Eki Görüntüle 2153670 Eki Görüntüle 2153671 Eki Görüntüle 2153672 Kızlar ranza alacağım çocuklarıma
Bir kaç model beğendim büyük ihtimal biz marangoza yaptıracağız
Resim yükleyeceğim sizce hangisi daha iyi olur fikir söylerseniz sevinirim
Anlattığın gibiyim bende yeni yeni sıyrılıyorum ezilen olmaktan:) 24 yaşıma kadar haklarımı savunamayan içime kapanık biriydim
Eşimle evlendiğimde gerçekten cesaret güven verdi bana.
İş yerinde ezilen hep ben olurdum artık karışan yok.
Yani eskiye göre iyi durumdayım :)
Çok teşekkür ederim canım. Okuduğum işi 1 sene yaptım ama:) Sonrasında kaliteye yöneldim.Zekana hayran kalmamak elde değil ayni zamanda akademik başarısı da yuksek bir öğrenciymissin okuduğun üniversite çok güzel
Ben yaş almayı seviyorum yahu:) Saçlarım da hala beyaz yok ancak beyazladığımzaman çok absürt gözükmediği sürece boyatmayı düşünmüyorum. Grili saçlar hoşuma gidiyor:)Elecda sen asla yaslanmayacak bir kadınsın
Ben de sokakta büyüdüm. Acaba bizim dönemde de çocuklara yönelik sapkınlıklar vardı da, sosyal medya vs.olmadığı için farkında mı değildik, yoksa ahlaki sistem gün geçtikçe çöküyor mu karar veremiyorum. Benim de küçükken başıma hiç birşey gelmedi ama sadece şanslıydık belki de.Biz sokaklarda kendi başımıza oynardık korkusuz şimdi ise çocukların başında güvenlik gibi olası tehlikelere karşı müdahale için bekliyoruz
Gerçi köylerde hala sokaklar dolu ama eskisi gibi rahat değil illa ki
Duygularımıza tercüman oluyoruz burası bizlerle çok güzel bi platform
Ben birinciyi beğendim. Altı kolay temizlenir.Eki Görüntüle 2153670 Eki Görüntüle 2153671 Eki Görüntüle 2153672 Kızlar ranza alacağım çocuklarıma
Bir kaç model beğendim büyük ihtimal biz marangoza yaptıracağız
Resim yükleyeceğim sizce hangisi daha iyi olur fikir söylerseniz sevinirim
Anlattığın gibiyim bende yeni yeni sıyrılıyorum ezilen olmaktan
Eşimin etkisi çok ben de de
Hakkknı ara konuş neden öyle oluyor kendini düşün vs gibi telkinlerle biraz toparladı beni
Ana ben deelecda gibi sen gibi isteklerini düşüncesini iş hayatı anlamında net söyleyen biri olmak gayesindeyim
Ne güzel sen de aşmışsın darısı bana
Her haksızlığa uğradığım da oturup ağlardım.
yada en ufak muhabbette yüzüm kızarır utanırdım.
işten çıkmak istesem yada konuşmak istesem annem hep bastırırdı beni
İdare et sesini çıkarma onlar patron...
Eşimle evlenince o hep taviz verme derdi
Eee alışkın değilim ki nasıl savunacağım kendimi
birde patronlar hep hazır cevap 2 cümle kursam 3. de haksız duruma düşen ben olucam :)
gerçekten aylarca düşündüm
yine haksızlığa uğrarsam nasıl davranıcam ne konuşucam her yönüyle düşündüm
Sonra o gün geldi tabi
En yoğun çalışma zamanı
hem laboratuvarda durmadan analiz yapıyoruz
boş kalırsakta vileda çekicekmişiz etrafa
neyse yardımcım kabul edince ses çıkartmadım
birgün yardımcı sabah dr gitti
bende tek başıma dört dönüyorum yetişemiyorum.
en son yardımcımda gelince 1 saat sonra işler bitti
dedikki çay molası verelim
tam içiyoruz patron geldi
ben burda toz görmek istemiyorum diye söyleniyo
anlatıyorum dinlemiyo
dedim yeter her işi bana yüklüyosunuz
sonra iş yapmıyo durumuna düşürüyosunuz
temizlik benim işim değil diye başladım.
ağzıma geleni söyledim
En son biz aileyiz dediği aklımda
bende o yüzden mi bin tl ye çalışıyorum dediğim
sonrasında aldığım zam ve rahat çalışma ortamı :)
Tabi iş yeri hep güllük gülistanlık geçmiyo
anlaşamıyoruz zaman zaman ama eskisi gibi ezemiyo.
uzun oldu biraz :)
Ben de sokakta büyüdüm. Acaba bizim dönemde de çocuklara yönelik sapkınlıklar vardı da, sosyal medya vs.olmadığı için farkında mı değildik, yoksa ahlaki sistem gün geçtikçe çöküyor mu karar veremiyorum. Benim de küçükken başıma hiç birşey gelmedi ama sadece şanslıydık belki de.
Bilmiyorum düşünür müsünüz, ben kızlarıma çekmeceli yatak (yavrulu yatak) kullanıyorum. Yatacakları zaman çekmeceli kısmı çekiyoruz yatıyorlar sabah tekrar yerine itiyoruz. Çocuk odamız küçük olduğu için böyle bir çözüm bulduk.Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için bizde birinciyi beyenmiştik ama ikiz yatak konusunda kararsızım birde bir arkadaş çocuk hasta olunca üst kat çok kötü oluyor demişti
Ama evide eşyaya boğmak istemiyorum
Aslında bende ikiz yatak konusunu düşündümBilmiyorum düşünür müsünüz, ben kızlarıma çekmeceli yatak (yavrulu yatak) kullanıyorum. Yatacakları zaman çekmeceli kısmı çekiyoruz yatıyorlar sabah tekrar yerine itiyoruz. Çocuk odamız küçük olduğu için böyle bir çözüm bulduk.
Ranza odayı kapatıyor gibi geliyor bana, ve bir de belli bir süre sonra üst kata çıkmaktan sıkılıyor çocuklar. Ayrıca alt kat çok basık geliyor bana. Tabii bunlar benim kişisel düşüncem. Fikir olması açısından paylaşmak istedim.
O halde küçük hanımların istediği olsun yapacak bir şey yok:)O
Aslında bende ikiz yatak konusunu düşündüm
Ama kızlarım daha önce ranza istemişti bende olabilir demiştim
Geçengün size yan yana yatak alalım dedim ağlamaya başladılar siz söz verdiniz diye bende ranza modellerine bakmaya başladım artık
Birde alt yatak rahat oluyor mu?
Bilmiyorum düşünür müsünüz, ben kızlarıma çekmeceli yatak (yavrulu yatak) kullanıyorum. Yatacakları zaman çekmeceli kısmı çekiyoruz yatıyorlar sabah tekrar yerine itiyoruz. Çocuk odamız küçük olduğu için böyle bir çözüm bulduk.
Ranza odayı kapatıyor gibi geliyor bana, ve bir de belli bir süre sonra üst kata çıkmaktan sıkılıyor çocuklar. Ayrıca alt kat çok basık geliyor bana. Tabii bunlar benim kişisel düşüncem. Fikir olması açısından paylaşmak istedim.
Doğru evet:)Birde alt kattaki hareket edince üst kattaki sallanıyor :)
Ben de sokakta büyüdüm. Acaba bizim dönemde de çocuklara yönelik sapkınlıklar vardı da, sosyal medya vs.olmadığı için farkında mı değildik, yoksa ahlaki sistem gün geçtikçe çöküyor mu karar veremiyorum. Benim de küçükken başıma hiç birşey gelmedi ama sadece şanslıydık belki de.
Annem beni her gün tembihlerdiBen kucukken bir gun okuldan geldim annem evde yok.
Babam yan sokakta calisiyor
Apartman aile apartmani
Karsida amcalari oturuyor.
Bir adam seni babana gotureyim dedi
Yok ben sizi tanimiyorum hem yolu biliyorum ben gidiceksem giderim dedim
Bana kimse tembihlememistide..
Hala ya gitseydim diye merak ederim ne olurdu..