• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Vee Almor'un Gelinliği :)

Bence bu haliyle bile çok yakışmış cnm
Heleki bedenine göre yapılınca dahada güzel olur.saç makyaj ile tamamlanınca peri kızı olursun:34:
A kesimleri bende seviyorum,abartıdan uzak zarif oluyorlar.
Benim nişanlıkta A kesimdi çnkü.İnş bende aradığımı bulurum:16:
Daha gidip denemedim ama en azından nasıl bir şey istediğimi biliorum:1:

almorcum bende cok beğendim.....bedenine göre dikilince eminim cok daha güzel olacaksın:16:

Narin çok teşekkür ederim canım senin bitti bu telaşlar sıra biz de. :1: Duvak bir uzun bir kısa olacak uzun duvakta dantel istemedim zaten gelinlik komple dantel olduğu için önüne geçsin istemiyorum kısa duvakta dantel çerçeve olacak zaten bu da öylesine oradan taktığım bir duvak danteli filan gelinliğe uygun şekilde yapılacak.

aynen canım bitti ama benim ters gitti herşeyim. Sizlerin herşeyi düzgün gitsin diye dua ediyorum. Fazla yazmıyorum ama takipteyim :1: Duvak olayını tahmin etmiştim ama yinede yazayım dedim. Bende çok dantel gelinlikte aşırı dantelli duvağı fazla buluyorum. Eğer öyle olacaksa doğru tercih. HErşey güzel olacak, kolay gelsin hazırlıklarında canım.:16:

canım gelinliğini çok beüğendim çok güzel güle güle kullan inşallah

Gizcim çok teşekkür ederim ikimiz de aynı gün hayırlısı ile giyeriz gelinliklerimizi.:16:

Bence bu haliyle bile çok yakışmış cnm
Heleki bedenine göre yapılınca dahada güzel olur.saç makyaj ile tamamlanınca peri kızı olursun:34:
A kesimleri bende seviyorum,abartıdan uzak zarif oluyorlar.
Benim nişanlıkta A kesimdi çnkü.İnş bende aradığımı bulurum:16:
Daha gidip denemedim ama en azından nasıl bir şey istediğimi biliorum:1:

Çok sağol canım beğenmene sevindim. İnşallah sen de içine sinen bir gelinlik bulursun.

almorcum bende cok beğendim.....bedenine göre dikilince eminim cok daha güzel olacaksın:16:

Çok teşekkür ederim sağolun. :17:

Narin çok teşekkür ederim canım senin bitti bu telaşlar sıra biz de. :1: Duvak bir uzun bir kısa olacak uzun duvakta dantel istemedim zaten gelinlik komple dantel olduğu için önüne geçsin istemiyorum kısa duvakta dantel çerçeve olacak zaten bu da öylesine oradan taktığım bir duvak danteli filan gelinliğe uygun şekilde yapılacak.

aynen canım bitti ama benim ters gitti herşeyim. Sizlerin herşeyi düzgün gitsin diye dua ediyorum. Fazla yazmıyorum ama takipteyim :1: Duvak olayını tahmin etmiştim ama yinede yazayım dedim. Bende çok dantel gelinlikte aşırı dantelli duvağı fazla buluyorum. Eğer öyle olacaksa doğru tercih. HErşey güzel olacak, kolay gelsin hazırlıklarında canım.:16:

Olsun canım mühim olan sonrası şu an eşinle mutluysan hiç düşünme gerisini her zaman aksilikler çıkar mutlaka. Duvak konusunda dediğine katılıyorum gelinliğin önüne geçmemeli bence de. :34:

Çok güzelmiş modeli canım çok beğendim.
Mutluluklar dilerim :16:

çok güzel ve çok zarif ağız tadıyla giymenizi diliyorum bir ömür mutluluklar darısıda biz bekarlara :) :9:

Bu arada, askıları nasıl yaptıracaksın?

Şu askı modelini bir Türk kızımızda görsem kendimi bir yerlerden atacağım, o sen olur musun :)

Pronovias-wedding-dresses-2014-Fashion-Bridal-Lany.png

Bence böyle ortası açık sırtlar çok havalı.

Gerçi en kötü ihtimal şöyle yaparlar ama bu daha özelliksiz diye düşünüyorum:

san-patrick-cobalto-bridal-gown.jpg

O askı modelini bir Türk kızında gördüm desem. Askılar konusunda kesin bir şey konuşmadık daha o anda birinci model hiç aklıma gelmedi nedense ilk provama gittiğimde konuşacağım o modeli yapabilirler mi benim gelinliğe uyar mı diye olmazsa ikinci paylaştığınız tarza yakın bir askı olacak sanırım.

Son düzenleme:
O askı modelini bir Türk kızında gördüm desem. Askılar konusunda kesin bir şey konuşmadık daha o anda birinci model hiç aklıma gelmedi nedense ilk provama gittiğimde konuşacağım o modeli yapabilirler mi benim gelinliğe uyar mı diye olmazsa ikinci paylaştığınız tarza yakın bir askı olacak sanırım.

Yaparlar herhalde. Nasılsa gelinlik tül üstüne aplikle yapılıyor. O şekilde tüller kesip üzerine dantel dilim dönecekler.

2. askı modelini daha çok beğendim
gelinlikçilerin yaptıkları askı bazen o kadar berbat oluyor ki,sonradan yapıldığı çok belli olunca, model çok bozuluyor bence. anlaşılmaması için, dantelin devamı gibi göstermek daha güzel görünüyor bana

2. askı modelini daha çok beğendim
gelinlikçilerin yaptıkları askı bazen o kadar berbat oluyor ki,sonradan yapıldığı çok belli olunca, model çok bozuluyor bence. anlaşılmaması için, dantelin devamı gibi göstermek daha güzel görünüyor bana

Bilmiyorum artık dikilince göreceğim ya tamamen dikecekler ya da çıkabilir tarzda olacak beğenmezsem askılarını çıkarırım.

Back