulunmaz
Kartsız asla derdim ama bir süre sonra durup düşündüğümde
Olmayan maaşımı borca bağlıyordum, taksitlerle.
sadevehuzurlu bir konuşmamızda yarının garantisi yok demişti.
Şuan hayat felsefem bu diyebilirim.
Umarım hedeflerine ulaşırsın...