Popüler Konu Verimli Rutin

Ben de bu ara haftaiçi her sabah haşlanmış yumurta yiyorum:))

Bu ay nakit ödemeler için farklı mektup zarfları ayarladım ben de. Temizlik, kargo, su, gün parası şeklinde. Hepsinin üzerine tutarlarını yazdım. Akşam maaş yatınca çekip zarflara bölüştüreceğim. Benim de Haziran ayı hedefim ihtiyaç dışı birşey almamak. Bu konuda günlük paylaşım yapıp, şunu aldım, şunu almamayı başardım gibi paylaşım yapıp, birbirimizi gaza getirelim olur mu

Pamuklu iç çamaşırı ve atlet Dagi’de de var sanırım.

Çok teşekkürler canım En kısa zamanda bekliyorum misyon bildirgesini:)

İpek Hanım’ın Çiftliğinden haftalık sipariş veriyorum. Genelde 200 lira civarı tutuyor. Bununla bütün haftayı çeviriyorum şu an. Tek tek fiyatlara hakim olmadığım için zammı fark etmedim sanırım.

Kişisel bakım ürünlerinden epey memnun kaldım aslında. Düzenli de uygulayınca şu an cildimin rahatladığını hissediyorum.

Merhaba canım,
Abla hafta içi hergün 08:30’da gelip, akşam 17:30’da çıkıyordu. Evin tüm sorumluluğu ondaydı aslında:)) Ben pek işine karışmıyordum onun. Kendi evi gibi hareket ediyordu. Günlük yemek pişiriyor ve salatayı hazırlıyordu. Eve geldiğimde sofra çatal kaşığa kadar hazırlanmış oluyordu ve bunu ben talep etmedim, sofra hazırlamakla uğraşma kızınla oyna diyordu sağolsun. Bulaşık makinesi yerleştirme, çamaşır yıkama, ütüleme, katlama, nevresim değişikliği, evin tüm temizliği falan hepsini hallediyordu. Günlük süpürüp silip toz alıyordu mesela ama bence gerek yoktu her gün her gün. Kendi titizliği:) Biz en başta konuşurken “Ben senin evini çekip çeviririm için rahat olsun”demişti. Öyle de yaptı sağolsun.

Teşkkür ederim elecda
aramalara başlıyorum umarım bulabilirim anlaşabileceğim, güvenebileceğim ve yükümü hafifletecek birini.

Olabilir. Ben de sevinirim

Bekliyorum:)) İpek Hanım Çiftliği canım. Sahibi Pınar Kaftancıoğlu.
elecda tşk ederim, listeyi de yolladı, maaşı aldıktan sonra ufak tefek alımlar yapacagım, Benim senden ricam tuva healingden aldıgın ürünler ve memnun kaldıgın ürünleri söylebilir misin? Bayagı ürün içeriği var ?

Canım ben aynısefa sabunu, soft krem, göz altı serumu, dudak nemlendiricisi ve vücut losyonunu aldım. Cildim karma, yanak bölgem kuru, hassas, kılcal damar ve rosecea problemi var. Bana iyi geldi, gerçi 1 haftadır kullanıyorum. Ayrıca bir de koltukaltı kremini aldım. Kıyafetlerde leke bırakmadı ve ter kokusunu engelledi.

Tester olarak aynısefa yoğun krem göndermişlerdi. Fazla yoğun kullanmadım onu.

Hanımlar merhaba ramazan dolayısıyla bir süredir giremedim oldukça yoğun ve yorucu geçiyor. Gece geç yatıp sabah okula nasıl gittiğimi bilmiyorum bu süre de yazdıklarınızı okudum oldukça ilham verici :)

Elecda geçtiğimiz hafta doğum günündü giremediğim için yazamadım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın merak ettiğim bir şey var 35 yaşında olmak nasıl hissettiriyor bir kadın için güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum ancak seninde fikirlerini merak ediyorum. Ben 90 liyim o yaşlarda önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim :)

Elecda senin mezun olduğun bölümü merak ediyorum tahminim istanbul ya da marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler ☺(özel olacaksa cevap vermeyebilirsin)

Bende 90 lıyım :)

Kızlar ritüeller oluşturmak yaşamı ne kolay kılıyormuş
Evde gardroblarda çekmecelerde azalıp azalanlarla bir düzen gruplama yapmak fiziken yer açtığı gibi ruhen ve zihnen de bedenim de yer açtı ...kafam gereksiz meta ile dolmaktansa olumlu düşüncelere ayırıyorum : saatinde vaktinde yaptığım tüm işlerim Zihni’mden siliniyor ..erteleme hastalığından kurtulmak adeta yenilenmek gibi ...

Sadeleşmek ritüeller...

Uzun zamandır ihtiyacım olan küçük siyah çantayı sonunda beğendim ime sindi aldım ..
bir çok mağazayı çok koşa süre içinde dolaştım: çünkü ne istediğimi tarzımı modelini biliyordum ve ona göre baktım: satıl görevlilerin aaaa bu size çok yakıştı: bu renk moda bu model size daha uygun bunun gibisini bulamazsınız gibi kandırmacalarına aldanmadan net alışverişimi yaptım mutluyum

Ayrıca sağlık konusunda düzenli besleniyor ve günlük -15 dk en az - sporumu yapıyorum
İnsilün direncim olduğu ve diyabet riskim olduğundan kilo vermem gerekiyor ve şu ana kadar 1.5ayda 6.5kg verdim çok şükür
Ve 10kg daha vermek hedefim...

Cilt bakımı ve diş fırçalama alışkanlığında
Diş tellerin olduğundan doktor en az 3dk dan günde 3 defa fırçalamamın daha doğru olacağını söyledi ve ben de uygulamaktayım..
Alt dişlerime yeni tel takıldığından alışma sürecinde aftlar çıktı : ve dişlerde sızlamam var...

Şimdilerde k validemdeyiz annem babam eşim oğlumla .. dinlenmedeyim.. oğlum babaanne peşinde ben de bol bol uyuyor dinleniyor ve eşimle vakit geçiriyorum...

Hepinizi öpüyorum
@elecda bahsettiğin ürünlerin tanıtımını isteyeceğim eve dönünce .. meraktayım :

Hanımlar pamuklu iç çamaşırı için illa marka marka aramaniza gerek yok . Bildiğin klasik tuhafiyecilerde bol miktarda var. Hatta toptan ve perakende satış yapan böyle tekstilciler var onlardan alınabilir .

Ben her yil toptan 10- 15 adet alıyorum. Pamuklu beyaz. Çok da memnunum .

Kuzum ben tuhafiyeden aldım ama beli kısaldı rengi açıldı vs..tuhafşyeden hangi marka alıyorsun sen?
Diğer mağazalara göre çok uygun aslında

Aa ben de 22 mayisliyim
iyi ki dogdun elecda iyi ki tanidik seni

elecda Benim merak ettigim plan yapmakla ilgili faydali buldugun kitap var mi? programli olmak istiyorum istemek basarmaya adim midir

Kisisel misyonu ben de yazacagim cogu seye gec kalmis biri olarak yazmak epey uzun surecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…