Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

Salı günü 40+0’da rutin kontrolümüz vardı. Nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı. Doktorum vajinal muayene yapacağını söyledi. Muayene esnasında epey canım yandı ve sonrasında da kasıklarımdaki ağrı geçmedi. Akşam 20:00’de görümcem kendi kızı ile Ela’yı parka indirdi. Yaklaşık 5 dakika sonra suyum geldi:)) Ela’nın böyle birşeye tanık olmamasını çok istemiştim. Çok şükür o yokken oldu ve biz apar topar hastanenin yolunu tuttuk.

Hastaneye vardığımızda sancı ve açılma başlamıştı. 21:00’de yatışım yapıldı. Yaklaşık 4 saatlik sancı ve bol bağırmalı doğum sonucunda gece 01:16’da İpek Hanım dünyaya geldi.

Epidural istemedim. Ela’da istemiştim, yapılırken suyum geldi ve işler karıştı. Sonrasında da bacaklarımdaki uyuşmanın geçmesi ve toparlanmam zaman almıştı. Epiduralsiz sancılar kesinlikle daha zordu ama doğum sonrası kolaydı. Hemen kalkabildim bu sefer yataktan.

3300 gr ve 48 cm olarak dünyaya geldi. Hastanede 24 saati doldurunca kalp tarama testi yapılıyormuş. Bu nedenle 2 gece kaldık. Dün öğlen hastaneden çıkıp eve geldik.

Çok güzel bir doğum hikayesi.

Güzel mesajınız için çok teşekkür ediyorumHoşgeldiniz

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah evlatlarımız iyi insanlarla karşılaşırlar. Ben de çok öptüm seni:)

Selamlar,

Kaç gündür yazmaya niyetleniyorum, bir türlü olmuyor. Şimdi İpek uyurken, Ela’da çizgi film seyrederken bir selam vereyim istedim.

Emzir, alt değiştir, uyut döngüsü içerisinde yuvarlanıp gidiyoruz:)) Ela kardeşine sevgi dolu yaklaşıyor ancak bize karşı son derece hırçın. Elimizden geldiğince soğukkanlı olmaya çalışıyoruz.

Doğal içerikli pişik kremi ve banyo sabunu arayışındayım. Hastaneden bepantol ve bioderma abc jel verdiler. Şu an onları kullanıyorum ancak içim rahat değil. Önerebileceğiniz ürün varsa çok sevinirim. Bir de aranızda zeytinyağını pişik önleyici olarak kullanan oldu mu?

Ben saf zeytinyağı kullandım aylarca. Bir kere pişik olmadılar. Tavsiye ederim.

Benim de çok yakın bir arkadaşı kullanmıştı onun tavsiyesiyle en baştan öyle başladım. İyi ki de öyle yapmışım. Ne zamanki yurtdışına geldik (artık bir yaşını geçtiler) burda da saf zeytinyağı bulmak imkansız bu yüzden pişik kremi aldım valla bildiğin popoları kırmızı oluyor pişikten

Saf zeytinyağıni azıcık isitip sonra fisfisli şişelere koyup kullandılar benim arkadaşlar çok memnun kalmislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…