• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Vee Almor'un Gelinliği :)

Maşallah canım benim o kadar güzel olmuş ki çok beğendim. İlk halide güzeldi, böylede çok güzel olmuş. Mutlulukla giy gelinliğini. :16::nazar:

Son düzenleme:
maşallah canımm çok beğendimm gelinliğinii :16::16::nazar:
kol detayıı çok yakışmışş huzurla, aşkla giyy :123::123::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun....yakışmış....mutluluklar.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim sağolun. :16:

canım harika gozukuyosun kol detayına bayıldım bayıldım:16::16:

Çok teşekkürler. :17:

almor hayırlı olsun :)
iyi ki straplez almamışsın, kollu hali çok daha hoş :1:
güle güle giy, bir yastıkta kocayın :1:

Straplez istemiyordum zaten hiç normal askı ekletiyordum önce ama onda da sanki atlet gibi duruyordu en son yarasa kola karar verdik. Çok teşekkür ederim bu arada. :17:

Maşallah canım benim o kadar güzel olmuş ki çok beğendim. İlk halide güzeldi, böylede çok güzel olmuş. Mutlulukla giy gelinliğini. :16::nazar:

Çok teşekkür ederim narinim . :16:

Canım çooook güzel olmuşsun tek kelimeyle harika ötesi:16:

Çok çok teşekkürler. :1:

Çok güzel olmuş, eteğine bayıldım. Her ayrıntısı çok güzel olmuş.

Çok teşekkür ederim öncelikle .Kına gecesi için bir tane tuvalet aldım önce onu giyeceğim kına yakılırken de bindallı giyeceğim kısmet olursa onlarla ilgili de konu açtım canım.

Hangi topikte? Zevkli birine benziyorsunuz, benim de 21 Haziran'da kınam, 22 Haziran'da düğünüm var inşallah. Bindallı bulamadım ben, o yüzden merak ettim.

Hangi topikte? Zevkli birine benziyorsunuz, benim de 21 Haziran'da kınam, 22 Haziran'da düğünüm var inşallah. Bindallı bulamadım ben, o yüzden merak ettim.

Teşekkür ederim öncelikle. Profilime girip açtığım konulara tıklarsanız orada var kına gecesi kıyafetim diye .Bindallıyı kuzenimden ödünç aldım onun üzerinde fazla durmadım ama abiye elbiseme daha çok özen gösterdim.

Teşekkür ederim öncelikle. Profilime girip açtığım konulara tıklarsanız orada var kına gecesi kıyafetim diye .Bindallıyı kuzenimden ödünç aldım onun üzerinde fazla durmadım ama abiye elbiseme daha çok özen gösterdim.

Evet şimdi gördüm, çok yakışmış fiziğinize, çok hoş görünüyorsunuz.

almorcum paintte açıp boyutu küçültürsen eklersin
ctrl+f yap, boyutu ayarla, farklı kaydet

Denedim canım inşallah olmuştur olmuşsa konu açacağım. :1:

$74.jpg

Back