Ve Gnn Ak sz...

Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin.. ama elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle birşey seni sevmek.

Bazen çok seversin hasreti yakar yüreğini, özlersin onunla olmak istersin, hep onunla olmak istersin. Ama ne kavuşmak istersin ne de onsuz olmak. Ayırır yollar, ayırır insanlar onsuzluğa mahkum edilirsin. En çok yaralayan da ne olur biliyor musun ? Seversin söyleyemezsin, istersin gidemezsin. En ihtiyacın olduğunda onu bulamazsın ya. İşte o an anlarsın karşılıksız sevmenin ne ağır bir bedel olduğunu. Ne yapsan da bu hayal asla değişmez.

Sus; bir şey söyleme!.. Nefs-i Müdafadır bu.. Sadece gel, olur mu! Gelirken boş gelme, sevgini de getir. Bana cenneti göster yeniden bakışlarında ki, yaşadığımı bileyim..

alıntıdır.
kaynak : www.sozleriask.com

Son düzenleme:
Anlatamasa da hiςbir cümle, anla sen söyleyemediklerimi… Açlığım ol, susuzluğum ol, yoksulluğum ol, sevdadan yana, başımın belası ol be can… Yeter ki sen ol… Mühür gibi yüreğimde, dua gibi dilimde, hayat gibi gözlerimde, nefes gibi dudağımda, taşıyamazsam seni, son’ um ol.. Eger son’um olmazsan … Sonsuzum ol….!

alıntıdır.
kaynak : AŞK SÖZLERİ

Anlatamasa da hiçbir cümle, anla sen söyleyemediklerimi… Açlığım ol, susuzluğum ol, yoksulluğum ol, sevdadan yana, başımın belası ol be can… Yeter ki sen ol… Mühür gibi yüreğimde, dua gibi dilimde, hayat gibi gözlerimde, nefes gibi dudağımda, taşıyamazsam seni, son’ um ol.. Eger son’um olmazsan … Sonsuzum ol….!

alıntıdır.
kaynak: AŞK SÖZLERİ

Seninde yüreğin yansın

Başka ellerde mum gibi

Çaresizlik ayrılmasın

Kapından köle gibi ..

İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.

*Özdemir Asaf

Mesela ilerde çocukların "anne senin ilk aşkın kimdi" dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine "babandı" diyebilmeli insan.

*Ceyhun yılmaz.

Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği.

Pablo Neruda

Sevgini seviyorum. İçimden hαykırmαk geliyor. Dünyαyα sıgdırαmαdıgım seni, kαlbime sıgdırmαk geliyor.Aglαmαk geliyor seni görmezsem.. Özlemek geçiyor içimden, seni sevmek geçiyor.. İçimden sαnα dogru giden bin bir türlü yol geciyor..

İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamş olmasıdır.

Adam Fawer

En anlamlı bakış, bir çift ıslak gözde saklıdır. Çok şey anlatır; Çünkü dil bağlanır, yürek konuşur...

Kalp,Ruh'a demiş ki: Ben severim,aşık olurum ama nedense acısını sen çekersin. Ruh da ona cevap vermiş; Sen yeterki sev.
~ Mevlana

Hαni hαtırlαdıkçα şekillenir kαlbini αttırαn o αnlαmlı bαkışlar,bαşını döndüren o koku ve dokunuşlarındαki αnlαmlαr..Hαni dersin yα o olsα şimdi yαnımdα böyle..

Son düzenleme:
Söyledim sαnα. . Sonsuzα dek burαdα olαcαğım, Vαrlığımın bir pαrçαsısın, işte sonsuzluk bu. Seni sorαnα heryαnım derim . .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…