Popüler Konu Verimli Rutin

Kuzum ben tuhafiyeden aldım ama beli kısaldı rengi açıldı vs..tuhafşyeden hangi marka alıyorsun sen?
Diğer mağazalara göre çok uygun aslında

Canım ben hiç sorun yaşamıyorum . Zaten beyaz aldığım için renk açılma sorunu da yaşamıyorum. Mersin den hic almadım, anneme gittigimde alırım hep. Markasına da hic dikkat etmedim çünkü kumaşına bakarak alıyorum.

Ince kenarli, pamuklu duz beyaz benimkiler. Eşim de takilir bazen babanne külodu almışsın yine diye :skandal::KK70:

Elecda geçtiğimiz hafta doğum günündü giremediğim için yazamadım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın :-) merak ettiğim bir şey var 35 yaşında olmak nasıl hissettiriyor bir kadın için güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum ancak seninde fikirlerini merak ediyorum. Ben 90 liyim o yaşlarda önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim :)
Ben 30’dan sonrasını genel olarak beğendim:)) 20’li yaşlarımdayken her eğitime gideyim, iş için kendimi paralayayım, aynı zamanda sosyal aktivite ve kalabalık arkadaş gruplarından geri kalmayayım şeklinde bir kendimi paralama halim vardı. 30’dan sonra kendimi rahat bıraktım. Önceliklerim başkalarının mutluluğunu odaklı değil artık.

Aa ben de 22 mayisliyim:KK76:
iyi ki dogdun elecda :KK68: iyi ki tanidik seni

elecda elecda Benim merak ettigim plan yapmakla ilgili faydali buldugun kitap var mi? programli olmak istiyorum istemek basarmaya adim midir:kahve:

Kisisel misyonu ben de yazacagim cogu seye gec kalmis biri olarak yazmak epey uzun sureceko_O
Çok teşekkürler canım :KK200: Şu an okuduğum Etkili İnsanın 7 Alışkanlığının planlama açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Kişisel misyon bildirgesini ihmal etme. Yaz mutlaka:)

Tamam en kısa sürede yazacağım defterime yazdım burayada ekleyeceğim.. Sadeleşme sürecim devam ediyor, yoğun iş temposunda çalışıyorum çalışmak,evde olmaktan daha iyi geliyor onu hissettim evde olmayı özlüyor evde daha kaliteli zaman geçirmeye özen gösteriyorum. Bende yaklaşık 3 aydır vitaminlerimi tamamlama sürecindeydim. Baya gelişme var. Hayatta en önemli şey sağlık.

Kızlar ritüeller oluşturmak yaşamı ne kolay kılıyormuş
Evde gardroblarda çekmecelerde azalıp azalanlarla bir düzen gruplama yapmak fiziken yer açtığı gibi ruhen ve zihnen de bedenim de yer açtı ...kafam gereksiz meta ile dolmaktansa olumlu düşüncelere ayırıyorum : saatinde vaktinde yaptığım tüm işlerim Zihni’mden siliniyor ..erteleme hastalığından kurtulmak adeta yenilenmek gibi ...

Sadeleşmek ritüeller...

Uzun zamandır ihtiyacım olan küçük siyah çantayı sonunda beğendim ime sindi aldım ..
bir çok mağazayı çok koşa süre içinde dolaştım: çünkü ne istediğimi tarzımı modelini biliyordum ve ona göre baktım: satıl görevlilerin aaaa bu size çok yakıştı: bu renk moda bu model size daha uygun bunun gibisini bulamazsınız gibi kandırmacalarına aldanmadan net alışverişimi yaptım mutluyum

Ayrıca sağlık konusunda düzenli besleniyor ve günlük -15 dk en az - sporumu yapıyorum
İnsilün direncim olduğu ve diyabet riskim olduğundan kilo vermem gerekiyor ve şu ana kadar 1.5ayda 6.5kg verdim çok şükür
Ve 10kg daha vermek hedefim...

Cilt bakımı ve diş fırçalama alışkanlığında
Diş tellerin olduğundan doktor en az 3dk dan günde 3 defa fırçalamamın daha doğru olacağını söyledi ve ben de uygulamaktayım..
Alt dişlerime yeni tel takıldığından alışma sürecinde aftlar çıktı : ve dişlerde sızlamam var...

Şimdilerde k validemdeyiz annem babam eşim oğlumla .. dinlenmedeyim.. oğlum babaanne peşinde ben de bol bol uyuyor dinleniyor ve eşimle vakit geçiriyorum...

Hepinizi öpüyorum
@elecda bahsettiğin ürünlerin tanıtımını isteyeceğim eve dönünce .. meraktayım : ☺️
Canım ne kadar güzel yazmışsın inşallah bu konuda bende istediğim düzeyde sadelesirim

Ben 30’dan sonrasını genel olarak beğendim:)) 20’li yaşlarımdayken her eğitime gideyim, iş için kendimi paralayayım, aynı zamanda sosyal aktivite ve kalabalık arkadaş gruplarından geri kalmayayım şeklinde bir kendimi paralama halim vardı. 30’dan sonra kendimi rahat bıraktım. Önceliklerim başkalarının mutluluğunu odaklı değil artık.
Su an benim hayatımda da başkalarını ön planda süper ego kavramı yuksek derece var bu durum asmak isteyipte asamadigim bir konu ayrıca çok güzel tanımlamışsın teşekkür ederim :)

Kesinlikle öyle biz çocuklarımızdan çok daha şanslıyız bu anlamda

Biz sokaklarda kendi başımıza oynardık korkusuz şimdi ise çocukların başında güvenlik gibi olası tehlikelere karşı müdahale için bekliyoruz

Gerçi köylerde hala sokaklar dolu ama eskisi gibi rahat değil illa ki

Duygularımıza tercüman oluyoruz burası bizlerle çok güzel bi platform

Merhabalar. Umarım mutlu bir hafta sonu geçirmiştir herkes.

Ramazanda rutinlerin biraz dışına çıksam da genel olarak başarılıyim diyebilirim :) Fakat gün içinde çok fazla yorgunluk olduğu için verimlilik seviyem ciddi oranda düştü . Ev işi, Asaf la vakit geçirme, kitap okuma vb konularda.

Ama bugün oruçta fire verdim :) Eşim de nöbetçi ve calistigi için evde yok. Firsat bu fırsat diyerek uzun zamandır ertelediğim bir kaç düzenleme işini yaptım. Eşimin haberi olmadan onun kiyafetlerinden ayirmistim ve bir sure sormazsa kumbaraya atacaktım kiii bugun bazılarını sordu. Ama geri kalanlari aksam konuşup göndereceğim.

Salonun perdelerini yıkadım. Bayrama kadar evin detayli temizliğini bitirmeyi planlıyorum. Oğlumla 15 gün ancak sürer zaten :)

Yarım kalan kitabımı da bitirip, kahvemi yudumlarken sizlere de bir selam göndereyim istedim:)

Benim için keyifli ve tatmin edici bir gün oldu çünkü.

E52AE39D-00A1-4D7C-88F4-044D1DDDF792.jpeg 76CAE4FA-30E0-4E83-9D4A-CB104720C4B2.jpeg 4F97E6BB-C219-4225-853C-85623D60AB41.jpeg Kızlar ranza alacağım çocuklarıma
Bir kaç model beğendim büyük ihtimal biz marangoza yaptıracağız
Resim yükleyeceğim sizce hangisi daha iyi olur fikir söylerseniz sevinirim

Eki Görüntüle 2153670 Eki Görüntüle 2153671 Eki Görüntüle 2153672 Kızlar ranza alacağım çocuklarıma
Bir kaç model beğendim büyük ihtimal biz marangoza yaptıracağız
Resim yükleyeceğim sizce hangisi daha iyi olur fikir söylerseniz sevinirim

Bu üçü arasindan birinci sıradakini beğendim ben. Krem gibi olan. Ama çekmecelere de ihtiyacin olacaksa çekmeceli model de tercih edebilirsin. İhtiyacın yoksa daha ince görünümlü ve altinin temizliğinin kolay olmasi açısından 1. Si diyorum.

Aynı yaştaymışız :-) canım sen yaşından çok daha olgun hissettiriyorsun, yazılarını okudukça bunu fark ettim. Hayat anlamın da tecrübelisin :)

:) 24 yaşıma kadar haklarımı savunamayan içime kapanık biriydim
Eşimle evlendiğimde gerçekten cesaret güven verdi bana.
İş yerinde ezilen hep ben olurdum artık karışan yok.
Yani eskiye göre iyi durumdayım :)

X