Kızlar ritüeller oluşturmak yaşamı ne kolay kılıyormuş
Evde gardroblarda çekmecelerde azalıp azalanlarla bir düzen gruplama yapmak fiziken yer açtığı gibi ruhen ve zihnen de bedenim de yer açtı ...kafam gereksiz meta ile dolmaktansa olumlu düşüncelere ayırıyorum : saatinde vaktinde yaptığım tüm işlerim Zihni’mden siliniyor ..erteleme hastalığından kurtulmak adeta yenilenmek gibi ...
Sadeleşmek ritüeller...
Uzun zamandır ihtiyacım olan küçük siyah çantayı sonunda beğendim ime sindi aldım ..
bir çok mağazayı çok koşa süre içinde dolaştım: çünkü ne istediğimi tarzımı modelini biliyordum ve ona göre baktım: satıl görevlilerin aaaa bu size çok yakıştı: bu renk moda bu model size daha uygun bunun gibisini bulamazsınız gibi kandırmacalarına aldanmadan net alışverişimi yaptım mutluyum
Ayrıca sağlık konusunda düzenli besleniyor ve günlük -15 dk en az - sporumu yapıyorum
İnsilün direncim olduğu ve diyabet riskim olduğundan kilo vermem gerekiyor ve şu ana kadar 1.5ayda 6.5kg verdim çok şükür
Ve 10kg daha vermek hedefim...
Cilt bakımı ve diş fırçalama alışkanlığında
Diş tellerin olduğundan doktor en az 3dk dan günde 3 defa fırçalamamın daha doğru olacağını söyledi ve ben de uygulamaktayım..
Alt dişlerime yeni tel takıldığından alışma sürecinde aftlar çıktı : ve dişlerde sızlamam var...
Şimdilerde k validemdeyiz annem babam eşim oğlumla .. dinlenmedeyim.. oğlum babaanne peşinde ben de bol bol uyuyor dinleniyor ve eşimle vakit geçiriyorum...
Hepinizi öpüyorum
@elecda bahsettiğin ürünlerin tanıtımını isteyeceğim eve dönünce .. meraktayım :