Popüler Konu Verimli Rutin

ben hala kullanıyorum. saf zeytinyağını ısıl işlemden geçirerek asitini almışlar. o şekilde hazırlatmış teyzem bana doğumda hediye getirdi. fıs fıslı şişelere koydum o şekilde kullanıyoruz. pişiği engelliyor ama en sevdiğim özelliği popoya kaka yapıştırmıyor kaka temizliği çook kolay oluyor :)

Selam elecda
Kullanıcı deneyimimi söyleyemeyeceğim ama marka olarak ben burt's bee sin ürünlerini güvenerek kullanıyorum kendimde.
Bebek için de vücut losyonunu aldım. İçeriklerini incele istersen belki beğenirsin

Saf zeytinyağıni azıcık isitip sonra fisfisli şişelere koyup kullandılar benim arkadaşlar çok memnun kalmislardi
Aynen bu yöntemi kullanacağım. Zeytinyağını sipariş verdim. Fısfıslı şişeyi de ayarlayıp başlayayım.

Selamlar Hanımlar,

Dün epey uykusuz bir gece geçirdikten sonra bugün emzik operasyonuna başlamaya karar verdik:) Hastane 1 ay kullanmayın demişti ancak bir ayı çıkaramacağımıza karar verince bence tarihin en önemli icadı olan emzik ile kızımı tanıştırmış bulunuyoruz:)

Şu an kayınvalidem, bakıcı ablamız, eşim be Eloş evdeyiz. Kayınvalidem yemekleri yapıyor, mutfak topla bulaşık işlerine bakıyor.

Bakıcı ablamız sabah gelip Ela’nın kahvaltısını yaptırdıktan sonra beraber parka çıkıyorlar. Sonra gelip oyun oynuyorlar. Çamaşır ve süpürme silme işlerini de Ela’dan fırsat buldukça hallediyor.

Eşim market, sgk, eczane misafirlere börek-çörek vb. dışarı işlerinin peşine koşmakla meşgul. Gece mesaisinde de bebeğin gazını çıkartıp altını değiştirmekle görevli:))

Bense hiç durmadan emzirdiğim bir döngü içerisindeyim. Dün saçlarımı oldukça kısa kestirdim. Günlük duş almak için çok kısıtlı vaktim var bir de uzun saç yıka işi beni epey zorluyordu. Kısa bob modeli kestirdim. Pek rahatım.

Evin yemek bütçesi 3’e katlamış vaziyette. Evde 4 yetişkin 1 çocuk 3 öğün yemek yiyince ve bir de gelene gidene sürekli birşeyler alınınca durum bu oldu.

Evin düzeni de kayınvalidem ve bakıcı abla tarafından ele geçirildiği için hiçbir eşyayı olması gereken yerde bulamıyorum:)) Biraz rutine girdiğimizde tekrar evimin düzenini geri alacağım inşallah.

günaydın hanımlar

elecda canım ben de emziği 1 aydan önce verdim bir zararını da görmedim :) bir de zeytinyağını biraz ısıtıp kokusu çıkınca kullanıyorum ben. watsons’dan da sprey şişe almıştım 2 tane, çok kolay oldu. zeytinyağını halen kullanıyorum. yalnız kızım başlarda çok pişik problemi yaşadı beze alışana kadar bepanthole de kullandım ben. bir dönem yara olmaya yüz tutunca kısa bir süre desitin kullanmak zorunda kaldım. hale’n de ara ara hassaslaştığında bepanthole kullanıyorum. ama diğer zamanlar zeytinyağı, özellikle ayak altlarında da kullandım bence gaz problemi yaşamamızın en büyük nedeni zeytinyağı oldu böylece.
kolaylıklar

Çok teşekkürler canım. Eşim watsonsa uğrayacak, ben de o şişeleri çok severek kullanıyorum.

Merhabalar hanımlar,

işe başlayalı 2 hafta oldu, halen evi işi ve kıza bakma sürecini oturtabilmiş değilim.

Misyon bildirgeme uygun olarak saçıma çekidüzen verdirip, belirlediğim süre boyatmayacak şekle soktum hayırlısıyla :)

İşe başlamama karşın yalnızca roseama uygun bir bb krem ve normal bir concealar aldım o kadar. onun dışında kozmetik ürün almıyorum.

Kaşlarımı yaptırmamaya karar verdim, vazelin biraz toparladı ben kahkül kestirdim açığı kapatıyor gibi :)

haftanın 3 günü mutfak ve banyo tezgah rutinimi kesin devam ettiriyorum ama 2 gün fire veriyorum

bu hafta bayram öncesi hafta olduğu için bir cesaretle rutinimi eksiksiz yerine getirmeye çalışacağım, bir alıştırma aşaması olacak benim için, topiğe rapor edeceğim.

vazelin klasik vazelin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…