Ben de bu ara haftaiçi her sabah haşlanmış yumurta yiyorum:))Merhaba herkese.
Sağlıklı yaşam ile ilgili mümkün mertebe iyi ilerliyorum sanki. Çok değişiklik yok aslında ama aldıklarım daha sağlıklı. Her gün haşlama yumurtaya devam.
Ve bence cilt-saç güzelliği duruluğu gibi durumlar daha çok içten geliyor. Yediklerimizi yansıtıyoruz.
Bu ay hiçbir masrafım yok ekstradan. Dün yardım için zarfa biraz para koydum. Çocukların özel ders ucretlerini ayırdım, 2 haftalık. Temizlik ücretini ayırdım aylık. Bir de düğüne takılacak takıyı ayırdım. Onun dışında bu ay ihtiyacım yok. Bayramdan sonra tatile gideceğimizden gittiğimiz evin sahibine nevresim takımı(yazlık) gibi yazlığında kullanabileceği bir şeyler almak istiyorum.
Mayıs ayı bırıkımını de hallettım cok sukur. İkramıyemı dırek kenara ayırdım. İstediğim evi almak için iki sene verdim kendime. İnşallah borçsuz alabiliriz. (amin)
Haziran ayı ihtiyaç dışı hiçbirşey almak istemiyorum. İnşallah başarabilirim. Her harcadığımı yazıyorum artık: )
Pamuklu iççamaşırı arayışım devam ediyor. Ayyıld.. diye bir marka varmış, iyi diyorlar ama hala araştırıyorum.
Çocuklarla fena gitmiyor. Artık müdahalelerim daha azaldı, daha kontrollü olmaya çalışıyorum. Bazen sabrım taşsa da yutkunuyorum, sakin diyorum kendime:)
Selam elecda , bir süredir okuyamamıştım geldim okudum ve yine birşeyler öğrendim. Bende kendi kişisel misyon bildirgemi hazırlayıp, uygulamak istiyorum. İpek hanımın çiftliği liste gönderiyor fiyatlara zam gelmiş ve oldukça pahalanmış. İnstagramda bahsettiğin kişisel bakım ürünlerine bakmak istiyorum memnun kaldın mı ? İnsanların hayatında iz bırakıyorsun iyi ki varsın
Merhaba canım,Merhabaelecda
sana sormak istediğim bir şey var sürekli gelen abla, her gün geliyordu değil mi?
Evde sorumluluğunda olan işler nelerdi? Düzene de el atıyor muydu yoksa temizlik ve yemek olarak mı anlaşmıştınız.
Bu şekilde bir rutin oturtmayı bende çok istiyorum da. Her gün gelip evi derleyip toplayıp temizlese 1-2 çeşitte yemek yapsa diye düşünüyorum senden fikir almak istedim. Hafta içi her gün 8-9 gibi gelse öğlende gitse biter sanırım işler. Hafta sonu ve akşamları daha özgür olmak ve kızımla vakit geçirmek istiyorum. Umarım bu isteğimi gerçekleştirebilirim.
Merhaba canım,
Abla hafta içi hergün 08:30’da gelip, akşam 17:30’da çıkıyordu. Evin tüm sorumluluğu ondaydı aslında:)) Ben pek işine karışmıyordum onun. Kendi evi gibi hareket ediyordu. Günlük yemek pişiriyor ve salatayı hazırlıyordu. Eve geldiğimde sofra çatal kaşığa kadar hazırlanmış oluyordu ve bunu ben talep etmedim, sofra hazırlamakla uğraşma kızınla oyna diyordu sağolsun. Bulaşık makinesi yerleştirme, çamaşır yıkama, ütüleme, katlama, nevresim değişikliği, evin tüm temizliği falan hepsini hallediyordu. Günlük süpürüp silip toz alıyordu mesela ama bence gerek yoktu her gün her gün. Kendi titizliği:) Biz en başta konuşurken “Ben senin evini çekip çeviririm için rahat olsun”demişti. Öyle de yaptı sağolsun.
Ben de bu ara haftaiçi her sabah haşlanmış yumurta yiyorum:))
Bu ay nakit ödemeler için farklı mektup zarfları ayarladım ben de. Temizlik, kargo, su, gün parası şeklinde. Hepsinin üzerine tutarlarını yazdım. Akşam maaş yatınca çekip zarflara bölüştüreceğim. Benim de Haziran ayı hedefim ihtiyaç dışı birşey almamak. Bu konuda günlük paylaşım yapıp, şunu aldım, şunu almamayı başardım gibi paylaşım yapıp, birbirimizi gaza getirelim olur mu
Pamuklu iç çamaşırı ve atlet Dagi’de de var sanırım.
Bekliyorum:)) İpek Hanım Çiftliği canım. Sahibi Pınar Kaftancıoğlu.
İnşallah bulursun. Ben de ablanın geri dönmesini dört gözle bekliyorum. Yemek, çamaşır ve ev düzeni bile beni baya yordu bu dönemde.Teşkkür ederimelecda
aramalara başlıyorum umarım bulabilirim anlaşabileceğim, güvenebileceğim ve yükümü hafifletecek birini.
Canım ben aynısefa sabunu, soft krem, göz altı serumu, dudak nemlendiricisi ve vücut losyonunu aldım. Cildim karma, yanak bölgem kuru, hassas, kılcal damar ve rosecea problemi var. Bana iyi geldi, gerçi 1 haftadır kullanıyorum. Ayrıca bir de koltukaltı kremini aldım. Kıyafetlerde leke bırakmadı ve ter kokusunu engelledi.elecda tşk ederim, listeyi de yolladı, maaşı aldıktan sonra ufak tefek alımlar yapacagım, Benim senden ricam tuva healingden aldıgın ürünler ve memnun kaldıgın ürünleri söylebilir misin? Bayagı ürün içeriği var ?
Teşekkür ederim cevabınız için :)Doktorlar önermiyor. Bebeklerin kalça gelişimine zarar veriyor ve ev kazaları riskini arttırıyor.
Sevgili elecda beni unutmuşsun@mornergisSahihuban @muhendiseylul Mia-
Kaizen S @gamzelim080 dengesizim @minikkoala Siz de yazın bakalım bildirgelerinizi
Elecda geçtiğimiz hafta doğum günündü giremediğim için yazamadım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki varsınmerak ettiğim bir şey var 35 yaşında olmak nasıl hissettiriyor bir kadın için güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum ancak seninde fikirlerini merak ediyorum. Ben 90 liyim o yaşlarda önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim :)
Ben de 91Bende 90 lıyım :)
Çok özür dilerimSevgili elecda beni unutmuşsun
Kuzum ben tuhafiyeden aldım ama beli kısaldı rengi açıldı vs..tuhafşyeden hangi marka alıyorsun sen?Hanımlar pamuklu iç çamaşırı için illa marka marka aramaniza gerek yok . Bildiğin klasik tuhafiyecilerde bol miktarda var. Hatta toptan ve perakende satış yapan böyle tekstilciler var onlardan alınabilir .
Ben her yil toptan 10- 15 adet alıyorum. Pamuklu beyaz. Çok da memnunum .
Elecda geçtiğimiz hafta doğum günündü giremediğim için yazamadım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki varsınmerak ettiğim bir şey var 35 yaşında olmak nasıl hissettiriyor bir kadın için güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum ancak seninde fikirlerini merak ediyorum. Ben 90 liyim o yaşlarda önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim :)