Harika bir seçim fiziğine de çok güzel gitmiş
Ay bu arada gece gece sapık misali konularına dadandım Napayım ama zevkini çok beğendim yorumluyorum hepsini nerdeyse
Sağol canım beğenmene sevindim. Çok teşekkür ederim tekrardan.
merhaba, öncelikle gelinliğiniz hayırlı olsun çok beğendim çok yakışmış. bende aynen senniki gibi birşey istiyorum :) dantel olan A kesim çok hoşuma gidiyor birkaç tanede denedim ve gerçekten kendimi çok mutlu hissettim içinde. ben zaten kiloluyum biraz prenses modeller ve kabarık olanlar hoşuma gitmiyor, daha kilolu gösteriyor beni. umarım bende bulabilirim böyle bir gelinlik. aslında istediğim tam seninki gibi :)) ama benim bütçem maksimum 2500, o yüzden de henüz bulamadım
Ben de çok kabarık prenses etekleri sevemedim bir türlü ama tam balık model de istemiyordum direk göğüs altından açılan A kesimlerde olduğumdan daha kilolu gösterdi bu model tam aradığım tarzda idi o yüzden direk giydiğim gibi bu olsun dedim denediğim 2. gelinlikti. Umarım siz de bütçenize ve zevkinize göre en uygun gelinliği bulabilirsiniz. Teşekkür ederim bu arada.
çok hoş çok beğendim gelinliğinizi , bence çokta güzel taşımışsınız maşallah .. benimde kısa bir süre sonra nişanım olucak ,hiç böyle bi model düşünmemiştim.nişanlıkta nasıl durur ki acaba :44:
Çok teşekkür ederim. Nişanlık için de olabilir aslında neden olmasın illa çok kabarık olasına gerek yok diye düşünüyorum.
yaaaaaaaaaaaaa bayıldım ama ben bunaaaa. 42 beden olmasına rağmen bence çok hoş olmuş üzerinde. tam olarak istediğim benimde böyle . modelin adı tam olarak nedir? nerede diktiriyorsun? maliyeti ne kadar? lütfen lütfen bana da bilgi verir misin? ben çok beğendim bunu
Çağteks gelinlikte diktiriyorum canım yeri Zeytinburnu'nda nişanım da orada olmuştu o yüzden orayı tercih ettik. Onların kendi modellerinden biriydi hazırda 42 beden vardı denemek için onu giymiştim şimdi sıfırdan benim üzerime göre dikiliyor. 3 bine mal oldu en son.
gördüğüm en güzel gelinliklerden
mutluluklar
Çok teşekkür ederim sağolun.
Çok güzelmiş gelinlik çok şık canım sanada çok yakışmış,Allah tamamını erdirsin.
Çok sağolun amin.