herkese merhaba arkadaşlarım..
sizlerin fikirlerine önerilerine ihtiyacım var... maalesef üstesinden gelemediğim bi durum içindeyim..
oğlum 24 aylık .. ben çalışan bi anneyim..oğluma normalde annem benim evimde bakıyordu ve işimle evim yakın olduğundan öğle araları gidip görebiliyordum ..şimdi yayladayız ve ben işe 40dk lık mesafe ile git gel yapıyorum..sorun şu annem daha önce 2 kez anjio oldu 15 gün içerisinde.. şimdilerde nadirende olsa rahatsızlanıyor ki artık oğlumun peşindende koşturamıyor yoruluyor..biraz da sıkıldı sanırım ; açıkca söylemese de davranışlarından anlayabiliyorum..
bu hafta oğluma eşim baktı : ama artık annem en azından yayla dönemi bakmayacak dinlenecek..
k validemler çok yoğun iş döneminde o da gelip bakamıyor ve ben aile dışından birine oğlumu emanet etmek istemiyorum 2 ay için...
nasıl bir yol önerirsiniz.. kendimi çıkmazda hissediyorum desteğinize ihtiyacım var...
elecda
insanlar başkasının eşyalarını çok da özenli kullanmayabiliyor maalesef.. bencede uygun fiyatlı almak daha akıllıca..
söylediğin marka hakkında bilgim yok ancak 1 yıldır rowentanın toz torbalı bi süpürgesini kullanıyorum 800tl ye almıştım çok kullanışlı ve emiş gücü vs çok güzel..