Çok sevindimHanımlar günaydın,
Dün gece 1:00’de İpek Hanım dünyaya gözlerini açtı. İkimiz de gayet iyiyiz. Hepinize sevgiler
Hanımlar günaydın,
Dün gece 1:00’de İpek Hanım dünyaya gözlerini açtı. İkimiz de gayet iyiyiz. Hepinize sevgiler
Hanımlar günaydın,
Hanımlar günaydın,
Hanımlar günaydın,
Çok sevindim
Hep güzel haberlerinizi almak dileği ile...
Sağlıkla ve huzurla büyüsün. Çok mutlu oldum
ah hoşgeldin ipek...
çok sevindim ..
hayırlı olsun sağlıkla huzurla neşeyle büyüsün ..
sana da tez şifalar kardeşim...
ipeğimiz hoşgeldi
gözün aydın, doğum hikayeni merakla bekliyorum.
İpek hanıma da mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum
Tebrik ederim gözünüz aydın canım, sağlıklı, huzurlu,mutlu bir hayat diliyorum sizlere
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumAllah anneli babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bir hayat dilerim İpek Hanım a.
Hanımlar günaydın,
Hanımlar günaydın,
Hoşgeldin İpekHanımlar günaydın,
Gözünüz aydınHanımlar günaydın,
Hanımlar günaydın,
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla büyütsün ins.
Geçmiş olsun sana da. Benim yerime de kokla: )
Gözün aydın :) Hoşgeldi İpek. Darısı başımıza işallah.
elecda bebeğinin ömrü güzel uzun olsun inşallah hep mutlu olsun.
Hoşgeldin İpek
Analı, babalı büyüsün .
Hoşgelmiş İpek kız
İzindeyim sırf doğum oldu mu diye sayfaya bi bakıp kaçıyordum
Gözün aydın olsun sana da geçmişler olsun arkadaşım
Tebrikler canım. Gözünüz aydın. Dünyaya bir prenses daha teşrif etti :) ikinizin de iyi olmasina çok sevindim. Umarım ela da iyidir.
Bol bol kokla benim için, ama ayaklarını öp lutfen. Opmeyi en sevdigim yerlerden biri bebek ayagi :)))
Gözünüz aydınsen nasılsın?
Çok teşekkürler hepinizegüle güle büyüt yavrucuğunu....hayırlı evlat olsun inşallah...