Ve (doğuya) sonbahar geldi:)

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
Burada ciddi ciddi serinledi havalar.Akşamları uzun kol pijama giydiriyorum,yün yeleğe de başladım,uyanınca giyiyor.
Yaz daha mı iyiydi ne:)
Bakıcımızın evi bodrum kat.Uyku tulumu alcam sanırım.Şimdiden mi demeyin.evet:)

oralara geldiyse buraya da gelir yakında ben de istanbulun yüksek bir yerinde yaşıyorum burası da soğuk oluyor kışları ben de uyku tulumu almayı planlıyorum torba olanlardan

buralarda gece bayağı serin olmaya başladı. üzerimize kalınca bir pike ile örtmeden üşüyoruz eşimle. fakat bizim ateşli sıpa üzeri örtülür örtülmez anında açıyor.
bende uzun kollu body altına pijama ve ayağına çorap giydirip yatırıyorum.
umarım havalar daha da serinleyince hasta etmem çocuğu

uyku tulumlardan bende almayı düşünüyordum fakat bir arkadaşım kullandığını çocuğu çok rahatsız ettiğini söyledi. yatakta kalıp gibi yapmak zorunda kaldığı için dönemiyor o yüzden de devamlı ağlayarak uyanıyormuş gece. ayrıca 2 kumaş arasında çok ince elyaf olduğu için çok terletiyormuş. kullanamamış kalın giydirip yatırmış.

ne yapacağımı şaşırdım bende

ben pike örtmeyi bıraktım zaten kalın olmayan bi battaniyesi var onu örtüyorum akşam üzerleride uzun kollu penye giydiriyorum

ben pike örtmeyi bıraktım zaten kalın olmayan bi battaniyesi var onu örtüyorum akşam üzerleride uzun kollu penye giydiriyorum

battaniyeyi tutuyormu üzerinde?
ben yatağın ortasına yatırıyorum gerçi uyanık koyuyorum kendi kendine uyuyunca tekrar yanına girip üzerini örtüyorum. bir süre sonra yatağın başka bir ucunda ters yada yan dönmüş battaniyesini de başka köşede bırakmış görüyorum

örtmeyi bıraktım o yüzden

VALLA BURASI GÜNDÜZ ÇOOK SICAK AKŞAMDA SICAK OLUYOR AMA GECE BİRAZ SERİN a.s AYY DÜN OKADAR GÜZEL YAGMUR YAGDIKİ KIZLAR RESMEN BEREKET YAGDI SÜPERDİ:smiley-cool: BEBEKLER GECE YATARKEN O TULUMLARIN İÇİNDE RAHAT OLUYORLARMI ACABA BENDE DÜŞÜNÜYORUM ALMAYI KULLANAN VARMI?

yazın üstü açık uyumasın diye pike örtüyordum ama örter örtmaz ayaklarıyla tepiyordu 3 gündür falan battaniye örtüyorum bilmiyorum uykusumu ağırlaştı nedendir üstünü açmıyor ama sağolsun arkadaşım bana uyku tulumu gönderecek kışın onu kullanacağım

bızde ıstanbulun yukseklerındeyız aksamları serın oluyor havalar bende uzun kollu gıydırıyorum bırde battanıyesını ortuyorum artık gercı acıyor ustunu ama ne yapacagız bılmem uyku tulumu bende ıstıyorum ama bızım kız bıraz sıkıntılı en ufak bır seyde uyanıyor rahat edebılecekmı bılmıyorum ama deneyecegım ıns soguk havalarda bebıslerı hasta etmeyız

dün gece burası buz gibiydi.
arada uyanıp üzerime battaniyeyi çektikçe kalkıp gene örtmeye çalışıyorum ama ben odadan çıkar çıkmaz hemen hareketlenip öbür tarafa dönüyor üzerini açıyor. ayakları ile tepmesin diye çoraplı ayaklarını açıkta bırakıp bilekten itibaren örtüyorum. nereden öğrendiyse eliyle açıyor bir şekilde.

inat ettim o açtı ben örttüm o açtı ben örttüm. ama ne oldu çocuğun uyukusu açıldı sonunda. ağlamaya başladı. bende ne yapayım bıraktım kendi haline sabaha kadar üzeri açık uyudu.

içim sızlıyor yavrum üşüyormu acaba diye. üşümez dimi:Saruboceq:

karadenizede sonbahar geldi gündüzleri iyi ama geceleri baya serin biz ilk günler pikeyle üşüyünce yorgana geçtik terlemiyoruz walla örtüne örtüne yatıyoruz kıza da peluş kalın battaniyesi var onu örtüyorum terletmesin diyede içine penye örtüyorum yalnız kolları yukarıda uyuduğu için örtemiyorum ben de kolları üşürmü diye korkuyorum uyurken açmıyor ama uyanınca anında ayaklarıyla tepiyor gündüzleri de artık uzun kollu pijama eşofman giymeye başladık

aynen yaz daha iyiydi hoş buranın yazı ilkbahar gibiydi ama olsun türkiyenin en soğuk ilindeyim şuan ağrıdayım ve bende başladım kışlıkları çıkarmaya .bırak bebeği ben bile tir tir titriyorum düşünün gerisini artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…