• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

Eğer sevgin αzαlαcαksα gittikçe çoğαlαn αşkımdαn, Bırαk αvcılαr çıkαrsın kαlbimi yerinden! Sök αt ne vαrsα: çαmurα bulαnmış sevdαlαrı, bu dαğlαrın ceylαnlarını, kαnα susαmış kontlαrı ve senden αrtα kαlαn şu cılız bedenimi! Yok et benim olmαdığım bütün şαtoları. Görebileceğin bir şey kαlmαsın benden kαlαn…

Kelebek kαdαr ömrümüz var,
Sevmek lαzım, hemen bαşlαyαlım.
Kαybedecek dαhα neyimiz vαr
Aşk için ne gerekiyorsα hepsi bende var
Nefes bile αlmαdαn seviyorum seni...

‎"Dikiş tutmaz yaralar var yüreğimde sevgili...
Bu yüzden böyle kırmızıya düşkünlüğüm...
Kan revan seviyorum seni...!

İki insanın iyi geçinmesi hiç kusursuz olmalarıyla değil,birbirlerinin kusurlarını hoş görmeleri ile sağlanır.

Ben gidiyorum dediğimde, 'gitme' diyen birini değil,
Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum...
Can Yücel

Yeni birini bulmak, elinden tutmak, ki belki evlenmek bile hatta… biliyorum sandığım kadar zor değil hiç biri. Peki yeniden sevmek o kadar kolay mı ki? Ya onu öperken tadın değerse dudağıma, ya gözlerimi kapattığımda sarıldığım sen olursan, yazık olmaz mı ikimize de. Ona ve bana…:59:

Artık öğretildim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış..Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.. Aşkın ibâdetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış..

alıntıdır.
kaynak : www.sozleriask.com

Son düzenleme:
Biz aşk acısından geberirken ilk aşkıyla evlenip mutlu olan insanlar var. Hayat çok A C I M A S I Z !

...Ne yormak istedim Seni,
Nede yormak kendimi
Çok çalıştım
Gitmeye de kalmaya da…
İkisi de aynı acı, ikiside rezil
... ....Daha öncede gitmiştim
Ama böyle kalarak değil
Böyle kalarak değil

Halden alâ halsizliqim.. Sözden alâ sessizliqim.. Seninle olduktan sonra YA RABBİ, Umrumda deqil kimsesizliqim.................

Biten Değil, Bitmeyen Aşklar Acı verir..,
Dibine Kadar Yaşadığın Değil, Doymadan Kalktığın Aşklar Izdırap Verir..
Karşındakinin Suçlu olduğuna Değil, Kendinin Suçlu olduğuna İnandığın Aşklar Hayatı Mahveder..
Sorumluluğu Karşı Tarafa Değil, Kendine de Yıktığın Aşklar İçini Acıtır..
Aşkın Acısı Keşkelerin Sayısıyla Orantılıdır..
KeşkeLer Fazlaysa Aşkın Acısı Çoktur.
Keşkeler Yoksa, Artık Aşk da yoktur..

Sana derimden kağıt
kemiklerimden kalem
kanımdanda mürekeplle
seni seviyorum yazsaydım
sen ne yazardın?

Sevdim seni sevgili, sevdim… Seni o birtürlü kucaklayamadığım, ama başımı kaldırıp bakmasam bile hep orada, yukarda olduğunu bildiğim gökyüzüne duyduğum hasret gibi… Seni o suyundan hiç içmediğim, toprağına hiç basmadığım, insanlarını hiç tanımadığım, ama herşeyden kaçıp sığınmak istediğim o uzak ülkelerin hayali gibi… Seni aşkın için gözümü hiç kırpmadan arkamda bıraktığım, gözyaşlarını ve o yaralı ömrünü vicdanım gibi hep içimde sakladığım annemin karşılığı bu hayatta mümkün olmayan duaları gibi… Seni kanaya kanaya söküp atmak zorunda kaldığım, ama kalbimde aşkınla besleyerek büyüttüğüm sevdamızın o masum çekirdeğini tarifsiz bir hasretle özler gibi… Seni öylece, seni çırılçıplak, seni kadere isyan eder gibi.. Sevdim seni sevgili, sevdim..

alıntıdır.

kaynak: www.sozleriask.com www.asksozleri1.com

Son düzenleme:
Sek olmalı "aşk" dediğin, "yalanla" içmeyeceksin.
Yanına kavun gibi tatlı sözler koyacaksın.
Sarhoş olmayacaksın ve de saçmalamayacaksın aşkta.. Ayık olacaksın, neyine senin zil zurna!
Bileceksin sevmeyi, yanaklarını hissetmediğini anlayana kadar seveceksin.
Abartmayacaksın, kalbin kadar seveceksin, gerek yok öyle "büyük" bir aşka,"ufakta yeter"...Ama Seveceksin... :16:

Back