Ve Gnn Ak sz...

Sevdan üflendi bir kere vakit Aşk-ı Kıyamet...Sen kopuyorsun yüreğimde, gönlüm gönlüne emanet..!!

Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır.

Son düzenleme:
"Bir kızın içi güzel olsun gerisi avon halleder" , diyen erkeklere sesleniyorum !

İçi güzel olanin ağzina sıçtınz , dışı guzel olanı o*ospu ilan ettiniz !

Öncee siz A D A M olun gerisini biz hallederiz =D

Seni seviyorum demek ruhun ve bedenin bütün zerreleri zikre susamışken, söylenmezse ölmek demekti.
Söylemem değildi mesele, söylemezsem ölmemdi.
Biri, birisine seni seviyorum dediğinde fikrimce yer ile gök titrerdi.

İsimle Ateş Arasında - Nazan Bekiroğlu

Üşüdüğümüzde camı kapatmak kadar olsaydı keşke , sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak..

Müşfik Kenter

Kimi ne kadar düşünürsen düşün ; düşüncelerin en derini, başını yastığa koyduğun an başlar.

Marquez

ne olur bu gece gülüşlerinin ışıltısına al beni.aydınlat kararan içimi..ne olur bu gece gülüşlerinin ardına hapset,ısıt üşüyen yüreğimi....

İyi geceler öpücüğü kondurdum şimdi sana..
Masum haline aldanma
Demir atmadım daha limanına...!

Olmasanda ..
Yine sana yazılıyor bu kalemden
Yüreğim acısada .. yine sende buluyorum çaremi..
Anla .. Olmazsan olmuyor ..

Belkide artık sen özlenmelisin, birileri artık seni düşünmeli, seviyor mu diye merak etmeli beklide sevmenin değil sevilmenin zamanı geldi..​

Eğer Bu Gönül Senden Başkasına Ederse HEVES.. Bıçak Gibi Saplansın Bağrıma Aldığım Her NEFES...!

Hayatın en hüzünlü anı.....mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…