Ve Samsunun Gülleri buluştu

Samsunlularr muhteşem görünüyorsunuzz....Ben boşuna demiyorum Samsunlu bayanlar çok güzel oluyorlar diye....Dostluğunuz daim olsun inş...

Belos sen nerdesin kayıp hatun buluşmanız olmasa seni göreceğimiz bile yoktu kaçak senin ifadeni daha sonra alacağız merak etme opuyorumnanaktan

yaw ankarammm 06 ım handanımmmmmmopuyorumnanaktan
bizim topiğe uğradım birkaç kere yeni hatunlar katılmışşş
valla selam bile almıyolar bende küstümmm:dilcikar:girmiyoommm daaa
senide göremedimmm
aslında epeydirde giremedimmmm ben kulübe buluşmayıda ablam ekrulum haber verdii anlayacannn şekercimmm
öptümm bidenem

Samsunlularr muhteşem görünüyorsunuzz....Ben boşuna demiyorum Samsunlu bayanlar çok güzel oluyorlar diye....Dostluğunuz daim olsun inş...

teşekkür ederiz hayatım o senin güzelliğin bursanın kızlarıda afet-i derya oluyor o nedenle ağustosta gelin alıyoruz oradan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım günaydın sen yorgunluktan dolayı arkadan geliyorsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
gün yapıyoruz hepimiz birbirimizi çok sevdik kopmak istemiyoruz bu dostluğu pekiştirmek adına güne karar verdik ilk gün sağomistte 21 de amisos da :dance::dance::dance::dance:

haaaaaa unutmadan günü kim alıyorsa mekanı o ayarlıyor ve resimlerde çekilip buraya konuluyor böyle karar aldık.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayşegülüm kendimle gurur duyuyorun iyiki bu topiği açtım azmettim buluşmayı yaptım hem de arkadaşlarım memnun kaldıki bir de güne döktük işi buda ayrıca gurur kaynağı benim için şimdi pc nin önünde keyifle çayımı yudumluyorum:enbuyukkk:

beloşum günaydınnnnn canım rahime napıyor rahime:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız allah iğlini versin aklıma geldikçe hala gülüyorum.eşim dündendir diyorki bakıyorumda çok mutlusun memnun kaldın heralde dedide

sana bi rahimeyi anlatsam sen de benim gibi olursun dedim ama gülmekten anlatamıyorum krizlerim geçsin daha sonra anlatacam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Arkadaşlar negüzel bir buluşma,
hepiniz çok şekersiniz...
Gülşahcım canım benim,nasıl özlemişim seni,
ee analı kızlı gezersiniz artık...
hepinize benden kucak dolusu sevgiler...

Ahhh ahhhhh, gelemedim anasını sattımının işyerimden izin alıp
Çok güzel mekan seçmişsiniz ya,süpersiniz kıslar.Alya derin en güzeliniz ama :ecrin_bebek: Ne kadar ciddi bakmış resimlerde maşallah

hepiniz o kadar güzel çıkmışsınız ki eğlendiğiniz çok belli
dostluğunuz daim olsun

kıskandım

kıskanma nolur iste seninde oluryerimseniben canım gerçekten mükemmel eğlemdik mutluluğumuz hatsafadaydı okadar kaynaştık ki iş gün yapmalara kadar getirdik

gerçekten çok güzel bir duygu sizlere de tavsiye ederimopuyorumnanaktan

Ahhh ahhhhh, gelemedim anasını sattımının işyerimden izin alıp
Çok güzel mekan seçmişsiniz ya,süpersiniz kıslar.Alya derin en güzeliniz ama :ecrin_bebek: Ne kadar ciddi bakmış resimlerde maşallah

canım mekanı ben seçtimdelikafaduldendelikafadulden evet gerçekten çok güzel
ben sana o kadar israr ettim neler kaçırdığını bir bilebilsen olsun bu buluşmaların devamı gelecek birdahakine inşallah:1hug:

alya içimizde engüzelimizdi onu gördükçe dişlerim kamaşıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

belma ablacım bana gelenler bunlar
fatoşa söyledim ben alyayı tek de çok çektim birde ilk başta bir fotomuz vardı kırmızı gömleğimle alya üzerime kusunca bide kaka yapınca değiştim arabada..siz daha gelmemiştiniz.o fotoda yok
tekrar bakacak bakalım

gülşahcımmmm evet ben hayırladım o resimleride koyun kızzzzz nolur alyayı benim için öp o benim pamuk şekerim:CüvCüv:

Aman da amanhihoyyyt Samsun şubesi de buluşmuş.
hihoyyyt
1-2 tane foto var ben mi bulamadım yoksa..?

Hepiniz çok hoşsunuz güzel bir gün geçirdiğiniz de belli yüzlerinizden..:asigim:

ayy evet ablacığım ya kardeşim dün benle dalga geçiyordu ' ne o polyanna gibi dolanıyorsun ne yaptı bunlar sana mutluluk iğnesi filan mı ' diyordu kaydirigubbakcemile3
çok hızlısınız ablalarım ya herşeyi kararlaştırmışsınız ehh en küçük olarakda bana size uymak düşer memnuniyetle :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…