Popüler Konu Verimli Rutin

Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için bizde birinciyi beyenmiştik ama ikiz yatak konusunda kararsızım birde bir arkadaş çocuk hasta olunca üst kat çok kötü oluyor demişti
Ama evide eşyaya boğmak istemiyorum
Canım ben, kız kardeşim ile birlikte ilkokuldan lise sona kadar ranzada yattım. Üst kat onun, alt kat benimdi. Bir sıkıntı yaşamadık.

Ben kucukken bir gun okuldan geldim annem evde yok.
Babam yan sokakta calisiyor
Apartman aile apartmani
Karsida amcalari oturuyor.
Bir adam seni babana gotureyim dedi
Yok ben sizi tanimiyorum hem yolu biliyorum ben gidiceksem giderim dedim
Bana kimse tembihlememistide..
Hala ya gitseydim diye merak ederim ne olurdu..
Bence de işte pedofili oranı artmadı. Hep varlardı. Bdv’de bu konu açıldığında bir sürü kadın ben de küçükken şunu yaşadım şeklinde anlatıyor. Ancak mahalle ortamı korunaklıydı tabi. Esnaf, komşular takip ederdi çocukları.

Hem bu kadar fazla değildi kötülük utanma korkma çekinme vardı..merhamet vardı.. olmuyor değildi belki ama bu denli de değildi.. saatlerce evin önünde oynardık biz de .. hiç bi şey olmaz kimse kötü söz söylemezdi..küfür felan da bilmezdik ..ama olanlarda pek duyulmazdı haklısın.. arada sırada filan köyde bu olmuş şu ilde bu olmuş diye anlatılır yakınlarda hiç kötü şeylerden söz edilmezdi be elecda elecda cım ..

Bu aradan haftasını Ankara’da idim senin oralarda
K validelerde idik kazandalar onlar ..vakit dar Ramazan ayı olunca pek bi şey yapmadık..
bir başka sefere seni de görmek isterim
Bence üstü kapatılıyordu. Ya çocuklar anlatmıyordu ya da elalem ne der diye aileler sineye çekiyordu diye düşünüyorum.

Ben de görüşmeyi çok isterim seninle. Bir dahaki gelişinde haberleşelim mutlaka:KK50:

Elecda ve bu topigi takip eden arkadaslar merhaba. İnstagramda bi siteye denk geldim.@kokosabla ismi. Cok guzel ve dogal urunleri mevcut gordum ki. @elecda rosecea ile ilgili bir urun gorunce sen geldin aklima ve samimiyetimle paylasmak istedim. İlgini cekecektir diye dusundum.
Çok teşekkür ederim. Not aldım bakacağım :KK200:

Selamlar,

Dün ve bugün işyerinde denetim vardı. Nihayet bitti çok şükür. Havacılık sektörünü seviyorum ancak hiç durmadan hesap vermek insanı yoruyor yahu:)) Aralık ayından bu yana 7. kez denetlenmişim. Ben de 6 tedarikçi, 7 iç denetim yaptım bu sürede:ruh:

Selamlar,

Dün ve bugün işyerinde denetim vardı. Nihayet bitti çok şükür. Havacılık sektörünü seviyorum ancak hiç durmadan hesap vermek insanı yoruyor yahu:)) Aralık ayından bu yana 7. kez denetlenmişim. Ben de 6 tedarikçi, 7 iç denetim yaptım bu sürede:ruh:

Denetimler her zaman strese sokmuştur beni :/ atlatman iyi olmuş ama ardi arkasi kesilmiyor tabi.

Havacılık sektörü çok afilli bence :)

Denetimler her zaman strese sokmuştur beni :/ atlatman iyi olmuş ama ardi arkasi kesilmiyor tabi.

Havacılık sektörü çok afilli bence :)
Doğum izninde işe gitmek zorunda kalmayayım diye bütün denetimleri ilk 6 aya kaydırdım bu sene. Öyle olunca epey yorucu oldu. 10 Temmuz’da 37. haftam doluyor. O zamana kadar işleri tamamlamayı istiyorum.
Havacılık sektörü keyifli, dinamik ve sürekli değişken olduğu için seni gelişime zorlayan bir sektör. Bu açıdan seviyorum ben de çalışmayı.

Selamlar,

ben yılda 2 kez iç denetim yapıyorum :)
döf faaliyetleri,uygunsuzluklar, kkn noktaları çok yorucu işler.

yardımcı bulmuşmuydun elecda işin az da olsa hafiflemiştir.

Merhaba hanımlar :)

Ben elimden geldiğince misyon bildirgeme uyuyorum. Daha iyisi için çabalıyorum.

Günaydın herkese.

Ben de elimden geldiğince uyuyorum.

Ramazandan beri mutfaktan çıkamaz oldum, çok yoruluyorum, hiç yemek-tabak çanak-bulaşık işi bitmiyor. İki günde bir dolan bulaşık makınası her akşam dolar oldu. Sabah onu boşaltmak bile zul gelmeye başladı bana: (
öyle aman aman da yemek yemıyoruz ama sanırım ramazanda çok şey insanın canı. Akşam canım humus istedi ve yaptım ki humus daha önce bizim evde hiç yapılmadı: ))) Çok lezzetli oldu.
Sütlaç yaptım, tam bir fiyaskoydu, şekerli sütün içinde pirinçler yüzdü: ( Çok üzüldüm. Akşam yaptım, sabah döktüm: (
Yoğurt mayaladım aksam.
Mutfaktan çıkıp odaya gittiğimi hatırlıyorum ki henüz yatsı ezanı okunmamıştı, sahurda gözümü açmışım: (

Çocuklarda evde, okula gitmiyorlar, eve geliyorum düzenli bulma umudu ile ama kızım fena dağınık. Kapıyı açmamla başlıyor dağınıklığı görmem. Sürekli birşeyler yapıyor, kesilmiş kağıtlar, ipler, eskiden yaptıklarının kutulardan çıkartmış. Çorabını kesip bebeklere elbiseler yapmalar. Biraz söylendim akşam...

Harcamalar düzenli gidiyor, henüz ihtiyaç dışı harcama yapmadım. fitre-sadaka ve zorunlu ödemeleri yaptım. Yarın da bir ödemem var, onun dışında sadece bayram harçlığı ayırırım kendimize(köye filan gideriz). Bu ay -allahtan bır terslık cıkmaz ise-harcama kısmı bitti bizim için. Sadece sebze/süt/meyve/ yumurta alırım.

Bende durumlar böyle, sizlerin nasıl gidiyor?

Sevgili elecda elecda tolumsal fayda kısmında "çocukların aileleri ile görüşerek" kısmı sosyolojik büyük bir mesele. Eşim sosyolog bu tip toplumsal durumlarla ilgili çalışmaları var bu yüzden biliyorum. işin kolay değil sosyoloji, antropoloji bölümlerinden çıkan insanlar gibisin, iyi niyetlisin, akıllısın, niye olmasın bol okuman ve anlaman gerekiyor işin alt yapısını. İyi şanslar dilerim.

ben yılda 2 kez iç denetim yapıyorum :)
döf faaliyetleri,uygunsuzluklar, kkn noktaları çok yorucu işler.

yardımcı bulmuşmuydun elecda işin az da olsa hafiflemiştir.
Senin iyiymiş. Benim yıllık 8 dış denetim, 13 iç denetim yapmam gerekiyor. Yılda 6 kez de farklı kurumlar beni denetlemeye geliyor :silah: Rapor yaz, bulgu kapat ile geçiyor ömrüm:)

Günaydın herkese.

Ben de elimden geldiğince uyuyorum.

Ramazandan beri mutfaktan çıkamaz oldum, çok yoruluyorum, hiç yemek-tabak çanak-bulaşık işi bitmiyor. İki günde bir dolan bulaşık makınası her akşam dolar oldu. Sabah onu boşaltmak bile zul gelmeye başladı bana: (
öyle aman aman da yemek yemıyoruz ama sanırım ramazanda çok şey insanın canı. Akşam canım humus istedi ve yaptım ki humus daha önce bizim evde hiç yapılmadı: ))) Çok lezzetli oldu.
Sütlaç yaptım, tam bir fiyaskoydu, şekerli sütün içinde pirinçler yüzdü: ( Çok üzüldüm. Akşam yaptım, sabah döktüm: (
Yoğurt mayaladım aksam.
Mutfaktan çıkıp odaya gittiğimi hatırlıyorum ki henüz yatsı ezanı okunmamıştı, sahurda gözümü açmışım: (

Çocuklarda evde, okula gitmiyorlar, eve geliyorum düzenli bulma umudu ile ama kızım fena dağınık. Kapıyı açmamla başlıyor dağınıklığı görmem. Sürekli birşeyler yapıyor, kesilmiş kağıtlar, ipler, eskiden yaptıklarının kutulardan çıkartmış. Çorabını kesip bebeklere elbiseler yapmalar. Biraz söylendim akşam...

Harcamalar düzenli gidiyor, henüz ihtiyaç dışı harcama yapmadım. fitre-sadaka ve zorunlu ödemeleri yaptım. Yarın da bir ödemem var, onun dışında sadece bayram harçlığı ayırırım kendimize(köye filan gideriz). Bu ay -allahtan bır terslık cıkmaz ise-harcama kısmı bitti bizim için. Sadece sebze/süt/meyve/ yumurta alırım.

Bende durumlar böyle, sizlerin nasıl gidiyor?
Ramazan’da mutfak beni de yordu. Eşim oruç tutuyor. Eve gelip kızıma ve kendime sofra kuruyorum. Biz yiyoruz bu sefer 1 saat sonra eşim için hazırlık yapıyorum.

Harcama işi bende de iyi gidiyor. Şimdiye kadar ihtiyaç dışı birşey almadım.

Sevgili elecda elecda tolumsal fayda kısmında "çocukların aileleri ile görüşerek" kısmı sosyolojik büyük bir mesele. Eşim sosyolog bu tip toplumsal durumlarla ilgili çalışmaları var bu yüzden biliyorum. işin kolay değil sosyoloji, antropoloji bölümlerinden çıkan insanlar gibisin, iyi niyetlisin, akıllısın, niye olmasın bol okuman ve anlaman gerekiyor işin alt yapısını. İyi şanslar dilerim.
Bu benim hiç bilmediğim bir alan. Tek bildiğim şey bu konuda birşeyler yapmam gerektiği. Bu nedenle önce güvenilir bir dernekle yola çıkmayı ve bu işlet nasıl oluyor kısmını öğrenmem gerekiyor.
Buraları ihmal etme. Gözlerim seni arıyor:)

Selamlar,

Dün kızımı okuldan almaya giderken birden bir üşüme geldi, eve kendimi zor attım. Sonra ateşim çıktı falan sabaha kadar uğraştım. Kızım oyuncak yemek takımı ile çorba pişirmiş bana. Bir paket peçete ile yanıma getirdi:anne: Sabah daha iyiydim, işe geldim.

Yarın 32. hafta çalışabilir raporum çıkacak. Hastaneye aylık kontrol randevusu aldım sabah için. Raporu da alıp şirket merkezine götürürüm. Oradan da eve gidip, hiç bir şey yapmama günü ilan etmek istiyorum:)

Bu benim hiç bilmediğim bir alan. Tek bildiğim şey bu konuda birşeyler yapmam gerektiği. Bu nedenle önce güvenilir bir dernekle yola çıkmayı ve bu işlet nasıl oluyor kısmını öğrenmem gerekiyor.
Buraları ihmal etme. Gözlerim seni arıyor:)
Şu sıralar yeni hayatıma adapte olma çabası içindeyim. Bu yüzden pek giremiyorum ama aklıma düşünce hemen bakıyorum :KK66:

Selamlar,

Sabah hastanede kontrol randevum vardı. 32. haftayı devirdiğimiz için artı 2 haftada bir kontrole gideceğim. 36’dan sonra ise haftada bir olacak şekilde devam edeceğiz inşallah.

Hastane çıkışı eşimi işine bırakıp eve geldim. Akşam 17:30’da kızımı kreşten alacağım. O zamana kadar ki sürenin tamamını kendime ayırmış bulunuyorum:))

Eve gelip kısır yaptım kendime, yanına da çay demledim. Balkon mobilyasının üzerindeki brandayı kaldırıp balkona sofra kurdum. Biraz internette takıldım. Bir süredir seyretmeyi istediğim bazı Tedx konuşmaları vardı. Onları seyredeceğim. Biraz da kitap okurum. Şu an yapmaya karar versem evde yapılacak bir sürü şey var tabi. Ama ben bugün sadece kendim için birşeyler yapacağım.

elecda elecda merhaba,
Dün kitaplığı kurcalarken babamın doğduğum gün kopardığı ve sakladığı takvim yaprağını buldum. Ta 33 sene öncesinden benim doğum günüme ait bir takvim yaprağı. Geçenlerde anı kutusu yaptığını okumuştum. Sen de ince bir kadınsın belki hoşuna gider yapmak istersin diye düşündüm İpek için. Artık koparmalı takvimler de kalmadı ama isteyince bulunuyor:) ben iki kızımınkini de saklıyorum mesela.

X