Vejeteryan olmak

gıda sanayii acımasız tamam da insan genetiği de et yememeye uygun değil bence, gerçi bunun bencesi sencesi yok kişisel tercih
yüzün çöktüğüne göre vitamin mineral eksiklerinin olduğu bariz, özellikle uzun süreli b12 eksikliğinin kalıcı zararları olduğunu okumuştum, diğer b grubu vitaminleride çok önemli tabii, bence vitamin mineral değerlerine baktırıp eksik olanları takviye etmelisin
http://www.endokrin.org/tr/content3.asp?m1=1&m2=11&m3=209

Eziyete karşı olmak için yapanları anlıyorum ben de.
Ama konu sahibi öyle direk ben vejetaryen oldum deyip kafana göre yapmamalısın. Kendin araştıramıyorsan diyetisyene görün derim.

Eziyete karşı olmak için yapanları anlıyorum ben de.
Ama konu sahibi öyle direk ben vejetaryen oldum deyip kafana göre yapmamalısın. Kendin araştıramıyorsan diyetisyene görün derim.

Tabi ki.
Kafaya göre vejetaryen olmak tehlikeli, diyet işini çok dikkatli ayarlamak gerekiyor.

,cok haklısın. aldıgımız yonca tohumu yerli degil. hayvan işletmesi kuracagım dersen hibe teşvik almaya kalktıgında kurallar geregi yurdışından gelen hayvanı almak zorundasın. devlet hibesi kuralları bunlar.
diyelim ki köy danası aldın. köylü adam antibitotik vuruyor inegine danasına. o antibiotigin sute gecmesi var . bunu gözmesden gelip o sütü sagıp sana satıyor veya kendi içiyor. veya o danayı 3 gun içinde kesiyor.
tavuk - organik koy tavugu yiyeim diyorsun ama adamlar tavuga strafor veriyor yesin diye.
ben bir kaç mudahele etttim nasıl strafoır aylon karton verilir mi diye. evet verilir hayvanlar su tutuyor bununla dediler. abi hayvan bununla su tutmuyor. bu verdiklerinin suyu tutan malzemeler dedim ama inandıramadım
yada köylüden aldıgın organik oldugunu düşündüğünüz sebzeler. hepsinde ilaç var. ve köylüler oranları dogru bilmedikleri için fazla yada az ilaç sıkıp organikteennn coookkk uzak bitki satıyorlar.
ayrıca gercek organik gıodayı hem yapmak beslemek üretmek büyütmek ooo kadar zor ki anlatamam. şartlarıda cok agırdır
son olarak gercekten organik bir sebze meyveyi görseniz asla almazsınız. vişne kurt içindedir. kimse bunu yemez. halbuki bitki kurdu proteindir ve yenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…