- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
Cok sevindimYaa ciddi misincevap yazmadım sandım. Heyecandan daha neler yaptm ben
dünden beri ne yerdeyim ne gökte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindimYaa ciddi misincevap yazmadım sandım. Heyecandan daha neler yaptm ben
dünden beri ne yerdeyim ne gökte.
Adetime 1 gün var ben 3 gün kala öğrendim canım bende dış gebeliktwn korkuyorum ne testi yapıyor kiHayırlı olsun canımadetin çok geçtiyse belki kalp atışını duyarsın. Ultrasonda eğer hiç görünmezse korkma küçük olursa görünmez dedi doktor. Ben dış gebelik sandım çok korktum ama tahlil temiz çıktı çok şükür.
Amin inşallah tez zamanda onlar da kavuşsunlar beklemek çok zor çok yıpratıcıEvet canım bende 36 haftalık oldum çok şükürİnan istiyorum ki bekleyen arkadaşlarımızın hepsi hemen hamile kalsın.. Böyle senin gibi konular açsınlar ben çok mutlu oluyorum yaaa
Adetime 1 gün var ben 3 gün kala öğrendim canım bende dış gebelikten korkuyorum ne testi yapıyor kiHayırlı olsun canımadetin çok geçtiyse belki kalp atışını duyarsın. Ultrasonda eğer hiç görünmezse korkma küçük olursa görünmez dedi doktor. Ben dış gebelik sandım çok korktum ama tahlil temiz çıktı çok şükür.
Herkese dua ediyorum. Rabbim sana da vesin inşallah daha fazla yıpratmasın. İlk yumurtlama gününde tutar inşallahCok sevindimDarisi bizlere insallah bizede dua et
![]()
Beta hcg testi yapıyor canm. Kalbini ferah tut . Sen ultrasonda görebilirsin belki çünkü adetten önce bile hemen idrara karışmış. 1 aylık olabilir seninki.Adetime 1 gün var ben 3 gün kala öğrendim canım bende dış gebelikten korkuyorum ne testi yapıyor ki
İnşallah canım aklıma takıldı. Sağlık ocağından kan vericem şimdilik daha sonra jinekoloğa gidicen inşallahBeta hcg testi yapıyor canm. Kalbini ferah tut . Sen ultrasonda görebilirsin belki çünkü adetten önce bile hemen idrara karışmış. 1 aylık olabilir seninki.
Allah razi olsun bir sene olacak nasip olmadi esimin testleri iyi bende yumurta tembelligim varmis iki defa klomen catlatma yapildi olmadi sonraki aylar tekrar kendimiz deneyelim dedik olmadi simdi bu ocak 4 te rahim filmi cektirdim ve beklemedeyim bu ayda olmazsa zeytinyagli incir kurune baslicamHerkese dua ediyorum. Rabbim sana da vesin inşallah daha fazla yıpratmasın. İlk yumurtlama gününde tutar inşallahBebek konusunda sıkıntınız var mı yoksa ilk denemeleriniz mi ?
Son adet tarihi baz alınıyormuş öyleyse 4 haftalıkBeta hcg testi yapıyor canm. Kalbini ferah tut . Sen ultrasonda görebilirsin belki çünkü adetten önce bile hemen idrara karışmış. 1 aylık olabilir seninki.
Canım yakı denedinmiAllah razi olsun bir sene olacak nasip olmadi esimin testleri iyi bende yumurta tembelligim varmis iki defa klomen catlatma yapildi olmadi sonraki aylar tekrar kendimiz deneyelim dedik olmadi simdi bu ocak 4 te rahim filmi cektirdim ve beklemedeyim bu ayda olmazsa zeytinyagli incir kurune baslicam![]()
Banada yardımcı olurmusun eşimde varikosel var tek taraflı pandemiden dolayı ameliyt edemiyolar ileri hız 2 hareketsiz 88 yerinde 10 sperm sayısı 22 mlyonBen incir ve soğan kürünü kullandım arada çakşır suyu kullandım eşim keçiboynuzu kürü kullandı sonra sıkıntı sperm sayısında olunca eşime ağırlık verdik. Keçi boynuzu pekmezi yedi her sabah ve sabah akşam kaynatıp suyunu içti. Sadece kürle 5 milyon olan sperm 15 milyon oldu. Sizin sıkıntınız spermde mi
Yok canim denemedim ama duydum hamileligi kolaylastiriyormu? Onuda deneyim incir kurler acaba hangi marka hangisinden olmaliCanım yakı denedinmi
Valla bilmiyorumda burada okudum yakı bandıyla hamile kalanlarıYok canim denemedim ama duydum hamileligi kolaylastiriyormu? Onuda deneyim incir kurler acaba hangi marka hangisinden olmali
Keçiboznuzu öneriyorlar erkekler için canım öyle okudumBanada yardımcı olurmusun eşimde varikosel var tek taraflı pandemiden dolayı ameliyt edemiyolar ileri hız 2 hareketsiz 88 yerinde 10 sperm sayısı 22 mlyon
Sicak tutuyo sanirim vucudunu suan adet bekliuorum tabii gelmez insallah rahim filminden sonra hamile kalani cok duydumValla bilmiyorumda burada okudum yakı bandıyla hamile kalanları
15 gündür 3 ögün keçiboynuzu pekmezi ve çakşır suyu verdim bide klomen içiyor doktor verdi sizce faydası olmuşmudurKeçiboznuzu öneriyorlar erkekler için canım öyle okudum
İnşallah canım rabbim tez zamanda nasip ederSicak tutuyo sanirim vucudunu suan adet bekliuorum tabii gelmez insallah rahim filminden sonra hamile kalani cok duydum
Neden olmasın15 gündür 3 ögün keçiboynuzu pekmezi ve çakşır suyu verdim bide klomen içiyor doktor verdi sizce faydası olmuşmudurhaftaya test verecek benim yumurtlamam yarın
Çok yormamak için 2 günde 1 ilişki oluyr inşallah faydası olurNeden olmasınyumurtlama günlerini iyi değerlendirmeye bak eşin hemen çıkmasın içinden sende kalkma hemen mümkünse sabah duş al