Kuzum ben tuhafiyeden aldım ama beli kısaldı rengi açıldı vs..tuhafşyeden hangi marka alıyorsun sen?
Diğer mağazalara göre çok uygun aslında
Ben 30’dan sonrasını genel olarak beğendim:)) 20’li yaşlarımdayken her eğitime gideyim, iş için kendimi paralayayım, aynı zamanda sosyal aktivite ve kalabalık arkadaş gruplarından geri kalmayayım şeklinde bir kendimi paralama halim vardı. 30’dan sonra kendimi rahat bıraktım. Önceliklerim başkalarının mutluluğunu odaklı değil artık.Elecda geçtiğimiz hafta doğum günündü giremediğim için yazamadım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki varsınmerak ettiğim bir şey var 35 yaşında olmak nasıl hissettiriyor bir kadın için güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum ancak seninde fikirlerini merak ediyorum. Ben 90 liyim o yaşlarda önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim :)
Ben İTÜ Kimya mezunuyum:))Elecda senin mezun olduğun bölümü merak ediyorum tahminim istanbul ya da marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler ☺(özel olacaksa cevap vermeyebilirsin)
Bende 90 lıyım :)
Ben de 9190lar çocuğu olmak güzel şey
Çok teşekkürler canımAa ben de 22 mayisliyim
iyi ki dogdun elecdaiyi ki tanidik seni
elecda Benim merak ettigim plan yapmakla ilgili faydali buldugun kitap var mi? programli olmak istiyorum istemek basarmaya adim midir
Kisisel misyonu ben de yazacagim cogu seye gec kalmis biri olarak yazmak epey uzun surecek
Aynı yaştaymışızBende 90 lıyım :)
Kesinlikle öyle biz çocuklarımızdan çok daha şanslıyız bu anlamdaBen de 9190lar çocuğu olmak güzel şey
Canım ne kadar güzel yazmışsın inşallah bu konuda bende istediğim düzeyde sadelesirimKızlar ritüeller oluşturmak yaşamı ne kolay kılıyormuş
Evde gardroblarda çekmecelerde azalıp azalanlarla bir düzen gruplama yapmak fiziken yer açtığı gibi ruhen ve zihnen de bedenim de yer açtı ...kafam gereksiz meta ile dolmaktansa olumlu düşüncelere ayırıyorum : saatinde vaktinde yaptığım tüm işlerim Zihni’mden siliniyor ..erteleme hastalığından kurtulmak adeta yenilenmek gibi ...
Sadeleşmek ritüeller...
Uzun zamandır ihtiyacım olan küçük siyah çantayı sonunda beğendim ime sindi aldım ..
bir çok mağazayı çok koşa süre içinde dolaştım: çünkü ne istediğimi tarzımı modelini biliyordum ve ona göre baktım: satıl görevlilerin aaaa bu size çok yakıştı: bu renk moda bu model size daha uygun bunun gibisini bulamazsınız gibi kandırmacalarına aldanmadan net alışverişimi yaptım mutluyum
Ayrıca sağlık konusunda düzenli besleniyor ve günlük -15 dk en az - sporumu yapıyorum
İnsilün direncim olduğu ve diyabet riskim olduğundan kilo vermem gerekiyor ve şu ana kadar 1.5ayda 6.5kg verdim çok şükür
Ve 10kg daha vermek hedefim...
Cilt bakımı ve diş fırçalama alışkanlığında
Diş tellerin olduğundan doktor en az 3dk dan günde 3 defa fırçalamamın daha doğru olacağını söyledi ve ben de uygulamaktayım..
Alt dişlerime yeni tel takıldığından alışma sürecinde aftlar çıktı : ve dişlerde sızlamam var...
Şimdilerde k validemdeyiz annem babam eşim oğlumla .. dinlenmedeyim.. oğlum babaanne peşinde ben de bol bol uyuyor dinleniyor ve eşimle vakit geçiriyorum...
Hepinizi öpüyorum
@elecda bahsettiğin ürünlerin tanıtımını isteyeceğim eve dönünce .. meraktayım :
Su an benim hayatımda da başkalarını ön planda süper ego kavramı yuksek derece var bu durum asmak isteyipte asamadigim bir konu ayrıca çok güzel tanımlamışsın teşekkür ederim :)Ben 30’dan sonrasını genel olarak beğendim:)) 20’li yaşlarımdayken her eğitime gideyim, iş için kendimi paralayayım, aynı zamanda sosyal aktivite ve kalabalık arkadaş gruplarından geri kalmayayım şeklinde bir kendimi paralama halim vardı. 30’dan sonra kendimi rahat bıraktım. Önceliklerim başkalarının mutluluğunu odaklı değil artık.
Zekana hayran kalmamak elde değil ayni zamanda akademik başarısı da yuksek bir öğrenciymissin okuduğun üniversite çok güzelBen İTÜ Kimya mezunuyum:))
Elecda sen asla yaslanmayacak bir kadınsınAa yaşlı kaldım yahu aranızda:))
Kesinlikle öyle biz çocuklarımızdan çok daha şanslıyız bu anlamda
Eki Görüntüle 2153670 Eki Görüntüle 2153671 Eki Görüntüle 2153672 Kızlar ranza alacağım çocuklarıma
Bir kaç model beğendim büyük ihtimal biz marangoza yaptıracağız
Resim yükleyeceğim sizce hangisi daha iyi olur fikir söylerseniz sevinirim
Aynı yaştaymışızcanım sen yaşından çok daha olgun hissettiriyorsun, yazılarını okudukça bunu fark ettim. Hayat anlamın da tecrübelisin :)
Eki Görüntüle 2153670 Eki Görüntüle 2153671 Eki Görüntüle 2153672 Kızlar ranza alacağım çocuklarıma
Bir kaç model beğendim büyük ihtimal biz marangoza yaptıracağız
Resim yükleyeceğim sizce hangisi daha iyi olur fikir söylerseniz sevinirim
Aa yaşlı kaldım yahu aranızda:))