Benim de en büyük hedefim bu kölelik sisteminden çıkmak. Adım adım ilerliyorum ama daha yolum var. İkinci çocukla birlikte yarı evden yarı ofisten bir düzene geçeceğim. Sonrasında bu süreci doğru yönetebilirsem evde olduğum günlere çeşitli aktiviteler eklemeyi istiyorum. Bir yandan da gidrn parayı azaltıp geleni doğru yatırımlara yönlendirmem lazım ki, istediğim zaman işten ayrılma şansım olsun. Ben evde oturabilecek bir profil değilim aslında ama hayat standardımın bir adamın iki dudağının arasında olması canımı fena sıkıyor.Ben hiç bir zaman çok çalışmadım çok çalışmaya karşıyım. Az bir ömrümüz var zaten sabahtan akşama bir sisteme köleakademisyenim istediğim zaman yazıyorum, çiziyorum, sunuyorum, ders veriyorum. Hobilerime zaman ayırıyorum. Şu sıralar gerçi en büyük meşguliyetim 14 aylık iki bebek
Dün çürüğü anestezi yapmadan temizledi ama acı falan hissetmedim. Bugün de kaplamayı yapıştıracak.Geçmiş olsunelecda
hamilelikte diş tedavisi nasıl oluyor ? Merakımdan soruyorum
emzirme döneminde benim de 2 dolgum düşmüştü ve diş hassasiyetim çok fazlalaştı.
Benim de en büyük hedefim bu kölelik sisteminden çıkmak. Adım adım ilerliyorum ama daha yolum var. İkinci çocukla birlikte yarı evden yarı ofisten bir düzene geçeceğim. Sonrasında bu süreci doğru yönetebilirsem evde olduğum günlere çeşitli aktiviteler eklemeyi istiyorum. Bir yandan da gidrn parayı azaltıp geleni doğru yatırımlara yönlendirmem lazım ki, istediğim zaman işten ayrılma şansım olsun. Ben evde oturabilecek bir profil değilim aslında ama hayat standardımın bir adamın iki dudağının arasında olması canımı fena sıkıyor.
Nasıl bir iş düşünüyorsun? Kendi işi olan insanların daha fazla çalıştığını gözlemliyorum.Bende 4-5 yıl sonra kendi işimi kurmak istiyorum.
Dün çürüğü anestezi yapmadan temizledi ama acı falan hissetmedim. Bugün de kaplamayı yapıştıracak.
milyonerim diyosunnnnSen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Öyle devam ettim. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse
Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Öyle devam ettim. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse
Borsa riskli iş bilmeyenin elinde patlayabilirelecda mavimli şu borsa işi benimde kafama yattı ama cesaret edemiyorum 1000 tl ile denene yapmayı düşünüyorum ama ya batarsam, ufak ama geri dönüşümlü yatırımlar istiyorum , ama elimdeki şartlarla zor gözüküyor..
Bu arada harcamalarım çok planlı, ihtiyaç dışı birşey almıyorum...
Hani para ufak çaplı biriktirsem bile oldugu yerde duruyor, bir + saglamıyor..
Neler yapsak nasıl yapsak bilemedim
Dövize altına falan da yatırabilirsin ne de olsa hepsi her daim artıyorelecda mavimli şu borsa işi benimde kafama yattı ama cesaret edemiyorum 1000 tl ile denene yapmayı düşünüyorum ama ya batarsam, ufak ama geri dönüşümlü yatırımlar istiyorum , ama elimdeki şartlarla zor gözüküyor..
Kredisiz zor. Ben de ilk evimde 5 sene kredi kullanmıştım. Değer kazanacak ev almak gerekiyor. Kriter bu benim. Mesela İstanbulun bazı semtlerinde ev çok ucuzdu ama bu yerler hızlıca popüler oldu evlerin fiyatları 3 e 5e katlandı. Ya da sıfırdan yapım aşamasında ev alıp değerlenmesini de bekleyebilirsin.tamda bugünün konusuna parmak bastın..
sahiii nasıl ev sahibi olunur kredisiz?
bir de sen neler yaptın bilmek isterim? yardımcı olursan sevinirimm
Küçük çapta milyonermilyonerim diyosunnnn
Ben de ilk doğumumdan sonra bu tarz acıları bir küçümseme hali oluştuiyiymiş o halde, ben hamile halimle dayanabilir miydim bilmiyorum
Valla doğru söyledi bence
Benim aklımda şöyle bir plan var:elecda mavimli şu borsa işi benimde kafama yattı ama cesaret edemiyorum 1000 tl ile denene yapmayı düşünüyorum ama ya batarsam, ufak ama geri dönüşümlü yatırımlar istiyorum , ama elimdeki şartlarla zor gözüküyor..
Bir üst level’a geçiş yapayım diyorsun:))Borsa riskli iş bilmeyenin elinde patlayabilirelecda ben bu işi bilen birinden yardım aldım borsada oynarken. Senin şu blogtaki milyoner yurtdışı borsasını anlatıyor bir inceleyeceğim onu. İlgimi çekti