Popüler Konu Verimli Rutin

Anlattığın gibiyim bende yeni yeni sıyrılıyorum ezilen olmaktan
Eşimin etkisi çok ben de de
Hakkknı ara konuş neden öyle oluyor kendini düşün vs gibi telkinlerle biraz toparladı beni
Ana ben de elecda gibi sen gibi isteklerini düşüncesini iş hayatı anlamında net söyleyen biri olmak gayesindeyim

Ne güzel sen de aşmışsın darısı bana

Ben de sokakta büyüdüm. Acaba bizim dönemde de çocuklara yönelik sapkınlıklar vardı da, sosyal medya vs.olmadığı için farkında mı değildik, yoksa ahlaki sistem gün geçtikçe çöküyor mu karar veremiyorum. Benim de küçükken başıma hiç birşey gelmedi ama sadece şanslıydık belki de.

Her haksızlığa uğradığım da oturup ağlardım.
yada en ufak muhabbette yüzüm kızarır utanırdım.
işten çıkmak istesem yada konuşmak istesem annem hep bastırırdı beni
İdare et sesini çıkarma onlar patron...

Eşimle evlenince o hep taviz verme derdi
Eee alışkın değilim ki nasıl savunacağım kendimi
birde patronlar hep hazır cevap 2 cümle kursam 3. de haksız duruma düşen ben olucam :)
gerçekten aylarca düşündüm
yine haksızlığa uğrarsam nasıl davranıcam ne konuşucam her yönüyle düşündüm

Sonra o gün geldi tabi
En yoğun çalışma zamanı
hem laboratuvarda durmadan analiz yapıyoruz
boş kalırsakta vileda çekicekmişiz etrafa
neyse yardımcım kabul edince ses çıkartmadım
birgün yardımcı sabah dr gitti
bende tek başıma dört dönüyorum yetişemiyorum.
en son yardımcımda gelince 1 saat sonra işler bitti
dedikki çay molası verelim
tam içiyoruz patron geldi

ben burda toz görmek istemiyorum diye söyleniyo
anlatıyorum dinlemiyo
dedim yeter her işi bana yüklüyosunuz
sonra iş yapmıyo durumuna düşürüyosunuz
temizlik benim işim değil diye başladım.
ağzıma geleni söyledim

En son biz aileyiz dediği aklımda
bende o yüzden mi bin tl ye çalışıyorum dediğim
sonrasında aldığım zam ve rahat çalışma ortamı :)

Tabi iş yeri hep güllük gülistanlık geçmiyo
anlaşamıyoruz zaman zaman ama eskisi gibi ezemiyo.

uzun oldu biraz :)

Susunca e söyleseydin e halletseydik de derler
Sen söylemedin ben farketmemişim derler

Sen en güzelini yapmışsın

Valla hazır cevap olup kendini savunmazsa insanlar sürekli iş yüklüyorlar: dalga geçiyorlar:mutsuz ediyorlar ...

Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için bizde birinciyi beyenmiştik ama ikiz yatak konusunda kararsızım birde bir arkadaş çocuk hasta olunca üst kat çok kötü oluyor demişti
Ama evide eşyaya boğmak istemiyorum

Ben kucukken bir gun okuldan geldim annem evde yok.
Babam yan sokakta calisiyor
Apartman aile apartmani
Karsida amcalari oturuyor.
Bir adam seni babana gotureyim dedi
Yok ben sizi tanimiyorum hem yolu biliyorum ben gidiceksem giderim dedim
Bana kimse tembihlememistide..
Hala ya gitseydim diye merak ederim ne olurdu..

Bilmiyorum düşünür müsünüz, ben kızlarıma çekmeceli yatak (yavrulu yatak) kullanıyorum. Yatacakları zaman çekmeceli kısmı çekiyoruz yatıyorlar sabah tekrar yerine itiyoruz. Çocuk odamız küçük olduğu için böyle bir çözüm bulduk.
Ranza odayı kapatıyor gibi geliyor bana, ve bir de belli bir süre sonra üst kata çıkmaktan sıkılıyor çocuklar. Ayrıca alt kat çok basık geliyor bana. Tabii bunlar benim kişisel düşüncem. Fikir olması açısından paylaşmak istedim.

Elecda ve bu topigi takip eden arkadaslar merhaba. İnstagramda bi siteye denk geldim.@kokosabla ismi. Cok guzel ve dogal urunleri mevcut gordum ki. @elecda rosecea ile ilgili bir urun gorunce sen geldin aklima ve samimiyetimle paylasmak istedim. İlgini cekecektir diye dusundum.

O
Aslında bende ikiz yatak konusunu düşündüm
Ama kızlarım daha önce ranza istemişti bende olabilir demiştim
Geçengün size yan yana yatak alalım dedim ağlamaya başladılar siz söz verdiniz diye bende ranza modellerine bakmaya başladım artık
Birde alt yatak rahat oluyor mu?

O halde küçük hanımların istediği olsun yapacak bir şey yok:)

Alt yatak şu iki konuda hoşuma gitmemişti: birincisi yatağı duvara sabitlemeyince sürekli sağa sola kayıyordu, düzgün durmuyordu. Bunu yatağı duvar kenarına koyarak çözdük. Ama belki bizim alt yatak boşta durduğu için öyledir bütün modeller mi böyle bilmiyorum gerçekten çekmece sistemine göre yapıldıysa sorun olmaz sanki. İkincisi normalde yatak kısmı karyoladan yüksekte olduğu için daha rahattır, bunda kolunuz bacağınız yataktan taştığında karyolanın tahtalarına dokunuyor bu da beni rahatsız etmişti açıkçası. Bilmiyorum tam anlatabildim mi:) çocukların alışma sürecinde yatakta çook yatma fırsatım olduğu için biliyorum:) ama bu da yine bizim modelle alakalı olabilir. Biz çilekten almıştık. Şimdi alsam bu iki hususa dikkat ederek alırım. Ama Pratiklik ve odanın ferahlığı açısından çok memnunum. Ayrıca Yataktan düşecekler sıkıntısı da yok:)

Birde alt kattaki hareket edince üst kattaki sallanıyor :)

hawar , kızlarınızın isteği tabi ki önemli ama bende ranza olayını kullanışlı bulmuyorum. Ama çocukların ilgisini çekiyor. Alt kat alçak, basık. Üst kat tavana bakıyor.
Belki ilerisi için yan yana koyup kullanabileceğiniz modellerden tercih edebilirsiniz.
Çocuklarda sıkılacaktır bir süre sonra

hawar bu arada attığınız görsellerde 1 numarayı beğendim. Modern çizgileri ve kaba durmuyor. Elecda nın da dediği gibi altı kolay temizlenir veya saklama kutularıyla oyuncak saklama vs. değerlendirebilirsiniz.

Hem bu kadar fazla değildi kötülük utanma korkma çekinme vardı..merhamet vardı.. olmuyor değildi belki ama bu denli de değildi.. saatlerce evin önünde oynardık biz de .. hiç bi şey olmaz kimse kötü söz söylemezdi..küfür felan da bilmezdik ..ama olanlarda pek duyulmazdı haklısın.. arada sırada filan köyde bu olmuş şu ilde bu olmuş diye anlatılır yakınlarda hiç kötü şeylerden söz edilmezdi be elecda cım ..

Bu aradan haftasını Ankara’da idim senin oralarda
K validelerde idik kazandalar onlar ..vakit dar Ramazan ayı olunca pek bi şey yapmadık..
bir başka sefere seni de görmek isterim

Annem beni her gün tembihlerdi
Toplu yaşadığın olaydaki gibi
Annen baban hastanelik oldu deseler kimseye inanma evimize gel
Biz sana bi şekilde haber yollarız derdi..

Sen yaşamışsın
Akılı kızmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…