Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın Kızlar,
elecda elektrikli süpürge olarak ben philips maraton aldım ama eşim arnica tesla alalım demişti 3 te biri fiyatına sonra onu almadığıma pişman oldum. Eşimin fikrini değerlendirip arnica alan arkadaşı çok memnunmuş. Ben açıkçası verdiğim paraya değmediğini düşündüm kullandıkça bizim makinenin.

Elecda senin boyuna hayran kaldım ne kadar şanslısın istediğin kıyafeti tercih edebilirsin herkesin isteyeceği bir boy esin de uzun boyluysa ela ve ipek de bu konuda şanslı olacaklar
Eşim 1.85, Ela’nın boyu da uzun gidiyor şimdilik ama ileride nasıl olur bilemem.

Aslında küçük yaşlarda uzun boylu olmak dezavantaj yaratıyor zira ilkokuldan lise sona kadar hep en arka sıraya oturtuldum. İstiklal Marşında o bayrak hep bana tutturuldu

Dün akşam eşim işten gelince arnica tesla diye bir süpürge, hepsi buradada 600 küsur yorum almış ve neredeyse hepsi olumlu. Philips maratonun yarı fiyatına. Bence onu alalım, ablaya 1600 liralık makine teslim etmeyelim dedi:))

Ben dün kararsız kalmıştım, sabah sen yazınca eşime dedim ki fikirlerine güvendiğim bir arkadaşım da arnica tesla iyi diyor, ver siparişi:)

Teşekkürler canım

Günaydın Hanımlar,

Dün evdeki temizlikten sonra bugün İpek Hanım’ın şifonyerini yerleştireceğim. Yatak odamızda küçük bir köşe yaptım onun için. Fotoğrafını ekliyorum.

Bu sefer eşyalarının bu şifonyere sığacak kadar olmasına dikkat edeceğim. Ela’da sanki dağ başında yaşıyor ve avm’ye bir daha ulaşamayacakmışım gibi alışveriş yapıp, evin bebek eşyaları tarafından istila edilmesine sebep olduğum için, akıllandım aynı hataya düşmeyeceğim

Eklentiler

• 0C97E4C9-925D-468E-BDC1-F9DE23F5413E.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 289
Bitki terapimden sipariş ettiğim koltukaltı kremi dün geldi. 2 gündür kullanıyorum. Ter kokusu problemi yaşamadım. Bu ürünün kokusu tuvahealing’e göre daha hafif, bu nedenle benim tercihim bitki terapimin ürününden yana oldu.

elecda şifonyer ve beşiğine bayıldım. :) Ben de bebeğe ayrıca oda yapmama kararı aldım. Yatağımın yanına bir park beşik aldım. Misafir odasındaki ıvır zıvır koyduğumuz dolaba ise şifonyerini oluşturmayı düşünüyorum.(Tabi içindeki bir yığın şeyi eledikten sonra) Doğduktan sonraki duruma göre belki kendi dolabımız içerisinde ona bir yer ayarlayabilirim. Oluşturacağın düzen açısından takipteyim. :)

Sevgiler

Bunlar Ela’nın beşiği ve şifonyeriydi:)) Biz büyüyen beşikli koca bir oda takımı almıştık Ela’ya. Bu şifonyerin bir yatağı, komidini, koca bir dolabı ve çalışma masası daha var yani

Sonra ne oldu, o oda dekor olarak kaldı, biz kızımla 3 sene aynı odada yattık. 3 yaşını doldurunca da dolap ve çalışma masası boyuna büyük geldi ve kullanamadı. Biz de yeni oda yaptık

Şimdi o oda genç odası olana gelene gidene hizmet ediyor. Eloş 7 yaş civarına gelince oraya geçiririm. Küçük de Ela’nın şu anki odasına geçer diye düşünüyorum ama bakalım:))

Senden aldığım fikir doğrultusunda ben de ayrı oda yapmama kararı aldım zaten. Park beşik istenilen her yere rahat taşınır diye düşündüğüm için aldım. Yoksa ilk çocuk heyecanıyla ben de yepyeni bir oda tasarlayabilirdim bebek için :)

Bebek arabası ve puset ilk aldıklarımız olarak evin içinde büyük bir kalabalık oluşturdu bizde. Onlar için ayrı bir yerin var mı?Nasıl çözümledin acaba? Sadeleşme süreci başlangıcındayım ve evin içinde 1 odayı neredeyse depo gibi kullanmak zorunda kaldık. Beni çok rahatsız ediyor.

Bizimki baston puset olduğu için kiler gibi bir dolabım var, katlayıp oraya kaldırdım. Puset oto koltuğu olan arabanın bagajında, ev tipi ana kucağı gibi olanda dolap ile duvarın arasına sıkıştırdım:))

slm ben geriye dönüp mesajları yeni okudum anca zaman buldum. Bence en iyisi kreş zaten önerilmiş. Bence bir buçuk yaşından itibaren çocuklar dinamik, yaşıtlarının olduğu ve eğitici ortamlarda bulunmalı gün içinde.

Aşağı yukarı aynı markaları aynı şekilde deneyimlemişiz :) Ben de Philips diyorum. Annem de Bosch var bence o da iyi bu arada şimdi aklıma geldi. elecda

Son düzenleme:
Evde olmak çok yorucu yahu. İnsanın gözüne sürekli birşeyler takılıyor

İpek Hanım’ın çekmeceleri bitirdim sayılır. Şu an 0-3 ay ve 3-6 ay kıyafetleri var. Her ikisini de en alt çekmeceye konmari usulu koydum . Sol taraf 0-3 ay, sağ taraf 3-6 ay olacak şekilde düzenledim. Ela 0-3 ayları yaklaşık 1 ay giymişti.

Orta çekmeceye battaniyeleri ve banyo havlusunu koydum. Şu an 2 adet penye battaniye, 1 banyo havlusu, 1 müslin örtü, 1 örgü ve 1 polar gibi bir battaniyesi var.

En üst çekmeceyi ise alt değiştirme çekmecesi yaptım. Bezler, ıslak mendil, pamuk, alt değiştirme örtüsü ve minderi de burada yer alıyor.

Ebeveyn banyodaki dolaba şampuan ve bebek yağını koydum. Alt dolapta ise yıkama filesi, kovası ve maşrapası var. Diğer odalarda hiç eşyası kalmadı.

Kısa Video Önerisi
Youtube-Jose Mujica’dan Hayat Dersi
MERHABA Sizi dün keşfettim keşke daha önce görseydim ..zaten sürekli kişisel gelişim araştırmaları yaparım videolar izlerim..hep isterim ama tam bir rutin oluşturamam malesef hep bu durum beni üzer kendime kızar dururum...hep bir suçluluk duygusu...2 kızım var 6 ve 4 yaşında oldukça hareketliler....sizin yazılarınızı okuduktan sonra evimde fazlaca gereksiz eşya olduğu kanaatine daha fazla vardım...bundan 3 ay önce çocuk eşyalarımı ihtiyacı olan suriyeli ailelere vermiştim...sanırım daha fazlaca var çünkü işimi hiç bitiremiyorum derhal bugun kolilere konulacak ihtiyacı olan ailelere verilecek...
çok mutlu bir ailem var çok şükür ama motive olmadan hiçbir işe başlayamıyorum... kilo sorunum var bir türlü diyete başlayamıyorum.bakımlı bir bayanımdır ancak kilomu kafama taktığım için kimseyle karşılaşmak istemiyorum.kilomdan utanıyorum....165 boy 75 kilo...şuan 56.sayfanızı okuyorum bana inanılmaz bir heves bir istek geldi ve internetten canan karatayın kitaplarını sipariş verdim ...muhtemelen salı günü elime ulaşacak...anlayacağınız hem evimi hem bedenimi arındaracağım...begendiğiniz kitapları,filmleri herdaim önerilerinizi bekliyorum...sanırım bebek bekliyorsunuz ve kucağınıza almanıza sayılı günler kalmış ALLAH kurtarsın inşallah...sağlıklı hayırlı evlat olsun..kaldığım yerden okumaya devam

Maaşallah çok şirin bir köşe olmuş İpek bebek için. Bizde kızımın yatağını büyüttük fakat normal boyda tek kişilik nevresim takımı kullanamıyorum, yanlardan çok taşıyor. Hm de 135x200 luk nevresim gördüm, kararsızım kumaşı dokuması kalınlığı nasıldır acaba?

Selam elecda :)
Sanırım ipek hala doğmadı değil mi?
Dyson nasıl bozulmuş ya, ben de dyson total animal kullanıyorum 2 sene oldu kediden sonra aldık rahat ettik. Muhtemelen un gibi toz halindeki şeyleri ve ıslak zemini süpürdü yardımcınız. Diğer türlü neden bozuldu aklım almadı. Madem yine o kullanacak o kadar para vermeyin.

Evi toparlamaya eşya azaltmaya çalışıyorum ama nedense istediğim gibi olmuyor şu an ev çok dağınık
Banyoyu elden geçirdim orası içime sindi sadece gerekli şeyler var şu an banyoda. birazdan yatak odasındaki dolapları inceliycem.
Bu evde 1 sene daha oturacağız balkon hariç yaklaşık 55 m2 kullanım alanımız var
Bebeğin de eşyaları gelince iyice ortalık kalabalıklaştı sanki. Her şey üstüme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…