Günaydın herkese.
Ben de elimden geldiğince uyuyorum.
Ramazandan beri mutfaktan çıkamaz oldum, çok yoruluyorum, hiç yemek-tabak çanak-bulaşık işi bitmiyor. İki günde bir dolan bulaşık makınası her akşam dolar oldu. Sabah onu boşaltmak bile zul gelmeye başladı bana: (
öyle aman aman da yemek yemıyoruz ama sanırım ramazanda çok şey insanın canı. Akşam canım humus istedi ve yaptım ki humus daha önce bizim evde hiç yapılmadı: ))) Çok lezzetli oldu.
Sütlaç yaptım, tam bir fiyaskoydu, şekerli sütün içinde pirinçler yüzdü: ( Çok üzüldüm. Akşam yaptım, sabah döktüm: (
Yoğurt mayaladım aksam.
Mutfaktan çıkıp odaya gittiğimi hatırlıyorum ki henüz yatsı ezanı okunmamıştı, sahurda gözümü açmışım: (
Çocuklarda evde, okula gitmiyorlar, eve geliyorum düzenli bulma umudu ile ama kızım fena dağınık. Kapıyı açmamla başlıyor dağınıklığı görmem. Sürekli birşeyler yapıyor, kesilmiş kağıtlar, ipler, eskiden yaptıklarının kutulardan çıkartmış. Çorabını kesip bebeklere elbiseler yapmalar. Biraz söylendim akşam...
Harcamalar düzenli gidiyor, henüz ihtiyaç dışı harcama yapmadım. fitre-sadaka ve zorunlu ödemeleri yaptım. Yarın da bir ödemem var, onun dışında sadece bayram harçlığı ayırırım kendimize(köye filan gideriz). Bu ay -allahtan bır terslık cıkmaz ise-harcama kısmı bitti bizim için. Sadece sebze/süt/meyve/ yumurta alırım.
Bende durumlar böyle, sizlerin nasıl gidiyor?