• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee sonunda hamileyim 😍

Lavinya Lavinya

Uçmak için kanatlara ihtiyacım yok...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
944
1.006
113
İki yılın sonunda hamileyim. Eşimde varikosel vardı başlarda bilemedik ameliyat oldu ve çok şükür iyileşti. Denemediğim kür kalmadı ama çok şükür sonunda duam kabul oldu. Ovülasyon da kullandım. Baştan sona kadar sorusu olan varsa hiç sıkılmadan cevaplayabilirim. Burada birisi hamileyim dediği zaman imrenerek okurdum. Hangi kürleri yaptılar, işe yarayan neydi diye merak ederdim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah 😍

Hangi kürü kullandınız
Ben incir ve soğan kürünü kullandım arada çakşır suyu kullandım eşim keçiboynuzu kürü kullandı sonra sıkıntı sperm sayısında olunca eşime ağırlık verdik. Keçi boynuzu pekmezi yedi her sabah ve sabah akşam kaynatıp suyunu içti. Sadece kürle 5 milyon olan sperm 15 milyon oldu. Sizin sıkıntınız spermde mi

Tebrikler 🥰 sağlıkla kucağınıza alınız inşallah. Ben belirtilerinizi soracaktım ve ne zamandan itibaren bu belirtilerin başladığı, hangi aşamalarda ne gibi işaretler ...

İki yılın sonunda hamileyim. Eşimde varikosel vardı başlarda bilemedik ameliyat oldu ve çok şükür iyileşti. Denemediğim kür kalmadı ama çok şükür sonunda duam kabul oldu. Ovülasyon da kullandım. Baştan sona kadar sorusu olan varsa hiç sıkılmadan cevaplayabilirim. Burada birisi hamileyim dediği zaman imrenerek okurdum. Hangi kürleri yaptılar, işe yarayan neydi diye merak ederdim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah 😍
Canım benim ne kadar güzel kalpli bir kadınsın sen 😍 Hayırlı olsun demek istedim.. Rabbim seni evladına sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 Olmayanlara da nasip etsin.. Bizlere de sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah 🤗

Tebrikler 🥰 sağlıkla kucağınıza alınız inşallah. Ben belirtilerinizi soracaktım ve ne zamandan itibaren bu belirtilerin başladığı, hangi aşamalarda ne gibi işaretler ...
Canım belirti adet zamanına kadar hiç olmadı bende. Adet zamanı da adet belirtisi vardı. Kasıklarımda ara ara ince bir sızı ve göğsümde adet sızısı vardı. Adet günüm geldi pet taktım o derece fark yoktu. Baktım bir gün iki gün derken üç gün geçti hala olmadım ve belirti yok. Test yaptım silik çıktı. Benim adet sancım kanama başlayınca ağırlaşır öncesinde sadece sızlar. Şimdi de sadece sızladı kan gelmediği için ağrım artmadı. Göğsüm falan beyaz bi değişiklik yok damar falan yok. Başka bir konu da alakasız olacak belki ama Lahmacunu hep yerim ama bu kez hemen ishal etti beni şüphelendim. Çünkü bu lahmacun daha yağsız acısızdı evde yapıyoruz hep ama bu kez ishal etti. Şuan adetin 6. Günü olmalıydı ama 3 haftalık hamileyim kasıklarım ağrıyor artık. Bir de ev süpürmüşüm gibi nefesim kesiliyor bi anda yoruluyorum oturuyorum hemen. Ben o kadar çok şey okudum ki belirti adına ama test yapana kadar hiç bir belirti yoktu.

Canım benim ne kadar güzel kalpli bir kadınsın sen 😍 Hayırlı olsun demek istedim.. Rabbim seni evladına sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 Olmayanlara da nasip etsin.. Bizlere de sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah 🤗
Canımsın sen de mi hamilesin ? İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Amin Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bu ay onlara da nasip etsin 🤗

Canımsın sen de mi hamilesin ? İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Amin Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bu ay onlara da nasip etsin 🤗
Evet canım bende 36 haftalık oldum çok şükür 😊 İnan istiyorum ki bekleyen arkadaşlarımızın hepsi hemen hamile kalsın.. Böyle senin gibi konular açsınlar ben çok mutlu oluyorum yaaa

Bende 3 kez yaptım kanı perşembe vericem
Hayırlı olsun canım 🤗 adetin çok geçtiyse belki kalp atışını duyarsın. Ultrasonda eğer hiç görünmezse korkma küçük olursa görünmez dedi doktor. Ben dış gebelik sandım çok korktum ama tahlil temiz çıktı çok şükür.

Back