• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vefasız ANNEM ve işe yaramaz ABİM :(

evlat ayrımı yapan ebeveyinlerden o kadar sıkıldımki.. Arkadaşım dilerim Allahtan çok mutlu ve huzurlu bir yuvan olur buna yürekten dua ediyorum..

Seloscugum herkes anne olabiliyor bu zamanda, dokuz ay karninda tasimiymis, tasima kardesim cocuk istemiyorsan tasimazsin, eger 9 ay karininda tasiyorsan daha bunun 25 senesi daha var tasiyacagin, iste nedense orasini cogu anneler ve babalar unutuyor.
Erkek/ kiz ayrimi yapmamali bir anne veya baba.
Kedilerde, köpeklerde doguruyorlar ama en azindan onlar kiz/erkek ayrimi yapmiyor.
Keske hayvanlar kadar olabilsek biz insanlar en azindan kiz/erkek ayrimi olmazdiki hala görüyorum hala Türkiye`de erkek cocugu tutuluyor sonra erkek cocuk büyüyor ve annesinin babasinin agzina yapiyor.

Seni cok iyi anliyorum canim, benim annemde erkek/kiz ayirimi yaptigi icin oglu 50 yasina gelmis nerdeyse bir gün calismisligi yok.
Biz kizlar hepimizi cok caliskan ve hirsliyiz diye bir yerlere geldik abim hala annemin emeklilik maasinda gözü.
Vallahi acimiyorum kendileri bu erkekleri bu hale getiriyorlar, ceksinler o zamanda.
Ama sana tavsiyem coookkk uzaaklara git, güzel bir evlilik yap ve elinden geldigi kadar az görüs.
Ben öyleyim ve cok mutluyum.
Özellikle bana gencligimde hayri olmayan evliligimdemi olacak, Allah askina?
Esinede fazla yansitma, ama uzak kalmakta fayda var.
Bir arkadasin yukardia dedigi gibi annen seni kullanmak icin damadi begenmiyor.
Bosversene sen, önemli olan senin sevmen.
Bir an önce evlen ve cik o evden.
Bende cok denedim, ama olmuyor annem hala oglum oglum diyor, birde aciyor ama bizim yaptiklarimizi görmüyor.
Anneme ne iyilikler yaparim, yinede bana hayirsiz oglundan anlatir. Böyle hayirsiz erkek evlatlari ayirim yapan bir anneden cikar cünkü.

haklısın canım. zaten erkekleri bu hale getirenler anneler. donunu bile toplamayan sifonu çekmeyen tembelliğe alıştıran hep annelerimiz. ben çocuk sahibi olunca asla böyle yapmayacağım.

insanlar işte böyle cinnet geçiriyor...annesinin boğazına yapıştı diye yaygara yapmanın manası yok.. 9 ay karnında taşıdı diye anne olunmuyor.. bugün bu kıza böyle davranıyorsa çocukluğundada böyle davranmıştır..

bu kız sürekli 2. plana atılmış.. atılmış ki abi bi o kadar şımarık, vurdum duymaz..

arkadaşım, bu zamana kadar senin ailen annen ve abindi ama 9 eylül'den sonra kendi ailen olacak.. bunlar belki acı ama eskiler birgün olmayacaklar.. o yüzden sen birkaç ay daha sık dişini.. zaten denizli'ye gidiyormuşsun.. kurtulacaksın yani..

evlendikten sonra para yardımı yapma.. bırak kendileri öğrensiler hayatın zorluğunu..
hayat böyle arkadaşlar.. bu kadar acımasız.. bazen acımasız olmak zorundayız..

aynen katılıyorum sana. dünyaya gelmeyi biz istemioruz seçeneğimiz yok. eğer bir anne dünyaya getiriosa hakkıyla bakmak zorunda. evlat ayrımı en kötü şey hayatta. bir oğlu yetiosa doğurmasaydı kızını o zmn. her insanın sabrı vardır. doğurmakla iş bitmiyor.bence annelerimizin psikoloğa gtmesi lazım.

Eğitilmemiş kendini yetiştirmemiş kızların hep içgüdülerine hareket ettiklerini çevremde gözlüyorum,yaşıyorum.Nusret Kaya nın dediği gibi alt beyin üst beyin ilişkilerinde anne rahmi her zaman erkek bebeğe sahip olmak istiyor ve ona koşulsuz sahip çıkıyor,sen ağzınla kuş tutsan nafile.Hikayen benim yaşadıklarıma da benziyor,çünkü çoğunluğun da aynı şekilde özellikler erkek evlat ayırmacalığını çoğu türk kızı yaşamıştır,yaşıyordur bu cehaletle de yaşanmaya devam edecektir.Kadın her zaman kadını eziyor,sevgiyi kendi ailelerinde görmediklerinden kızlarına veremiyorlar.Eskiden anneler çocuklarına kötü davransa bile sus sesini çıkarma saygı duy derlerdi,ekonomik özgürlüğünü alan yıllarını haksızlığa karşı boyun eğmiş kadınlar an geliyor ki artık yeter diyebiliyorlar.Anne olunca anladım,sadece doğurmam yeterli değilmiş,eskiler hep kendi çıkarları için yanlış empoze etmişler,sevgi vermiyorsa almayacaktır,bunu bilir bunu söylerim.Artık ben de bir anneyim ve annemin güya kendini kurtarmak istercesine söylediği "inşallah senin de kızın olur" cümlesine sırf anneme nasıl da güzel bir kız yetiştirilir bunu göstermek için yüce rabbimden istiyorum,istiyorum ki kız çocuğumu nasıl yetiştirdiğimi görsün.

Allah yardimcin olsunsa nasil annene el kaldirdin vurdun mu yoksa vuracak sekilde mi el kaldirdin :26::26:

Seni cok iyi anliyorum canim, benim annemde erkek/kiz ayirimi yaptigi icin oglu 50 yasina gelmis nerdeyse bir gün calismisligi yok.
Biz kizlar hepimizi cok caliskan ve hirsliyiz diye bir yerlere geldik abim hala annemin emeklilik maasinda gözü.
Vallahi acimiyorum kendileri bu erkekleri bu hale getiriyorlar, ceksinler o zamanda.
Ama sana tavsiyem coookkk uzaaklara git, güzel bir evlilik yap ve elinden geldigi kadar az görüs.
Ben öyleyim ve cok mutluyum.
Özellikle bana gencligimde hayri olmayan evliligimdemi olacak, Allah askina?
Esinede fazla yansitma, ama uzak kalmakta fayda var.
Bir arkadasin yukardia dedigi gibi annen seni kullanmak icin damadi begenmiyor.
Bosversene sen, önemli olan senin sevmen.
Bir an önce evlen ve cik o evden.
Bende cok denedim, ama olmuyor annem hala oglum oglum diyor, birde aciyor ama bizim yaptiklarimizi görmüyor.
Anneme ne iyilikler yaparim, yinede bana hayirsiz oglundan anlatir. Böyle hayirsiz erkek evlatlari ayirim yapan bir anneden cikar cünkü.

haklısın canım. zaten erkekleri bu hale getirenler anneler. donunu bile toplamayan sifonu çekmeyen tembelliğe alıştıran hep annelerimiz. ben çocuk sahibi olunca asla böyle yapmayacağım.

çok sağolun arkadaşlar hepiniz inş dediğiniz gibi mutlu olurum rabbim yardım eder

Allah yardimcin olsunsa nasil annene el kaldirdin vurdun mu yoksa vuracak sekilde mi el kaldirdin :26::26:

bogazını tuttum sonra hemen bıraktım sıkmadn bıraktım cok üzüldüm ama öyle yaptığım için :( iyiki o an kendime geldim yoksa kendimi asla affedemezdim çünkü ben hep anneme iyi bir evlat olmaya çalıştım onu çok üzecek şeyler yaşatmadım hep bu şekilde kalmak isterim ki yarın bir gün vicdanımı sızlatacak şeyler çıkmasın karşıma

çok zor durum allah yardım etsin canım...
az kalmış düğününe sık dişini biraz...
görme duyma aldırma...
çok zordur mutlaka ama sabret canım...
boğaz sıkma olayına gelince normal değil bu tabiki ama öyle zamanlar geliyo ki yeniliyo işte insan öfkesine karşındakinin kim olduğu farketmiyo....
değil 9 ay 99 ay taşısa bu şekilde davranmamalı insan insana...
iyi niyetini göre göre olmaz bu....
inşallah çok mutlu ve huzurlu bi evliliğin olurda bunları daha kolay unutursun...

Back
X