Popüler Konu Verimli Rutin

Bu durum hakikaten çok garip. Birebir aynı hissiyat içerisindeyim:)) 2 gündür sürekli kızımızdan bahsediyoruz, gün içinde kırk kere fotoğrafına bakıyorum ama başbaşa ve kendi başına zaman geçirmek bana da çok iyi geldi.

ben de bu levele geçmek istiyorum :) yeğenim anneannesinde kalıyor okullar kapandığından beri, haftada 1 eve uğruyormuş sizi özledim geldim diyormuş:KK45:

çocuk işi pek karmaşık bir şey, hayırlısıyla bi 30 yaşına gelsinler de :rolleyes::KK70:

Benim ilk 16 hafta sürekli kusmakla geçti. Sadece kraker ve leblebi ile beslendim. Çok kötü bir dönemdi. 16. haftafan sonra ise genelde şöyle beslendim:

Kahvaltı- 08:00: 2 adet haşlanmış yumurta, beyaz peynir, siyah zeytin, ceviz, domates, biber, salatalık

Öğlen Yemeği-12:30 Çorba, Ana Yemek, Salata

Ara öğün-15:30 1 Elma, 1 avuç ceviz

Akşam Yemeği 19:00 Çorba, Ana Yemek, Salata, Yoğurt

Öğlen yemeğini işyerinde yiyorum. Pilav, makarna genelde almıyorum. Canım isterse de az alıyorum. Tavuk yemiyorum. Tavuk çıktığı günler sandviç yapıyorum. Tatlıyı da genelde almadım. Ekmek zaten yemiyorum.

Sadece Pazar günü sabah kahvaltısında tava böreği, simit, krep vs. hamurlu birşeyler tüketiyorum. Canım ne istiyorsa onu yiyorum.

Akşam yemeğinden sonra yatana kadar hiçbir şey yemiyorum. Beni rahatsız ediyor ve reflüyü arttırıyor.

teşekkür ederim bilgiler için. antalya sıcağında yumurta yiyemiyorum. midem iyice kötü oluyor. anlattığın bu düzende 25 kg verdim doğumdan sonra. 6 kg geri aldım ve 72 kg ile başladı bu hamilelik. max 78 kg ile gitmek istiyorum doğuma. ben de yeniden yediklerime dikkat etmeye başlayacağım:anneadayı:

Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Öyle devam ettim. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse :-):rolleyes:

Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse :-):rolleyes:

hikayeni okumayı çoook isterim. hayaller finansal özgürlük hayatlar 8-5:30 mesaiii:confused:

Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Öyle devam ettim. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse :-):rolleyes:

Ooo Hayırlı olsun :)

teşekkür ederim bilgiler için. antalya sıcağında yumurta yiyemiyorum. midem iyice kötü oluyor. anlattığın bu düzende 25 kg verdim doğumdan sonra. 6 kg geri aldım ve 72 kg ile başladı bu hamilelik. max 78 kg ile gitmek istiyorum doğuma. ben de yeniden yediklerime dikkat etmeye başlayacağım:anneadayı:
Ben de 72 kilo başlamıştım hamileliğime benimki ikiz gebelikti. 82 kilo ile bitirdim. Şimdi kiloları vermekle meşgulüm :halay:

elecda elecda 'nın önerdiği sayfayı 2 gündür okuyorum.
Henüz tasarruf ile ilgili değişik bir yoruma denk gelmedim ama borsa için verdiği bilgileri sevdim.
Borsa işi hiç anlamadığım bir konu boş zamanımda daha detaylı okuyup bilgi edineceğim

hikayeni okumayı çoook isterim. hayaller finansal özgürlük hayatlar 8-5:30 mesaiii:confused:
Ben hiç bir zaman çok çalışmadım çok çalışmaya karşıyım. Az bir ömrümüz var zaten sabahtan akşama bir sisteme köle :KK43: akademisyenim istediğim zaman yazıyorum, çiziyorum, sunuyorum, ders veriyorum. Hobilerime zaman ayırıyorum. Şu sıralar gerçi en büyük meşguliyetim 14 aylık iki bebek :KK59:

Ben de 72 kilo başlamıştım hamileliğime benimki ikiz gebelikti. 82 kilo ile bitirdim. Şimdi kiloları vermekle meşgulüm :halay:

oğlum tedaviyle oldu 79 ile başladım 93 ile bitirdim. 9 aylık olunca karatay diyeti ile 66 kg düştüm. sonra iş yeri stresi derken hop 6 kg geldi 72 oldum o arada da yeni miniği öğrendik. hala 72.0 kg olarak devam ediyorum. surekli ekmek, makarna , leblebi, kraker yiyorum. son 2 hafta sonra midem düzelir. yeniden sağlıklı beslenmeye geçiş yapacağım.

ikizlerle kilo vermek daha hızlı olabilir şanslısın .

ben de bu levele geçmek istiyorum :) yeğenim anneannesinde kalıyor okullar kapandığından beri, haftada 1 eve uğruyormuş sizi özledim geldim diyormuş:KK45:

çocuk işi pek karmaşık bir şey, hayırlısıyla bi 30 yaşına gelsinler de :rolleyes::KK70:

Çocuk işi gerçekten karışık:)) Bu arada haftasonu parkta bir kadın kızıma “Ay sen abla mı olacaksın” dedi. Kızım “O iş biraz karışık” diye cevap verdi:))) Aklıma geldi şimdi sen yazınca:)

Ben şunları yemeyeceğim diye kendimi şartladığımda kıtlık psikolojisine girip yemeyeceğim dediklerimi yediğimü fark ettim:) O yüzden tavuk ve asitli içecek harici kendime sınır koymadım. Önüme konduğunda “Bu kaloriyi almaya değer mi? Canım bunu yemek istiyor mu?” diye soruyorum kendime. O anki iç sesime göre hareket ediyorum.

Borsa da daha önce hiç yatırım yapmadım ama öğrenmeyi istiyorum ben de. Mr. Milyoner’in web sayfasında borsaya yeni başlayacaklar için diye bir yazı vardı. Orada yazanlara katılıyor musun? Bir de hisse senedini aldın. Ne zaman satacağını neye göre belirliyorsun? Senin kendi kriterlerin neler bu konuda?

elecda elecda 'nın önerdiği sayfayı 2 gündür okuyorum.
Henüz tasarruf ile ilgili değişik bir yoruma denk gelmedim ama borsa için verdiği bilgileri sevdim.
Borsa işi hiç anlamadığım bir konu boş zamanımda daha detaylı okuyup bilgi edineceğim
Tasarruf kısmını henüz yazmamış. Ben de bekliyorum o bölümü:) Borsayı öğrenmek lazım gerçekten.

X