- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
Bu durum hakikaten çok garip. Birebir aynı hissiyat içerisindeyim:)) 2 gündür sürekli kızımızdan bahsediyoruz, gün içinde kırk kere fotoğrafına bakıyorum ama başbaşa ve kendi başına zaman geçirmek bana da çok iyi geldi.
Bunun başıma geleceğini biliyordum
Seni bilgilerini bizimle paylaşmaya davet ediyorum
Benim ilk 16 hafta sürekli kusmakla geçti. Sadece kraker ve leblebi ile beslendim. Çok kötü bir dönemdi. 16. haftafan sonra ise genelde şöyle beslendim:
Kahvaltı- 08:00: 2 adet haşlanmış yumurta, beyaz peynir, siyah zeytin, ceviz, domates, biber, salatalık
Öğlen Yemeği-12:30 Çorba, Ana Yemek, Salata
Ara öğün-15:30 1 Elma, 1 avuç ceviz
Akşam Yemeği 19:00 Çorba, Ana Yemek, Salata, Yoğurt
Öğlen yemeğini işyerinde yiyorum. Pilav, makarna genelde almıyorum. Canım isterse de az alıyorum. Tavuk yemiyorum. Tavuk çıktığı günler sandviç yapıyorum. Tatlıyı da genelde almadım. Ekmek zaten yemiyorum.
Sadece Pazar günü sabah kahvaltısında tava böreği, simit, krep vs. hamurlu birşeyler tüketiyorum. Canım ne istiyorsa onu yiyorum.
Akşam yemeğinden sonra yatana kadar hiçbir şey yemiyorum. Beni rahatsız ediyor ve reflüyü arttırıyor.
Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse
Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Öyle devam ettim. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse
Ben de 72 kilo başlamıştım hamileliğime benimki ikiz gebelikti. 82 kilo ile bitirdim. Şimdi kiloları vermekle meşgulümteşekkür ederim bilgiler için. antalya sıcağında yumurta yiyemiyorum. midem iyice kötü oluyor. anlattığın bu düzende 25 kg verdim doğumdan sonra. 6 kg geri aldım ve 72 kg ile başladı bu hamilelik. max 78 kg ile gitmek istiyorum doğuma. ben de yeniden yediklerime dikkat etmeye başlayacağım
Mia slm canım sağolasın :)Ooo Hayırlı olsun :)
O hızla artacaktır dikkat edersenizEşimde ticaretle uğraşıyor ve birçok yatırım yapıyor.
Başlangıçta giderler çok oldu ama şimdilerde kazanmaya başladık çok şükür.
Ben hiç bir zaman çok çalışmadım çok çalışmaya karşıyım. Az bir ömrümüz var zaten sabahtan akşama bir sisteme kölehikayeni okumayı çoook isterim. hayaller finansal özgürlük hayatlar 8-5:30 mesaiii
Mia slm canım sağolasın :)
O hızla artacaktır dikkat ederseniz
Ben de 72 kilo başlamıştım hamileliğime benimki ikiz gebelikti. 82 kilo ile bitirdim. Şimdi kiloları vermekle meşgulüm
ben de bu levele geçmek istiyorum :) yeğenim anneannesinde kalıyor okullar kapandığından beri, haftada 1 eve uğruyormuş sizi özledim geldim diyormuş
çocuk işi pek karmaşık bir şey, hayırlısıyla bi 30 yaşına gelsinler de
Gelecek tabi Ms. MilyonerBunun başıma geleceğini biliyordum
Ben şunları yemeyeceğim diye kendimi şartladığımda kıtlık psikolojisine girip yemeyeceğim dediklerimi yediğimü fark ettim:) O yüzden tavuk ve asitli içecek harici kendime sınır koymadım. Önüme konduğunda “Bu kaloriyi almaya değer mi? Canım bunu yemek istiyor mu?” diye soruyorum kendime. O anki iç sesime göre hareket ediyorum.teşekkür ederim bilgiler için. antalya sıcağında yumurta yiyemiyorum. midem iyice kötü oluyor. anlattığın bu düzende 25 kg verdim doğumdan sonra. 6 kg geri aldım ve 72 kg ile başladı bu hamilelik. max 78 kg ile gitmek istiyorum doğuma. ben de yeniden yediklerime dikkat etmeye başlayacağım
Borsa da daha önce hiç yatırım yapmadım ama öğrenmeyi istiyorum ben de. Mr. Milyoner’in web sayfasında borsaya yeni başlayacaklar için diye bir yazı vardı. Orada yazanlara katılıyor musun? Bir de hisse senedini aldın. Ne zaman satacağını neye göre belirliyorsun? Senin kendi kriterlerin neler bu konuda?Sen az çok biliyorsun ben ev al sat yaparak milyoner oldum. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Önce borsada başladım sıfırdan. Biraz kazanınca ev aldım yatırımlık, onun değeri yükseldi sattım gene yatırımlık aldım değeri çok yükseldi iki ev aldım falan. Öyle devam ettim. Şimdi Berlinde ev alacağım kısmetse
Hepimizin durumunu tek bir cümle ile özetlemişsin:))hikayeni okumayı çoook isterim. hayaller finansal özgürlük hayatlar 8-5:30 mesaiii
Tasarruf kısmını henüz yazmamış. Ben de bekliyorum o bölümü:) Borsayı öğrenmek lazım gerçekten.elecda 'nın önerdiği sayfayı 2 gündür okuyorum.
Henüz tasarruf ile ilgili değişik bir yoruma denk gelmedim ama borsa için verdiği bilgileri sevdim.
Borsa işi hiç anlamadığım bir konu boş zamanımda daha detaylı okuyup bilgi edineceğim